Doğru diyosun ama kendimize zehir ediyoruz hayatı.Bedenimiz toprak olacak bir gün.Bu eziyet niye ki...Yeni birşey aldığında sevinmek yerine yıkayım temizleyim poşeti pistir hiç dokunmayım diye düşüne düşüne gençliğim gidiyor.Bu takıntımdan kurtulayım da pis desinler.Hayatımı yaşarım hiç olmazsa.Pislikten kim ölmüş ki ama bu takıntılar insanı öldürür...Yaptigin seyler gayet normal, neden yardim alinsin ki?
Ben sokakta yere koymam hic bir posetimi, eve kadar tasirim, evime gelen herkesin de oyle olmasi gerekiyor.
Kapinin onunde ayakkabisini cikarip da eve girmeden once kapinin onune corabiyla ayagiyla basan insanlardan nefret ederim , ayagini evin icine at gerizekali diye bagirasim gelir
El cantasini koltugumun kanepemin uzerine koyamaz kimse cunku sokakta ve avm tuvaletlerinde el cantasini yere koyan pis kadinlar goruyorum hep midem bulaniyor
Evime gelip de elini yikamadan oturan insanlar midemi bulandiriyorlar, bir de cocugumu alip sevmiyorlar mi imdat diye bagirmak istiyorum
Sebzeyi meyveyi sooooyle bir usulen muslugun altina tutup da sofraya koyuyorlar, kimsenin evinde birsey yemek istemiyorum bu nedenle
Satin aldiklari kiyafetleri yikamadan giyiyorlar ,pis oldugunu bilmiyorlar ( bunu yapan doktor bile gordum yani insan nasil bu kadar bilincsiz olabilir aklim almiyor)
Daha neler neler cikar dusunsem
Bunlar bence dikkat edilmesi gereken seyler
Anormal olan bunlari yapanlar,ben degilim
benim için pis olduğundan yapmam evet hayat kısa ama ben böyle sizde öyle tüketin hayatıaynen ben. buldugum yere otururum, kabanim kontum yerlerde surunur turp gibiyim valla. aman hayat kısa ne gerek var
niye atarlandiniz anlamadim sakin olun biraz . tabiki o virusler vucudumda hastalik yapabilir ancak bagisiklik guclenmedigi için de hasta olabilir insan. etrafimda temizlik takintisi olan cok insan var vr üzülüyorum anlara. herseyin fazlasi zarar bence. yere montum duser eve gelir yıkarım olur biter. sinir olmanın, takinti yapmanin anlami yok.benim için pis olduğundan yapmam evet hayat kısa ama ben böyle sizde öyle tüketin hayatı
o yerlerde ne tür mikroplar var kimbilir hani şimdi turp gibiyim diyorsunuz ya temennim hasta olmayın ama vücudunuza böylelikle giren vürüs çoğalır ve iyi şeyler yapmayacağı malum
ben o yerde sürünen atlı vs. yüzüme değmesi bile tiksindirir sanki suratımı yere değdirmiş gibi her türlü pisliğin olmasından dolayı
bu arada bende maşallah turp gibiyim grip bile olmadım bu sene
Canım gel de bunu millete anlat biz hastalıklıyız onlar haklı sanki ya özellikle ayakkabı değen yere bi eşyam düşse çıldıracak gibi oluyorumYaptigin seyler gayet normal, neden yardim alinsin ki?
Ben sokakta yere koymam hic bir posetimi, eve kadar tasirim, evime gelen herkesin de oyle olmasi gerekiyor.
Kapinin onunde ayakkabisini cikarip da eve girmeden once kapinin onune corabiyla ayagiyla basan insanlardan nefret ederim , ayagini evin icine at gerizekali diye bagirasim gelir
El cantasini koltugumun kanepemin uzerine koyamaz kimse cunku sokakta ve avm tuvaletlerinde el cantasini yere koyan pis kadinlar goruyorum hep midem bulaniyor
Evime gelip de elini yikamadan oturan insanlar midemi bulandiriyorlar, bir de cocugumu alip sevmiyorlar mi imdat diye bagirmak istiyorum
Sebzeyi meyveyi sooooyle bir usulen muslugun altina tutup da sofraya koyuyorlar, kimsenin evinde birsey yemek istemiyorum bu nedenle
Satin aldiklari kiyafetleri yikamadan giyiyorlar ,pis oldugunu bilmiyorlar ( bunu yapan doktor bile gordum yani insan nasil bu kadar bilincsiz olabilir aklim almiyor)
Daha neler neler cikar dusunsem
Bunlar bence dikkat edilmesi gereken seyler
Anormal olan bunlari yapanlar,ben degilim
CanımCanım gel de bunu millete anlat biz hastalıklıyız onlar haklı sanki ya özellikle ayakkabı değen yere bi eşyam düşse çıldıracak gibi oluyorum
gayet sakinim siz atarlanmamı mı istiyorsunuzniye atarlandiniz anlamadim sakin olun biraz . tabiki o virusler vucudumda hastalik yapabilir ancak bagisiklik guclenmedigi için de hasta olabilir insan. etrafimda temizlik takintisi olan cok insan var vr üzülüyorum anlara. herseyin fazlasi zarar bence. yere montum duser eve gelir yıkarım olur biter. sinir olmanın, takinti yapmanin anlami yok.
