- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
Olsun.hergun toz almanin ne anlami var.bosversene.haftada 1 idealPeki ev toz olsada idealmi.Bnm evim hep dagiliyo.Surekli etrafta camasirlar esimde daginik.Ne bileyim topla topla duzen yok
Ben sadece evı topluyorum
temızlık ıcın yardımcım var
neyı ne zaman ne kadar yapar bılmıyorum bende fazla rahatım galıba bılemıyorum
maraştayım ben.tüm gün temizlik 100 tl ye geliyorlar.yarım güne 50 tl bir de yol parası veriyorum.
devamlı gelen kadın değilse,dolap içlerini ayrıca söylemek lazım,bir de zaman yetmesi lazım.bana devaml geldiği için,programlıyor kendisi.benim dememe gerek kalmıyor.bu hafta şurası,diğer hafta burası gibi.ama standart olarak silme süpürme,balkon teras yıkama yapıyor.
Her hafta geliyor , ben sadece camasır yıkayıp asıyorum utulerı ben yapıyorum bırde o temızlık yaptıgı gun oglumun odasını temızlegınde kıtaplıgını ben duzeltıyorum o kadar . sureklı el ense modunda degılım tabı gunduz tam zamanlı calısıyorumKaç gün de geliyor
memleketim benimHımm ankara bura
Yok dolap dışı mutfak dolabı silmemis
Benim yardimcim olsada icime sinnez.Kendjm yapicamBen sadece evı topluyorum
temızlık ıcın yardımcım var
neyı ne zaman ne kadar yapar bılmıyorum bende fazla rahatım galıba bılemıyorum
memleketim benim
tüm güne ne kadara geliyorlar ankarada
Her hafta geliyor , ben sadece camasır yıkayıp asıyorum utulerı ben yapıyorum bırde o temızlık yaptıgı gun oglumun odasını temızlegınde kıtaplıgını ben duzeltıyorum o kadar . sureklı el ense modunda degılım tabı gunduz tam zamanlı calısıyorum
Izliyorum canim ve ben o evleri temizleyememObsessive compulsive cleaners diye bir program var TLC isimli kanalda, izlemeni tavsiye ederim. Temizlik hastasi insanlari evi cok pis olan kisilerin evlerini temizlemeye gonderiyorlar.
Teşekkür ederim philly'cimCok tatli yazmissin, guldurdun beni Queen Bee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?