- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
ben pazartesi güzelce siler süpürür toz alıp yerleri silerim diğer günler sadece süpürge açar üstten süpürürüm tozları alırım yerleri hergün mutlaka silerim çünkü küçük bebeğim var yerlerde oynuyo camları iki üç ayda bir mutfak dolaplarını herhün öyle bi üstten geçtiğim için bulaşıktan sonra pek batmaz çamaşır iki güne bi ütü pazarları yaparımArkadaslar Benim Temizlik Takintim Var.Bos durmuyorum Bebek uyudugunda veya sakinken surekli Temizlik.Temizligim bitiyo yarin napcagimi hesapliyorum Hatta ay ay yil yil temizlik programlari.Sizin temizlik programlariniz nasil.Hergun ne Yaparsiniz Mesela.Ne kadar Zamanda Bir mutfak dolaplari cam perde vs. temizlik yaparsiniz.Bi yardimci olun fikir verin.Kendime hic zaman ayirmiyorum.Hic dinlenmiyorum
Ayni beni anlattiniz.Sadece camasirim bile yeterEsim daginik acikcasi bi de cocuk ek gidaya gectigi icin ister istemes yemrk yrrkrn dokukuyor ediyor, esim bi geliyor eve ev savas alani bana kalsa yaptigim temizlik bi hafta goturur ama bi ogun yemek te bile mutfak savas alani. Hele camasir mskinemin cetigi eziyet nerdeyse herr gun aciyorum. Cok kiyafet degsiyoruz . kurumasi ayri dert katlamasi ayri dert. Daha mskineddn cikani katlamadan ustune yenisi birikiyor,
Insanin elinde olan bisey deilki.Arastirdim biraz bndeki okb.Yani dusunce bozukluguda var.Herseyi saatli bi sekilde progranliyorum.Oyleki bi bardak suyu bile program dahilinde iciyorum08:30 da iş başı yapıyorum ama 06:30 da uyanırım duş alırım banyomu ciflerim tuvalete çamaşır suyu dökerim yatağımı silkeler düzenlerim son kez toz alırım ardıma bakar evden çıkarım. Kendime hiç vaktim kalmıyor ne yaptıysam da bunu aşamadım.
Arkadaslar Benim Temizlik Takintim Var.Bos durmuyorum Bebek uyudugunda veya sakinken surekli Temizlik.Temizligim bitiyo yarin napcagimi hesapliyorum Hatta ay ay yil yil temizlik programlari.Sizin temizlik programlariniz nasil.Hergun ne Yaparsiniz Mesela.Ne kadar Zamanda Bir mutfak dolaplari cam perde vs. temizlik yaparsiniz.Bi yardimci olun fikir verin.Kendime hic zaman ayirmiyorum.Hic dinlenmiyorum
Bu bi hastalik elimde olan bisey deil.Zaten bildim bileki temizdim ama bu is gastalik derecesine geldi.Mesela bugun saatlerce temizlik yaptim evi temizledim ya oturup oh be diyemiyorum hic icim rahat deil.Surekli gozume kirli gelen yerler varcts günleri yardımcı geliyor eve ,sağolsun heryeri temizler.2 ayda bir halıları siler.
3 ayda bir perdeler yılamacıya gidiyor.tuıvaletleri 2 günde bir temizlerim.çocuk olunca çabuk kirleniyor.
çalışan kadın olunca boş vaktimde temizlikten ziyade değerlendirecek şey çok.sadece çamaşır yıkama takıntılıyım.2 günde bir yıkanıyor.
çocuğunuzu uyuduğunda yapmak istediğiniz başka birşey olmuyor mu cidden? çok garip geliyor bana çocuğu uyuutp temizlik yapmak..hani haftada 1 gün olur da,hergün nedir Allah aşkına..ayaklarını uzat,dinlen,mutfak işi seversen pasta yap,ne bileyim duş al uzun uzun,bakım yap,arkadaş gelsin kahve iç,o kadar şey varken yapılacak,temizliğe bu kadar zamana gerk yok..
Bu abartıysa ben hiç ağzımı açmayayım
Ben celikleri bulasik cikar cikmaz tellerim cifle zaten tertemiz olurBazen bende keske azıcık takıntım olsa dedırtır.. Evlendiğimden beri ful zamanlı herseyı yerıne koyma derdi hastalık derecesınde.. Haftada bır sıl, süpür, toz al.. Bazen haftaıcı erken saatlı gelebiliyorsam süpürge acabiliyorum.Gec saatte sıkıntı oluyor. Hafta sonu kalkar kalkmaz Hemen yatak ortulerımızı degıstırıp yıkanır. Camlar/perdeler bana cok yuksek geldıgı ıcın esımın keyfıne gore.Mutfak ve Banyo her daım temızdır.Bulasık makınesı ve Camasır makınesının varlıgına duacıyım. Benımde derdım tencere ve catal bıcaklarda kalan el izi tarzı lekeler.. Çelikleri nasıl parlatıyorsunuz
Assagida kv gorumceler var.Sabah kalkarlar hepsi bi kendilerine gelirler.Acarlar tvyi sabah programlarini izlerler sonra kahvalti derken ogleni bulur sonra ister evi toplarlar veya oyle kalir du kadar umurlarinda deilKayinpeder eve gelir ev daadagin mutfak bulasik dolu ama cok memnunlar hallerinden.Ben kendime bakiyorum daha bu saat oldu bisey yemedim.Ve planlamalara devam.Bnde hayatimi yasamak istiyorumbebek varken kendinize zaman ayramıyorsunuz maalesef
planlı yapmadan işin içinden çıkamazsınız
Boş durmam bir iş yaparım...Onu hesaplamadim ama her bos zamanimda.Yani bos durmam bi is yaparim.Heyecan derken rahat rahat yapmam evet biraz stresli yaparim
Bunlari yapamiyorum iste.Temizlik onumde engel.Esim arayip bugun gec gelcem dese ben hemen ise atliyorumBoş durmam bir iş yaparım...ama sizin hiç canınızın kıymeti yok mu? Şöyle çay kek eşliğinde bir film izlemez, ya da uzanıp müzik dinlemez misiniz, hiç birşey yapmadan öylece sessizliğin keyfini çıkarmaz mısınız?
bu durumda acilen pskiyatriste gitmelisiniz..trt hd de temizlik hastaları programını izliyorum,çok zor bir hayat..tedavi olmalısınız..Bu bi hastalik elimde olan bisey deil.Zaten bildim bileki temizdim ama bu is gastalik derecesine geldi.Mesela bugun saatlerce temizlik yaptim evi temizledim ya oturup oh be diyemiyorum hic icim rahat deil.Surekli gozume kirli gelen yerler var
Assagida kv gorumceler var.Sabah kalkarlar hepsi bi kendilerine gelirler.Acarlar tvyi sabah programlarini izlerler sonra kahvalti derken ogleni bulur sonra ister evi toplarlar veya oyle kalir du kadar umurlarinda deilKayinpeder eve gelir ev daadagin mutfak bulasik dolu ama cok memnunlar hallerinden.Ben kendime bakiyorum daha bu saat oldu bisey yemedim.Ve planlamalara devam.Bnde hayatimi yasamak istiyorum
Bnde izliyorum.Ve ben o evleri twmizleyemem asla midem kaldirmaz.ALLAH muhafazabu durumda acilen pskiyatriste gitmelisiniz..trt hd de temizlik hastaları programını izliyorum,çok zor bir hayat..tedavi olmalısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?