- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Aynen elle yemiyorsam ben de alırımHayir yarabandiyla kapatmiyorum . Ekmek vs kullanmiyorsam telimi alirim elime .
Sürekli kullandığım telefon vs siliyorum da paketli ürünleri silmeyi bıraktım ben bıktım bu rutindenDışarıdan eve gelen bişiyi silmeden yıkamadan eve almam ki.Ellerim yıkamadan dolayı sık sık kuruyor nemlendirici dayanmıyor.
Paketli ürünler çok kirli silmeden dolaba asla koyamam. Damacana su bidonu kirliyse yenisini isterim.Sürekli kullandığım telefon vs siliyorum da paketli ürünleri silmeyi bıraktım ben bıktım bu rutinden
Iyide kucuk yaralar hava alirsa cabuk iyilesir. Bantla daha uzun surer iyilesmesi. O kadar cabuk mikrop kapmazsin zatenYaralar mikrop kapmasın diye bantlıyorum
Ya çok haklısınız ama benim en büyük sorunum o zaten temizlik takıntım da ondan geliyor kanla bulaşan bir hastalık kapmaktan korkuyorumIyide kucuk yaralar hava alirsa cabuk iyilesir. Bantla daha uzun surer iyilesmesi. O kadar cabuk mikrop kapmazsin zaten
hayir.. tepsiye dusse onuda yemem. Hatta disardaki tabak catsl bicak peceteyle silerim. Cocuk sandalyesini islak mendille silerim disarda..Mesela bir de şeyi merak ediyorum dışarıda yemek yerken masaya bir şey düştü onu yer misiniz
Ben dehayir.. tepsiye dusse onuda yemem
Ya çok haklısınız ama benim en büyük sorunum o zaten temizlik takıntım da ondan geliyor kanla bulaşan bir hastalık kapmaktan korkuyorum
Nasıl yani? birinin yarasına falan değerse diye düşünüyorumO kadar kolAy degil o
Iyide surekli yarali insanlarin orasini burasina mi dokunuyorsun? Yanj o kadar dusuk ihtimalleri dusunuyorsunki..Nasıl yani? birinin yarasına falan değerse diye düşünüyorum
Evet işte metroda falan fazla yakınız denk gelir diye zaten sorun da bu çok ufak ihtimalleri hesaplayıp hayatımı zindan ediyorumIyide surekli yarali insanlarin orasini burasina mi dokunuyorsun? Yanj o kadar dusuk ihtimalleri dusunuyorsunki..
Aşırı diyorsunuz yani..Tuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
hayır
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz.
hayır
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız.
bazen evet bazen hayır
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız.
hayır
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız.
toplu taşımadan sonra yıkarsam ellerimi kendimi daha iyi hissederim.ama her zaman yıkamaya fırsat olmayabiliyor.
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız.
kirli çamaşırdan sonra evet.
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız.
hayır. sonrasında yıkarım doğal olarak.
ben de genelde temizlik takıntılı biri olarak bilinirim. yaptıklarınız bana göre fazla fazla.
Mesela ben telefonumu metroda dışarıda kafede masada falan hep kullanırım eve gelince silmeden kullanmak içimden gelmiyor anormal mi bilemedimBu saydıklarınızdan sadece tuvalete girmeden once ellerimi yıkama kısmını yapıyorum, dıgerlerını yapmıyorum.
Durumunuz sızı rahatsız ediyorsa bir uzmana gorunun derim, daha ileri boyuta tasınmadan.
Bu normal bence. Sonucta metroda vs . Binlerce insanin dokundugu yere dokunup ,sonra telimizi elliyoruz. Eve gelince silmek normal bence.Mesela ben telefonumu metroda dışarıda kafede masada falan hep kullanırım eve gelince silmeden kullanmak içimden gelmiyor anormal mi bilemedim
Bu normal bence. Sonucta metroda vs . Binlerce insanin dokundugu yere dokunup ,sonra telimizi elliyoruz. Eve gelince silmek normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?