Temizlik ve ev isleri ders cok stresteyim

Haticeag22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
72
23
3
28
Benim annem calisiyor bu yuzden evin temizligini yemegini ben yaomak durumundayim ayrica okuyorum. Annem beni bu durumda birakmak istemese de elden ne gelir. Cok stresteyim ev isleri eski esyalar evi duzene sokamiyorum ablalar yardim edin bana. Ders mis oymus buymus cok kotuyum. Ve hic bir sy yapmak istemiyirum artik . :110:://// cok kotuyum evdeki esyalarda eski bu yuzrende icime hic sinmiyor yaomak istemiyyoooom

eviniz küçük mü büyük mü bilemiyorum ama
hergün bir odayı temizle böylece hem temizliği çok yorulmadan günlere yaymış olursun hem de ders çalışmak için de zamanın kalır yarım gününü tmizlik alsa yarım gün ders çalışırsın

eviniz küçük mü büyük mü bilemiyorum ama
hergün bir odayı temizle böylece hem temizliği çok yorulmadan günlere yaymış olursun hem de ders çalışmak için de zamanın kalır yarım gününü tmizlik alsa yarım gün ders çalışırsın
Evimiz dublex 6 odali ve merdivenli oldugu icin cok zor yapmak istemiyorum nasil su koca kicimi kadirip temizlik yapicam gozumde cok buyutuyorum . :/

Evimiz dublex 6 odali ve merdivenli oldugu icin cok zor yapmak istemiyorum nasil su koca kicimi kadirip temizlik yapicam gozumde cok buyutuyorum . :/
evet baya büyükmüş eviniz ama dediğim gibi ya hergün bir yeri temizle aynı zamanda ders için zaman da kalır
ya da hergün iki yeri temizle üç günde bitsin ve kalan 4 günde de derslerini yap

dublex evde yaşayan bi ailenin durumu iyidir diye tahmin ediyorum ama sen eşyalar eski demişsin, annem çalışmak zorunda demişsin, ya da eve haftada bir temizlik için bi yardımcı çağırmıyo olmanız.. bunlar tuhaf geldi biraz bana.

iyi de şimdi biraz ayrıntı lazım

zira annen kaçta gidip kaçta geliyor

sen kaçta gidip kaçta geliyorsun

hani o geç geliyor o nedenle yemek yapıyorum dersin anlarım ama evi neden tek temizleyesin?

burada bir çok çalışan insan var işini kendi yapan

ya da benim gibi haftada bir yardımcı alan

ya da evine titizlenmeyen

titizler de sabaha kadar oturup yine temizliyor

siz hayatında olmayabilirdiniz yahut okumaya gidebilirsiniz, çalışmaya, evlenip de vs vs

annen kurmalı düzenini

sen en fazla yardımcı olursun

çalış dersini boş ver evi b.k götürsün

zira evi temizlesen de yine kirlenir ama ilerleyen zaman da yeniden ders çalışma imkanın olmaz

bu arada benim annem de çalışıyordu kendi evim oluncaya kadar ne yemek yaptım ne ev temizledim

arada çamaşır atıp astım bulaşık makinası doldurup boşalttım vs vs

Valla canım aynı dert bende de var ama annem yinede evi topluyor,kadına bazen çok üzülüyorum ama benimde derslerim oluyor diyorum anne yapma bırak sınavlarım vs bitiyor anca öyle yapıyoruz.burada eş faktörüde çok önemli babam ben ders çalısırken makineye bulaşıkları yerlestirir annemin cok yoruldugunu oda biliyor cunku.. Kisacasi birbirinize destek olacaksiniz konus annenle hergun yapma gun belirle oyle yap boyle daha cok stres oluyor insan.

Dublex kira bile olsa lüks . .
Çok yorma kendini. .
Derslerin daha önemli. .
Haftada bir Süpür,havalandır tamam. .
Benim annem rahatsızdı, anlarım seni..

Ya yaptıkça artıyor o işler ben peşini bıraktım artık. Çamaşırı serip üç gün sonra topluyorum, haftada bir süpürge ya açarım ya açmam. Bol bol havalandiririm ama, ev nefes alsın.

Şimdi fark ettim ben bildiğin pis pasakli bişeyim yav çalışma masamda yer yok diye geceleri mutfakta çalışıyorum ne zamandır. :KK53:

Laf yapıyorlarsa azıcık temiz olmayı öğrensinler motor değilsiniz siz de.

ya şimdi ben sadece dublex eve yorum yapmışım ama ev işleri stres konusunda anlıyorum seni. ben de öyleyim çünkü. annem çalışıyor, ben okuyorum dersler sınavlar bi yana ev işleri yemek de cabası. zaten ne yemek yapıcam diye düşünmek yapmaktan zor.

ben de bazen çok stres oluyorum öyle dip bucak temizlik hiç yapamadım zaten ama sil süpür toz al derken bile 1 saatim gidiyo. sonra yemek yapmak ayrı bi stres ne yapıcam diye düşün bul yap malzeme yoksa git marketten al bide para hesabın karışsın :D

tek farkımız beni yapacaksın edeceksin diye sıkıştıran yok ben vicdan meselesinden dolayı yapıyorum, annem yorulduğu için. bi de ev temiz olmazsa ders de çalışamam zaten öyle tuhaf bi takıntım var. zor yani anlıyorum seni. ama bi plana bi rutine oturtmak lazım o zaman daha rahat ederiz belki.

ya şimdi ben sadece dublex eve yorum yapmışım ama ev işleri stres konusunda anlıyorum seni. ben de öyleyim çünkü. annem çalışıyor, ben okuyorum dersler sınavlar bi yana ev işleri yemek de cabası. zaten ne yemek yapıcam diye düşünmek yapmaktan zor.

ben de bazen çok stres oluyorum öyle dip bucak temizlik hiç yapamadım zaten ama sil süpür toz al derken bile 1 saatim gidiyo. sonra yemek yapmak ayrı bi stres ne yapıcam diye düşün bul yap malzeme yoksa git marketten al bide para hesabın karışsın :KK70:

tek farkımız beni yapacaksın edeceksin diye sıkıştıran yok ben vicdan meselesinden dolayı yapıyorum, annem yorulduğu için. bi de ev temiz olmazsa ders de çalışamam zaten öyle tuhaf bi takıntım var. zor yani anlıyorum seni. ama bi plana bi rutine oturtmak lazım o zaman daha rahat ederiz belki.

Her gün mü
Sil süpür yapıyorsunuz

Bir de cidden anneleriniz ne yapıyor

Bizim kpss Kursu'nda da var böyle kızlar

Tüm ev sorumluluğu kızlarda

Sonuçta benim annem de çalıştı tüm işini kendi yaptı ben de geç geleceksen yemeği akşamdan yapıyorum

Ağır sağlık sorunları yoksa biraz rahata alışmışlar gibi geldi

Back
X