Temizlik İçin Kadın alacağım....

bana da ilk geldiklerinde 2 kişi geldiler ve tertemız yaptılar evı ama 2. defa geldiklerinde salladılar açıkcası bende bir daha çağırmadım kendım zar zor yapıyorum :hulya:

slm arkadaşlar ben ve bi kaç arkadaşım ev temizlik işleri yapıyoruzz. eyer ilgilenenler varsa temiz pratik becerikli ve işe ihtiyacı olan kişileriz ve ev temizliğine gitmek istiyoruz .ilgilenenler varsa özelden mesaj bırakırsanız sevinirim.

Arkadaşlar yarın temizlik için kadın gelecek evime, halılarımı yıkattım temiz sadece serilecek. Sizler kadın alınca her temizliği yaptırıyormusunuz. yardımcı oluyormusun kadına yoksa şunu yap bunu yap diye başında bekliyormusun. Ben durumumdan dolayı hiçbir şeye dokunmak istemiyorum. Daha öncede aldım ama onlardan çok ben yoruldum.
Bana fikir verirmisiniz nasıl davranmalıyım neler yaptırmalıyım.

ankaradnmısınız hala arıyomusunuz bende gündelik işlerine gidiyorum halan arıyosanız . tecrubeliyim evli tesettürlü 2 cocuk anneyyim 5 6 yıllık tecrubem var ankadyım eğer düşünrseniz cvp bekliyorum.. şimdiden teşşkürler

ben kayserideyim cnm, şimdilik kendim yapıyorum oğluşum büyüdü beni fazla yormuyor iş yaptırıyor sağolsun :)

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Merhaba temizlik için birisini arıyorum ümraniyede oturuyorum hala iş arıyormusunuz

merhabalar bursa yıldırımda oturuyorum.temızlık ısı arıyorum.cocukda bakarım.yaslılarada bakarım.26 yasındayım ve 5 yas.1 kızım var

arkadaşlar ben de mart ortası gibi temizlikçi alıcam.özellikle cam-kapı ve mutfak dolapları için.ben çok karışamam bişey diyemem gibi geliyor tedirgin oluyorum.halılarımı yıkamaya vercem.halı silme gibi bir şey olmayacak yani.sırasıyla neler yapıldığını yazmışsınız.
mutfak dolaplarını içini boşaltıp siliyorlar mı?
başka dikkat etmem gereken bir şey var mı sizce?

arkadaşlar ben de mart ortası gibi temizlikçi alıcam.özellikle cam-kapı ve mutfak dolapları için.ben çok karışamam bişey diyemem gibi geliyor tedirgin oluyorum.halılarımı yıkamaya vercem.halı silme gibi bir şey olmayacak yani.sırasıyla neler yapıldığını yazmışsınız.
mutfak dolaplarını içini boşaltıp siliyorlar mı?
başka dikkat etmem gereken bir şey var mı sizce?
M
Merhaba efendim ankardamisiniz linkde telim var arasaniz ayrintilari konusabiliriz efendim iyi günler

merhaba arkadaslar ben İstanbul kartal da oturuyorum ev hanımıyım evlere yardımcı bayan olarak gidiyorum devamlı gittigim sabit 3 bayan var birisi her hafta çagırır diger ikisi 15 günde bir cagırıyor tabi ara ara gittigim yerlerde oluyor .İhtiyacı olan arkadaslar varsa bana ulasabilirsiniz

Ben de sadece pencerelerimi sildirmek için birini istiyorum ama Allah korusun düşer diye de çok korkuyorum ya. Pencerelerini sildiren var mı?

Back
X