Temizlik takıntısı

Aynen boyle olmali

Bence normal bunlar ben her seferinde elimi en az 5 kez sabunlarım o da yetmez kolonya dökerim

Öncesinde elinizi yıkadığınız durumların sonrasında yıkarım ellerimi :)
Toplu taşıma aracı hastane vs. Yani fazla pis olan yerlere temas edince mümkün olduğunca çabuk yıkarım
Ama bu yazacağım şey bence en anormali:
Benim görümcem 5 Dakikada bir elini yıkar bana gelir bir gece kalır 3 litre sıvı sabunu bitirir gider ve en kötüsü tuvalete gider çıkınca orada elini yıkar sonra banyoya gider orda yıkar ordan mutfağa gelir elini yıkar bu yıkamanın her biri en az 10 dakika abartmıyorum böyle tuhaf biri he temiz biri mi derseniz evini pislik götürür

Burada yazdiklarinizin hic birini yapmiyorum. Ama pis bir insan da degilim. Her gun yuzumu temizleme jelleriyle yikar, dislerimi iki-uc kere fircalar; yazin her gun, kisin ise iki gunde bir banyo yaparim. ama hastaliginiz cok ileri duzeyde degil bence. elinizi saatlerce yikiyor da olabilirdiniz. veya saatlerce ayni yerlerin tozunu aliyor saatlerce evi supuruyor, saatlerce bulasik yikiyor olabilirdiniz. bu hastalik gittikce artan bir sey ben daha ciddi vakalar biliyorum ama ornek vermeyeyim belki sizde de gelisebilir ornek teskil etmesin. yalniz bir tane temizlik takintisi olan arkadas hap kullaniyordu, universite yurdundaydik. herkes sikayetciydi kendisinden, cunku takintili oldugu icin ortak kullanim alanlarini normal sekilde kullanamiyordu. bence psikologa isin basinda gitmek cok mantikli.

Teşekkür ederim yarın randevu almayı düşünüyorum

Hayır. O bantlardan da rahatsız olurum ben. Ancak su geçirmeyen bant olursa onu biraz kullanırım. Normal yara bandını da hemen çıkarırım.

Birde tvde programlarda istifciler var onları görunce şok oluyorum ..Bende tam tersi atma isteği var çöp kutusu dolarken zevk aliyorum ben bir an once atmak icin.Lazim olmuycak en ufak seyi atarim fazlalik esyayi hic sevmem

Bende ellerimi gün içerisinde fazla yıkarım el konusunda titizliğim var, ama anlattıklarınız az biraz fazla ama çok değil, gerçekten çok fazla takıntılılar gördüm bu o kadar değil hemen aşabileceğiniz bir şey bence

Bence gayet iyi yapıyorsunuz ortalik mikrop kaynıyor, saydiklarinizin bir kısmını bende yapıyorum. Telefon kulaklik gibi şeylerin üstündeki mikroplarin haddi hesabı yok. Ben bir ara anti-bakteriyel jel ve mendil taşıyordum yanımda o jeller her yerde satılırdı şimdi bulamıyorum. Kolonya ve islak mendil taşırım hep.

Baslamadan durdurmak en iyisi. Yakin arkdasim var yillar gectikce artti. Simdi hayat kendisine ve yakinlarina Cok zor. Farkinda olman guzel. Bana sorarsan Yaptiklarinin buyuk bir kismi normal olmasi gereken. Ama ince kesiden metroda hmn mikrop.kapar falan cok normal gelmedi.bana. emin ol hicbir mikrop okb kadar zarar vermez insana.

Evet çok abartılı durumlar var ama artar diye korkuyorum bu düşünceler bana da yük destek almayı düşünüyorum teşekkürler

Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız

Sadece bu ikisine evet. Ama ek olarak;
Dışarıdan gelince mutlaka yıkarım. Toplu taşıma şart değil.
Biri ayakkabılarını çıkarıp direk içeri basmadan çoraplarıyla önce dışarı basıp sonra içeri girerse o anlar bana zulüm olur..

Bu saydiklarinin hicbirini yapmam. Hatta iki dakika once kumunu esip kakasini yapan kediyle uyurum, sokakta bulduğum kediyi kopegi muck diye operim,bir yandan kafedeki kediyi sevip bir yandan yemegime devam ederim, herkesin k.cini koydugu koltuğa patlamis misirim dokulurse dokuleni avuclar agzima atarim, kampta su bulamazsam dus alamam. Denize girer cikar temizlendigime inanirim :))) 28 yasindayim masallah domuz gibiyim:))) mikrop insana zarar verseydi ilk ben nallari dikerdim. Isin garibi benim temizligiyle ovunen arkadaslarimin hepsinin bir problemi var. Biri havuza ne zaman girse sistit olur, biri bilmemnereden hastalik kapar...bense kamp yaparken sabah denize girdigim bikini ustumde kurur,ustune sortumu giyer güne onla devam ederim. Birseycik de olmaz :))
Sakinan goze cop batar bence

daha fazla ilerlemeden önleminizi alin dr a gidin derim
evet saydiklarinizdan bazilarini yaparim ama sizin kendinize asil sormaniz gereken soru şu
mesela toplu tasimadan indikten sonra ellerinizi yikamadiginizda bunu takinti halinemi getiriryorsunuz?
yani yikayana kadar ellerimi yikamaliyim diye beyniniz sizi elemi geciriyor yoksa yikayamadiginiz durumlar sizim icin sorun olmuyormu

Aynı ben. Kedimin kumunu eşelediği patilerini öperim, kedi köpek ne bulursam severim. Denize girip çıkıp duş alanlardan olmadım hiç, tuzlu suyun vücudumda kalmasını severim. Her türlü seyyar satıcı yiyeceğini bayıla bayıla yerim. En son 2017 sonbaharında grip olmuştum.

Hangi şehirdesin, arkadaş olalım mı?

Bazilarini yaparim bazilarini yapmam cocuk oldugundan daha dikkatli davranirim tabi ama abartmadan bir tanidigim hastaneye gittiklerinde cocuklarin ayakkabilarina varana kadar makineye atar yere meyvesuyu dokulse camasirsuyunu boca eder siler falan asiri temizlik takintisi insan iliskilerinede zarar verir

Ke
Kesinlikle temizliği insan ilişkilerinden üstün tutan her daim diken üstünde duran insanlardan olmak istemiyorum o yüzden bu işe bir dur demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…