Temizlik işi

Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım
Cevremdekileri temizlemekle başlarım işe.

Etraf hep hep ama hep konuşur salla gitsin beğenmiyorlarsa sana daha iyi bir iş bulsunlar yoksa çenelerini kapatsınlar.

Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım

Bir yerden başlayın, temizlik işi sizin geçiminizi sağlayacaksa en güzel iştir. Kurs ne kursu bilmiyorum, ama belki zamanla eğitiminize uygun başka bir iş bulursunuz. Kimseye aldırmayın bu işsizlikte bu yoklukta gayet iyi bir gelir 3 4 saat için.

Kimin ne haddine insanların yaptığı işi küçümsemek ya. Ofis temizliği rahat oluyor genelde. Hem çok yorulmazsınız hem paranızı kazanırsınız. Kulak asmayın konuşanlara, bu kişiler ceplerinden çıkarıp verecekler mi harçlığınızı.

Madem rahatsiz oluyorsun soyleme kimseye kime ne yaa . Aksama kadar calissaniz 4 sattw aldığınz parayi anca alirsiniz naska iste bence gayet iyi

Küçümseyenler dönsünde bi kendilerine baksınlar.
Lütfen insanları önemsemeyin.
Çalışanı Allah sever ...

Kimsenin sözüne bakmayın , siz kendiniz için en doğru olanı bilirsiniz
hiçbir iş ayıp değil

Etrafınızdaki insanlar size maaş bağlamayı düşünüyorlar mı peki ya da daha iyi bir iş bulmayı? Faturalarınızı onlar mı ödeyecek, ihtiyaçlarınızı onlar mı karşılayacak? Tabi ki hayır. Bir katkıları yoktur ama yargı dağıtmaya bayılırlar. Ne hakları var kendi ayaklarınızın üstünde durma çabanız hakkında olumsuz konuşmaya? Kesinlikle yok. Bu tiplere gölge etme başka ihsan istemez demelisiniz, olmadı daha sert bir dille postayı koymalısınız. İnsanın kendi alın teriyle, dürüst bir şekilde parasını kazandığı her iş saygındır.

Verdikleri ücretle ilgili yorumum yok, piyasayı bilmiyorum.

İşten soğutanlara gelince, onlar ne iş olursa olsun eleştirecekler. Kafanıza takmayın. O işe başlamazsanız size verecekler mi 70 lira? Saçmalık.

küçümsenicek bi iş değil. zaten emekle yapılan hiçbir iş küçümsenemez.
ama temizlik fazlasıyla efor işi, vücudunuz çok yorgun düşücek. verdikleri ücreti de yeterli bulmadım açıkçası. alternatif işler mi baksanız bunun gibi ?

Sonuçta hedefin ömür boyu temizlik yapmak değil ..soranlarada part time bunu buldum şimdilik iki üç saat takılıyorum falan de

Merhaba, kimseyi takmayın. O paraya ihtiyacınız varsa, sağlığınız da bu iş için yerindeyse kime ne? Bence hazır bulmuşken başlayın, işi ortamı sevmezseniz o zaman düşünürsünüz diğer seçenekleri.

Ablama temizliğe gelen hanım arabasıyla geliyor valla :) Kimsenin hakkıyla yapılan işi küçük görmeye hakkı yok.

Ogrenciyken oyle isler yaptim ki, ofis temizligi yaninda daha kolay ve temiz kaliyor.
Deneyim her zaman iyidir, insan vasifsiz islerde de deneyim kazanir. Bakin mesela siz hayatinizin derdini aliyorsunuz.

Neden bilmem bizim ülkemizde temizlik elemanlari biraz Kücük görülüyor. Kimse düsünmüyor ki kullandigin ofisi, hastaneyi ne biliyim sokagi birileri temizliyor da bende rahatlikla kullanabiliyorum. Ufak bi not: yurt disindayim kuzenim bankada memur, kendi evleri, iki arabalari var ve esi her gün merdiven temizligine gidiyor. Bu sadece bir örnek. Bu durumda olan bircok insan taniyorum. Netice da yapilan bir is bir emek var. calmiyorsunuz, cirpmiyorsunuz, Kücük görenlere bakmayin siz sanki kendileri apple da ceo.

Back
X