Oylemi dersiniz.Umarim bi ise yarar.çocuk varken zor siz kendinize zaman ayıramadığınız için küçük bir bunalım yaşıyorsunuz birkaç gün izin verin kendinize gezin çocuğu annenize bırakıp inanın çok çok iyi gelecektir.
o pis evlerde yaşayanlar da sizler gibi hasta öyle düşünmek lazım..siz temizlemeden duramıyorsunuz,onlar da atamıyor hiçbirşeyi,herşeyi istifliyorlar..Bnde izliyorum.Ve ben o evleri twmizleyemem asla midem kaldirmaz.ALLAH muhafaza
Dönüp bir bakın geçen zaman, temizle yine pislensin, temizle pislensin..bir ömür böyle geçecek zaten. Temizliğin dozunu abartmayın, yazık valla, inanın ben üzüldüm burada.Bunlari yapamiyorum iste.Temizlik onumde engel.Esim arayip bugun gec gelcem dese ben hemen ise atliyorum
Olmuyo.Bi kitap bile alip okuyamiyorum.Aklimi veremiyorum.Devlet hastaneletinde psikolog varmi acabaDönüp bir bakın geçen zaman, temizle yine pislensin, temizle pislensin..bir ömür böyle geçecek zaten. Temizliğin dozunu abartmayın, yazık valla, inanın ben üzüldüm burada.
Normal bir ev yaşamı süreceksiniz. Steril laboratuvar değil orası, olması da gerekmiyor. Bu gençliğiniz geri gelmez.
60 ında geriye şöyle baktığınızda, bir ömür nasıl geçmiş diye hayıflanırsınız.
Baktınız ev de görünür bir sorun yok, nerede kusur bulurum da temizlerim diye aranmayın. Ne yapsam keyifli vakit geçiririm, bişey öğrenirim, dinlenirim vs diye düşünün. Zorlayın kendiniz o temizlik dürtüsünü bastırmak için.
Olmuyorsa yardım alın.
Hicte abarti degil.omrunuzu temizlikle heba etmiyorsunuz.ben evi her daim deterjan kokan kadina hep uzulurum.yazik.o kadin enerjisini farkli biseye harcasa belkide cok farkli olacak.farkli basarilari olacak hayatta.yada hicbisey olmasa bile kendine zaman ayiprip hayatin tadina varacak.en ideali haftada 1.ben evi haftada bir süpürüp silip toz alıyorum. diğer altı gün hiiiiç dokunmuyorum. benimki de abartı ama seninki de öyle. peki ellerin acıyo mu temizlik yaparken böyle heyecanlanıyo musun. bide haftada ortalama kaç saat temizlik yaparsın
Valla bende temizliği severim ama zevki hale getirerek müzik açarım falan yavaş yavaş ama bi başladım mı koltuk altı halı altı perdeler falan tüm yaparm yaniArkadaslar Benim Temizlik Takintim Var.Bos durmuyorum Bebek uyudugunda veya sakinken surekli Temizlik.Temizligim bitiyo yarin napcagimi hesapliyorum Hatta ay ay yil yil temizlik programlari.Sizin temizlik programlariniz nasil.Hergun ne Yaparsiniz Mesela.Ne kadar Zamanda Bir mutfak dolaplari cam perde vs. temizlik yaparsiniz.Bi yardimci olun fikir verin.Kendime hic zaman ayirmiyorum.Hic dinlenmiyorum
evi yaşanacak gibi tutuyorum gerisiyle ilgilenmiyorum :) yani topla süpür sil ertesi gün gene aynı. onun yerine işte ya spor yaparım ya bişeyle uğraşırım ya gezerim kafama göre takılırım. bide temizliğin sonu yok. her zaman temizlenecek bişeyler çıkarHicte abarti degil.omrunuzu temizlikle heba etmiyorsunuz.ben evi her daim deterjan kokan kadina hep uzulurum.yazik.o kadin enerjisini farkli biseye harcasa belkide cok farkli olacak.farkli basarilari olacak hayatta.yada hicbisey olmasa bile kendine zaman ayirip hayatin tadina varacak.en ideali haftada 1.
Peki ev toz olsada idealmi.Bnm evim hep dagiliyo.Surekli etrafta camasirlar esimde daginik.Ne bileyim topla topla duzen yokHicte abarti degil.omrunuzu temizlikle heba etmiyorsunuz.ben evi her daim deterjan kokan kadina hep uzulurum.yazik.o kadin enerjisini farkli biseye harcasa belkide cok farkli olacak.farkli basarilari olacak hayatta.yada hicbisey olmasa bile kendine zaman ayiprip hayatin tadina varacak.en ideali haftada 1.
