- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
Bu durum bendede var. Yani sanki herkesin evi hep derli toplu bi benimki degil gibi geliyor cunku hic bir zaman cat kapi misafir gelmeye uygun olmuyor. Yani bir oturma odam var ne bileyim orasi toplu oluyor genelde ama mesela lavabo her gun ovalanmali cunku sivi sabun kullanmiyorum. Diger kati sabunda hemen kirletiyor. Yada illaki bir iki tabak bile olsa bulasik oluyor. Egzamam oldugu icin eldiven ile bile elimde yikayamiyorum. Makine dolu olunca mesela bir iki tabak bekliyor disarida. Aslinda benim pskolojikmen. Evime kimse gelmiyor o zaman da hayatı saliyorum ister istemez. Ama ara ara yapacagim islerin listesini yaptim gun gun. Iyi olmustu.
Birde mesela bir sey söylemek icin 2 tane yasli komsumuza farkli zamanlarda zil bastim. Evde bile bakimlilar. Kendimden utanıyorum ben evde o kadar bakimli olamam hic. Galiba hersey pskolijik. Siz yalniz degilsijiz bende biktim ev islerinden bi tam tekmil olmuyor.
Birde mesela bir sey söylemek icin 2 tane yasli komsumuza farkli zamanlarda zil bastim. Evde bile bakimlilar. Kendimden utanıyorum ben evde o kadar bakimli olamam hic. Galiba hersey pskolijik. Siz yalniz degilsijiz bende biktim ev islerinden bi tam tekmil olmuyor.