TEMIZLIK TAKINTISI. YARDIIIIM

Kendine başka meşgaleler yarat. 2000 parçalık puzzle al mesela, onu bitireceğim derken 1 hafta temizliğe vakit ayırmazsın.

ben pazartesi güzelce siler süpürür toz alıp yerleri silerim diğer günler sadece süpürge açar üstten süpürürüm tozları alırım yerleri hergün mutlaka silerim çünkü küçük bebeğim var yerlerde oynuyo camları iki üç ayda bir mutfak dolaplarını herhün öyle bi üstten geçtiğim için bulaşıktan sonra pek batmaz çamaşır iki güne bi ütü pazarları yaparım

bir hafta siler süpürürsem bir hafta sadece süpürürüm.tozda haftada bir alırım diğer günler süpürge çalışmaz çamaşır makinası çalışmaz.anca eve gel yemek ye bulaşıl mak.boşalt çocukarın ödevleri falan derken yarının yemeğinin planı falan hafta içi anca kendimize zor bakıyorum.cam kapı tül bunlar iki aya bir kadın alıyorum.

cts günleri yardımcı geliyor eve ,sağolsun heryeri temizler.2 ayda bir halıları siler.
3 ayda bir perdeler yılamacıya gidiyor.tuıvaletleri 2 günde bir temizlerim.çocuk olunca çabuk kirleniyor.
çalışan kadın olunca boş vaktimde temizlikten ziyade değerlendirecek şey çok.sadece çamaşır yıkama takıntılıyım.2 günde bir yıkanıyor.
çocuğunuzu uyuduğunda yapmak istediğiniz başka birşey olmuyor mu cidden? çok garip geliyor bana çocuğu uyuutp temizlik yapmak..hani haftada 1 gün olur da,hergün nedir Allah aşkına..ayaklarını uzat,dinlen,mutfak işi seversen pasta yap,ne bileyim duş al uzun uzun,bakım yap,arkadaş gelsin kahve iç,o kadar şey varken yapılacak,temizliğe bu kadar zamana gerk yok..

Bazen bende keske azıcık takıntım olsa dedırtır.. Evlendiğimden beri ful zamanlı herseyı yerıne koyma derdi hastalık derecesınde.. Haftada bır sıl, süpür, toz al.. Bazen haftaıcı erken saatlı gelebiliyorsam süpürge acabiliyorum.Gec saatte sıkıntı oluyor. Hafta sonu kalkar kalkmaz Hemen yatak ortulerımızı degıstırıp yıkanır. Camlar/perdeler bana cok yuksek geldıgı ıcın esımın keyfıne gore.Mutfak ve Banyo her daım temızdır.Bulasık makınesı ve Camasır makınesının varlıgına duacıyım. Benımde derdım tencere ve catal bıcaklarda kalan el izi tarzı lekeler.. Çelikleri nasıl parlatıyorsunuz

bence siz bu tempoya fazla dayanamazsınız hasta olursunuz... 11 aylık çocuğum var haftada bir defa supurge açınca mutlu oluyorum...

Adhimlet Bayan temızlık konusu acmıs sız derdınden yazan varmı hangı ılde yasıyorsunuz falan dıye yorum yapıyorsunuz sonra da ben burası yerı mı canınız sıkılıyorsa kendınıze bı konu acın yada kımı merak edıyorsanız profılıne bakın dıyorum aklını kendıne sakla bılmıs yazıyorsunuz canınız sıkılıyor bellı de sızınle bos yere polemıge gırıp ceza almaya nıyetım yok.

Ayni beni anlattiniz.Sadece camasirim bile yeter

Insanin elinde olan bisey deilki.Arastirdim biraz bndeki okb.Yani dusunce bozukluguda var.Herseyi saatli bi sekilde progranliyorum.Oyleki bi bardak suyu bile program dahilinde iciyorum

Seninkinden %1 de bende olsa keşke
Hiç iş yaptığım yok tembelligi ele aldım iyice

Bu bi hastalik elimde olan bisey deil.Zaten bildim bileki temizdim ama bu is gastalik derecesine geldi.Mesela bugun saatlerce temizlik yaptim evi temizledim ya oturup oh be diyemiyorum hic icim rahat deil.Surekli gozume kirli gelen yerler var

Ben celikleri bulasik cikar cikmaz tellerim cifle zaten tertemiz olur

bebek varken kendinize zaman ayramıyorsunuz maalesef
planlı yapmadan işin içinden çıkamazsınız

bebek varken kendinize zaman ayramıyorsunuz maalesef
planlı yapmadan işin içinden çıkamazsınız
Assagida kv gorumceler var.Sabah kalkarlar hepsi bi kendilerine gelirler.Acarlar tvyi sabah programlarini izlerler sonra kahvalti derken ogleni bulur sonra ister evi toplarlar veya oyle kalir du kadar umurlarinda deilKayinpeder eve gelir ev daadagin mutfak bulasik dolu ama cok memnunlar hallerinden.Ben kendime bakiyorum daha bu saat oldu bisey yemedim.Ve planlamalara devam.Bnde hayatimi yasamak istiyorum

Onu hesaplamadim ama her bos zamanimda.Yani bos durmam bi is yaparim.Heyecan derken rahat rahat yapmam evet biraz stresli yaparim
Boş durmam bir iş yaparım... ama sizin hiç canınızın kıymeti yok mu? Şöyle çay kek eşliğinde bir film izlemez, ya da uzanıp müzik dinlemez misiniz, hiç birşey yapmadan öylece sessizliğin keyfini çıkarmaz mısınız?

Bunlari yapamiyorum iste.Temizlik onumde engel.Esim arayip bugun gec gelcem dese ben hemen ise atliyorum

Bu bi hastalik elimde olan bisey deil.Zaten bildim bileki temizdim ama bu is gastalik derecesine geldi.Mesela bugun saatlerce temizlik yaptim evi temizledim ya oturup oh be diyemiyorum hic icim rahat deil.Surekli gozume kirli gelen yerler var
bu durumda acilen pskiyatriste gitmelisiniz..trt hd de temizlik hastaları programını izliyorum,çok zor bir hayat..tedavi olmalısınız..

çocuk varken zor siz kendinize zaman ayıramadığınız için küçük bir bunalım yaşıyorsunuz birkaç gün izin verin kendinize gezin çocuğu annenize bırakıp inanın çok çok iyi gelecektir.

bu durumda acilen pskiyatriste gitmelisiniz..trt hd de temizlik hastaları programını izliyorum,çok zor bir hayat..tedavi olmalısınız..
Bnde izliyorum.Ve ben o evleri twmizleyemem asla midem kaldirmaz.ALLAH muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…