Degiliz hayatim ya kafani yorma olmasi gerekenler bunlar zatenCanımdarkmore yaşadıklarımız birebir aynı yani biz Okb miyiz ama bana yaptıklarım normal geliyor
peki. ben pisim o yüzden fazla fazla temizlik yapıyorlargayet sakinim siz atarlanmamı mı istiyorsunuz
her şeyin azı karar çoğu zarar bunu mikroplar içinde geçerli
çevrenizdeki insanların acaba sizin tutumunuzu inceleyip mi temizlik takıntısı oldu acaba çünkü bu takıntıyı tetikleyen bir sebep vardır
simdi titiz olmak var bide hastasi olmak var.bende yumurtayi yikamam silerim oyle kirar ellerimi hemen sabunlarim.siz yikiyosunuz ya kabugundaki butun pislikleri yumurtada bulunan binlerce delikten iceri yolluyosunuz.simdik bu sizin verdiginiz ornekti ordan girdim konuya .siz. temiz cok temiz cokkkk coook temiz oliyim derken titizlik hastasi olup baska hastaliklara davetiye cikariyosunuz.sanmayin ki bi tek sizin gibi olanlar cok titiz .digerleri normal temiz titiz.bende isimi on numara yaparim olmasi gerektigi kadar kendimi uzmeden yipratmadan sizde..ama hangimizinki normalll..tedavii sart canim.psikolojik nedenler var..cocuklugunuza donmek lazimmm..isin sakasi tabiii...ne diyim bol temizlikli gunlerrr kolay gelsinnn...o bir haftanın sonunda iki kati dezenfekte etmek için uğraşırsın yani bunu anlamak için farklı bir bakış açınız olmalı bizim bakış açımız ''benim içim temiz deyip'' işin içinde sıyrılanlardan dolayı
mesela ben oldum olası yumurtayı yıkayıp silip kırıp elimi yıkarım ama bazı insanlar yumurtayı elleyip mutfakta ellenmemiş yer bırakmazlar ;mutfak tezgahının beziyle yer yeri sileni gördüm bazen televizyonda doktorlar halk sağlığı uzmanı filan çıkıp nasıl yapılmalı diye anlatıyor diyorum ben böyle yapıyorum ama çevremdeki insanlara göre ben çok titizim yok ya ben titiz değilim siz pissiniz diyesim var
evet ben yıkıyorum ayrıca kullanmadan hemen önce yıkayıp kırılınca gözeneğinden birşeyler gitmeden zaten pişmiş oluyor ama kuru peçeteyle mi siliyorsunuz merak ettim sizin uygulamanızla da zaten mikroplar ya da pislik biryere gitmiyor elinizde duruyor o zaman size de booolca silmelersimdi titiz olmak var bide hastasi olmak var.bende yumurtayi yikamam silerim oyle kirar ellerimi hemen sabunlarim.siz yikiyosunuz ya kabugundaki butun pislikleri yumurtada bulunan binlerce delikten iceri yolluyosunuz.simdik bu sizin verdiginiz ornekti ordan girdim konuya .siz. temiz cok temiz cokkkk coook temiz oliyim derken titizlik hastasi olup baska hastaliklara davetiye cikariyosunuz.sanmayin ki bi tek sizin gibi olanlar cok titiz .digerleri normal temiz titiz.bende isimi on numara yaparim olmasi gerektigi kadar kendimi uzmeden yipratmadan sizde..ama hangimizinki normalll..tedavii sart canim.psikolojik nedenler var..cocuklugunuza donmek lazimmm..isin sakasi tabiii...ne diyim bol temizlikli gunlerrr kolay gelsinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?