- 14 Ağustos 2018
- 21.013
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.532
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevremdekileri temizlemekle başlarım işe.Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım
Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım
Merhaba, kimseyi takmayın. O paraya ihtiyacınız varsa, sağlığınız da bu iş için yerindeyse kime ne? Bence hazır bulmuşken başlayın, işi ortamı sevmezseniz o zaman düşünürsünüz diğer seçenekleri.Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım