- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Aynen boyle olmaliTuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
hayır
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz.
hayır
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız.
bazen evet bazen hayır
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız.
hayır
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız.
toplu taşımadan sonra yıkarsam ellerimi kendimi daha iyi hissederim.ama her zaman yıkamaya fırsat olmayabiliyor.
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız.
kirli çamaşırdan sonra evet.
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız.
hayır. sonrasında yıkarım doğal olarak.
ben de genelde temizlik takıntılı biri olarak bilinirim. yaptıklarınız bana göre fazla fazla.
Bence normal bunlar ben her seferinde elimi en az 5 kez sabunlarım o da yetmez kolonya dökerimNormalde tuvaletden ciktiktan sonra el yikanir )))
Evet, bir az takintilisiniz ama fazla degil.
Daha kotulerini gorduk.
Bende de surekli el yikama, el silme gibi bir huy var ama seviyorum bu huyumu.
Ozellikle elim paraya degdimi aninda yikarim ve ya silerim.
Kafede yemek yemeden once yikarim ellerimi.
Eve girdiyimde ilk isim el yikamak olur.
Olmasi gereken bu zaten.
Birkaç şey sormak istiyorum ben mi anormalim
Tuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız
Sizce bunlar anormal mi birkaç sorum daha var sürekli elime mikrop geldiğini düşünüyorum nasıl yenicem bunu aklıma geldiği halde yıkamasam geçer mi bu yukarıda yazdıklarımın hangileri Nepal sizce
Teşekkür ederim yarın randevu almayı düşünüyorumBurada yazdiklarinizin hic birini yapmiyorum. Ama pis bir insan da degilim. Her gun yuzumu temizleme jelleriyle yikar, dislerimi iki-uc kere fircalar; yazin her gun, kisin ise iki gunde bir banyo yaparim. ama hastaliginiz cok ileri duzeyde degil bence. elinizi saatlerce yikiyor da olabilirdiniz. veya saatlerce ayni yerlerin tozunu aliyor saatlerce evi supuruyor, saatlerce bulasik yikiyor olabilirdiniz. bu hastalik gittikce artan bir sey ben daha ciddi vakalar biliyorum ama ornek vermeyeyim belki sizde de gelisebilir ornek teskil etmesin. yalniz bir tane temizlik takintisi olan arkadas hap kullaniyordu, universite yurdundaydik. herkes sikayetciydi kendisinden, cunku takintili oldugu icin ortak kullanim alanlarini normal sekilde kullanamiyordu. bence psikologa isin basinda gitmek cok mantikli.
Yine de arada çatladığı oluyor vazelin hem sürülmüyor anca yatmadan önce elimi yıkadıktan sonra normalde kremliyorum ama bir iş yaparken 2dkda yıkamam gerekirse çatlıyor o çatlayan yerleri bantlıyor musunuz siz
Evet çok abartılı durumlar var ama artar diye korkuyorum bu düşünceler bana da yük destek almayı düşünüyorum teşekkürlerBende ellerimi gün içerisinde fazla yıkarım el konusunda titizliğim var, ama anlattıklarınız az biraz fazla ama çok değil, gerçekten çok fazla takıntılılar gördüm bu o kadar değil hemen aşabileceğiniz bir şey bence
Bu saydiklarinin hicbirini yapmam. Hatta iki dakika once kumunu esip kakasini yapan kediyle uyurum, sokakta bulduğum kediyi kopegi muck diye operim,bir yandan kafedeki kediyi sevip bir yandan yemegime devam ederim, herkesin k.cini koydugu koltuğa patlamis misirim dokulurse dokuleni avuclar agzima atarim, kampta su bulamazsam dus alamam. Denize girer cikar temizlendigime inanirim :))) 28 yasindayim masallah domuz gibiyim:))) mikrop insana zarar verseydi ilk ben nallari dikerdim. Isin garibi benim temizligiyle ovunen arkadaslarimin hepsinin bir problemi var. Biri havuza ne zaman girse sistit olur, biri bilmemnereden hastalik kapar...bense kamp yaparken sabah denize girdigim bikini ustumde kurur,ustune sortumu giyer güne onla devam ederim. Birseycik de olmaz :))
Sakinan goze cop batar bence
Hangi şehirdesin, arkadaş olalım mı?Bu saydiklarinin hicbirini yapmam. Hatta iki dakika once kumunu esip kakasini yapan kediyle uyurum, sokakta bulduğum kediyi kopegi muck diye operim,bir yandan kafedeki kediyi sevip bir yandan yemegime devam ederim, herkesin k.cini koydugu koltuğa patlamis misirim dokulurse dokuleni avuclar agzima atarim, kampta su bulamazsam dus alamam. Denize girer cikar temizlendigime inanirim :))) 28 yasindayim masallah domuz gibiyim:))) mikrop insana zarar verseydi ilk ben nallari dikerdim. Isin garibi benim temizligiyle ovunen arkadaslarimin hepsinin bir problemi var. Biri havuza ne zaman girse sistit olur, biri bilmemnereden hastalik kapar...bense kamp yaparken sabah denize girdigim bikini ustumde kurur,ustune sortumu giyer güne onla devam ederim. Birseycik de olmaz :))
Sakinan goze cop batar bence
Bu da gayet normal,mikrop kapmayı önlemek açısındanOnu yapıyom da gitmeden önce de yıkarım baya
Kesinlikle temizliği insan ilişkilerinden üstün tutan her daim diken üstünde duran insanlardan olmak istemiyorum o yüzden bu işe bir dur demek istiyorumBazilarini yaparim bazilarini yapmam cocuk oldugundan daha dikkatli davranirim tabi ama abartmadan bir tanidigim hastaneye gittiklerinde cocuklarin ayakkabilarina varana kadar makineye atar yere meyvesuyu dokulse camasirsuyunu boca eder siler falan asiri temizlik takintisi insan iliskilerinede zarar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?