Peki ev toz olsada idealmi.Bnm evim hep dagiliyo.Surekli etrafta camasirlar esimde daginik.Ne bileyim topla topla duzen yok
Olmuyo.Bi kitap bile alip okuyamiyorum.Aklimi veremiyorum.Devlet hastaneletinde psikolog varmi acaba
cts günleri yardımcı geliyor eve ,sağolsun heryeri temizler.2 ayda bir halıları siler.
3 ayda bir perdeler yılamacıya gidiyor.tuıvaletleri 2 günde bir temizlerim.çocuk olunca çabuk kirleniyor.
çalışan kadın olunca boş vaktimde temizlikten ziyade değerlendirecek şey çok.sadece çamaşır yıkama takıntılıyım.2 günde bir yıkanıyor.
çocuğunuzu uyuduğunda yapmak istediğiniz başka birşey olmuyor mu cidden? çok garip geliyor bana çocuğu uyuutp temizlik yapmak..hani haftada 1 gün olur da,hergün nedir Allah aşkına..ayaklarını uzat,dinlen,mutfak işi seversen pasta yap,ne bileyim duş al uzun uzun,bakım yap,arkadaş gelsin kahve iç,o kadar şey varken yapılacak,temizliğe bu kadar zamana gerk yok..
her cumartesi yarım gün geliyor bana.sabah 7.30 dan 12.30 a kadar yaklaşık..işi bitince gider yani.her hafta süpürür siler,dip köşe,gerçi zaten öyle aşırı mobilyalı ayrıntılı bir ev de yok.her hafta kendine göre program yapar,halı siler mesela,dolap için yapar veya perde yıkar,ya da cam siler vss...55 tl veriyorum ben.Yardımcıne işler yapıyor ne kadar veriyorsunuz
Ben ev toplama süpürme silme toz alma nevresim değiştirme çamaşır katlama mutfak dolabı silme 100 verdim
Ama dolap olduğu gibiydi silmemis
Toz almamış
Ayni beni anlattiniz.Sadece camasirim bile yeter[/QUOT
Valla kocam bebegimden daha zahmetli .
haftada bır evı sıl supur toz al, banyo wc temızlıgı (arada yıne yıkıyorum wc ve lavaboyu), mutfak tezgahı ve ocak her gun ama dolaplar 2-3 ayda bır yada gozume batan yerı olursa sılerım.Arkadaslar Benim Temizlik Takintim Var.Bos durmuyorum Bebek uyudugunda veya sakinken surekli Temizlik.Temizligim bitiyo yarin napcagimi hesapliyorum Hatta ay ay yil yil temizlik programlari.Sizin temizlik programlariniz nasil.Hergun ne Yaparsiniz Mesela.Ne kadar Zamanda Bir mutfak dolaplari cam perde vs. temizlik yaparsiniz.Bi yardimci olun fikir verin.Kendime hic zaman ayirmiyorum.Hic dinlenmiyorum
her cumartesi yarım gün geliyor bana.sabah 7.30 dan 12.30 a kadar yaklaşık..işi bitince gider yani.her hafta süpürür siler,dip köşe,gerçi zaten öyle aşırı mobilyalı ayrıntılı bir ev de yok.her hafta kendine göre program yapar,halı siler mesela,dolap için yapar veya perde yıkar,ya da cam siler vss...55 tl veriyorum ben.
bu arada nevresim değişir her hafta,bir de bahçe kay-tındayım,terasımı yıkar.
bu işleri yapmadıysa bütün gün ne yaptı size gelen kadın? toz almadı ne demek ??
maraştayım ben.tüm gün temizlik 100 tl ye geliyorlar.yarım güne 50 tl bir de yol parası veriyorum.Siz nerdesiniz il 55tlye iyiymiş
Evet ben aldım tozu
Dolapta hiç silmemis
Evi toplama süpürme silme çamaşır Katlama nevresim değiştirme tuvalet yıkama yapmış
Beğenmedim hiç
Benim kafadansin:)evi yaşanacak gibi tutuyorum gerisiyle ilgilenmiyorum :) yani topla süpür sil ertesi gün gene aynı. onun yerine işte ya spor yaparım ya bişeyle uğraşırım ya gezerim kafama göre takılırım. bide temizliğin sonu yok. her zaman temizlenecek bişeyler çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?