- 12 Ocak 2016
- 157
- 56
- 13
- 37
- Konu Sahibi ayseayseli
-
arkadaşlar merhaba, eşim de ben de çalışıyoruz yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz.
eşim yapı gereği dağınık, üstüne başına beden temizliğine dikkat eder ama pijama katlamaymış ev tozluymuş bunlar umrunda olmaz benden de beklemez. ama ben titizim biraz her yer toplu olsun istiyorum. şuanda da 5 ayı geçti hamileliğim.
ister istemez kıyamadığı için ev süpürüp siliyor ama dağınıklığı aynı. çamaşırlar askıdan alıp giyer ay şunları da katlayayım demez.
orta halliyiz kiradayız her hafta birini alamam malum bebek masrafları da olmaya başladı.
eşim yapma diyor ben yapıyorum ya da onu zorluyorum sonuçta yapmadan olur mu ama o öyle alışmış bekar evi gibi sanıyor. bazen tartışıyoruz. eşim değişmez biliyorum zorla titiz yapamam onu ama bu da beni geriyor işte huzursuzluk çıkıyor söylenmeye başlıyorum niye attın niye katlamadın vs.
benim işim ona göre daha rahat ve yakın onunki yorucu işten gelip ev toplamak istemiyorum yapmayalım diyor. benim de içim rahat etmiyor.
ne yapmalıyım kendimizi zorlayıp yardımcı abla tutmalı mıyız sizce. eşim bu konuda karışmaz ona yaptırmayayım da kim yaparsa yapsın
Banada her hafta kadın gelıyor
ama kadın evı fılan toplamaz daha dogrusu toplar belkı ama temızleyemez vakıt kalmaz
o sebeble o gelmeden sız evı toplamalısınız o geldıgındede utunuzu yaparsınız mesela dıye dusunuyorum ben oyle yapıyorum gelmeden evvel evı topluyorum salondan baslıyorsa yatak odasında dolap ıcı ısım varsa o sırada bende dolabı duzenlıuyorum
evet aynı fikirler. iki bulaşık makinesi alacakmış biri temizken alıp diğerine dolduracakmışızaynı benim kocamütü çamaşır bulaşık hiç anlamaz bıraksam seninki gibi çamaşırlıktan giyinecek. Sevgili kocamın nacizane fikirleri ise şöyle: Bulaşık makinesini tezgahın üstüne boşaltıp ordan kullanıp makineye dizelim boşuna dolaba dizmeye uğraşmayalım. Atletlerini bir ıslak mendil kutusu gibi bir şeye koyalım alırken diğer atletler dağılmazmış. Kıyafetler yaz kış ayrılmasına ne gerek varmış vs... Ama tabi kafasının etini yiyorum bence 15 günde bir ya da ayda 1 al birini
Erkek yahu yapmak ıstemeyebılır bızde tamda bu sırada kadın almaya basladık 15 gunde 1 de alabılırsın benım bazen oylede oluyor nasıl denk gelırse yanı yarım gun 60 tl cok bı para degıl aslında ayda 240 tl esın sıgara ıcıyormu mesela?ama ben her hafta vermek istemiyorum onun yerine bebeğime bişe alırım diyorum eşim bencillik yapmış olmuyor mu bu durumda. bi çok arkadaşım var ihtiyaç duymadan birlikte yapıyorlar. temizlikten bu kadar nefret edecek ne var onu anlamıyourm
ama siz eşşinizi kökten değiştirmeye çalışıyorsunuz,elinden geldiğince yardım ediyor,temizlik vs yapıyormuş..temizliği sevdirmeye çalışmayın..kimse değişmez bu saatten sonra..ama ben her hafta vermek istemiyorum onun yerine bebeğime bişe alırım diyorum eşim bencillik yapmış olmuyor mu bu durumda. bi çok arkadaşım var ihtiyaç duymadan birlikte yapıyorlar. temizlikten bu kadar nefret edecek ne var onu anlamıyourm
aynı benim eşimaynı benim kocamütü çamaşır bulaşık hiç anlamaz bıraksam seninki gibi çamaşırlıktan giyinecek. Sevgili kocamın nacizane fikirleri ise şöyle: Bulaşık makinesini tezgahın üstüne boşaltıp ordan kullanıp makineye dizelim boşuna dolaba dizmeye uğraşmayalım. Atletlerini bir ıslak mendil kutusu gibi bir şeye koyalım alırken diğer atletler dağılmazmış. Kıyafetler yaz kış ayrılmasına ne gerek varmış vs... Ama tabi kafasının etini yiyorum bence 15 günde bir ya da ayda 1 al birini
Erkek yahu yapmak ıstemeyebılır bızde tamda bu sırada kadın almaya basladık 15 gunde 1 de alabılırsın benım bazen oylede oluyor nasıl denk gelırse yanı yarım gun 60 tl cok bı para degıl aslında ayda 240 tl esın sıgara ıcıyormu mesela?
Aslında kulağa hoş geliyorevet aynı fikirler. iki bulaşık makinesi alacakmış biri temizken alıp diğerine dolduracakmışız
alısırsın bırde onları kendı halıne bırakmayacaksıniçiyor günde iki tane içiyor bırakamadığı için tamamen. ben sanırım takıntı yaptım herkesin eşi ses etmeden yapıyor sen de yap ne var diye. bir kere yarım gün aldım 70 tl ve kadın o kadar baştan savma yaptı ki sinir oldum. bi de 7/24 konuştu ayrıca kahvaltısı yemeği daha çok yoruldum. bir de alışık değilim sanırım sanki boşa giden para gibi geliyor
adam temizlik yapıyor anladığım kadarıyla,sadece katlamıyor biraz dağınık bırakıyor belki...
bence abartmayın bu durumu.üstelik bebek de geliyormuş,zaten bundan sonra isteseniz de eviniz her daim düzenli derli toplu olamayacak..
ayrıca ilerde bakıcı tutacak mısınız? hani şimdiden başlar diye söyledim..
evet aynı fikirler. iki bulaşık makinesi alacakmış biri temizken alıp diğerine dolduracakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?