- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi ayseayseli
-
ayyy okurken bunaldım yanlış anlamayın yani ben yapamam da o yüzden. tam eşimin kafası
Allah hep eşleri böyle mi denk getiriyor acaba biri titiz biri dağınık
Benim eşim de böyle
Annem de
Kv dem tam tersi ama
Hayata bakış açısı önemli yani yatak odam şu an dağınık size göre yani ama bu benim hayatımda eksiklik yarattı mı hayır
Ben oraları toplamak için neden yarım saat erken uyanayım mesela
Ya da bugün yorgunsam yemek yediğimiz tabaklar masada dursa neyimiz eksilir zaten biz yedik yarın masa lazım olunca toplar koyarız tezgaha dinlenince de tıkarız makinaya
Siz benden küçüksünüzdür muhtemelen 36 yaşındayım ve şimdiye kadar bu yaşantımın zararını görmedim ama siz bakın geriliyorsunuz eşinizle aranız bozuluyor vs
Tamam her şeyi salmayın ama olabilir şeyler olduğunu görün ve çok germeyin kendinizi zira bebek olunca dağınıklık da katlanacak
aynı benim kocamütü çamaşır bulaşık hiç anlamaz bıraksam seninki gibi çamaşırlıktan giyinecek. Sevgili kocamın nacizane fikirleri ise şöyle: Bulaşık makinesini tezgahın üstüne boşaltıp ordan kullanıp makineye dizelim boşuna dolaba dizmeye uğraşmayalım. Atletlerini bir ıslak mendil kutusu gibi bir şeye koyalım alırken diğer atletler dağılmazmış. Kıyafetler yaz kış ayrılmasına ne gerek varmış vs... Ama tabi kafasının etini yiyorum bence 15 günde bir ya da ayda 1 al birini
aynı benim eşimne gerk varmış bulaşık makinasına.ne zaman boşalt desem kağıt tabak batdak plastik kaşık alalım yiyip atalım.evi niye temizliyomuşuz işiyormuytuz biz eve napıyormuşuz.cam neden siliniyormuş zaten batıyor geri.tül niye yıkanıyor yağlı ellerimizi tülemi siliyomuşuz.kendisi kendine aşırı tititzdir ama eve gelince çok gereksiz.
evet aynı fikirler. iki bulaşık makinesi alacakmış biri temizken alıp diğerine dolduracakmışız
arkadaşlar merhaba, eşim de ben de çalışıyoruz yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz.
eşim yapı gereği dağınık, üstüne başına beden temizliğine dikkat eder ama pijama katlamaymış ev tozluymuş bunlar umrunda olmaz benden de beklemez. ama ben titizim biraz her yer toplu olsun istiyorum. şuanda da 5 ayı geçti hamileliğim.
ister istemez kıyamadığı için ev süpürüp siliyor ama dağınıklığı aynı. çamaşırlar askıdan alıp giyer ay şunları da katlayayım demez.
orta halliyiz kiradayız her hafta birini alamam malum bebek masrafları da olmaya başladı.
eşim yapma diyor ben yapıyorum ya da onu zorluyorum sonuçta yapmadan olur mu ama o öyle alışmış bekar evi gibi sanıyor. bazen tartışıyoruz. eşim değişmez biliyorum zorla titiz yapamam onu ama bu da beni geriyor işte huzursuzluk çıkıyor söylenmeye başlıyorum niye attın niye katlamadın vs.
benim işim ona göre daha rahat ve yakın onunki yorucu işten gelip ev toplamak istemiyorum yapmayalım diyor. benim de içim rahat etmiyor.
ne yapmalıyım kendimizi zorlayıp yardımcı abla tutmalı mıyız sizce. eşim bu konuda karışmaz ona yaptırmayayım da kim yaparsa yapsın
Kız doğurdun mu senAyni benim koca:)
Valla kardes haftada bir yarim gün yardimci gelmeye basladigindan beri acaip rahatladim. Tabii onun temizligi haricinde de arada ev supuruyorum wc banyo yikiyorum ama onun kadar detayli yapmama gerek yok. Ayda toplam 300 lira vermis oluyorum kimine gore cok olabilir ama hiic de gozumde degil. Psikolojim de daha iyi,ani gelen misafirler icin de en fazla oyuncak vs daginikligi oluyor onlar da dert degil,ayrica ev temiz olunca bulasik camasir yemek vs gibi normal gunluk isler de goze batmiyor pek. Valla bence paraya kiyiver eger geliriniz bunu karsilamaya yetiyosa.
Kız doğurdun mu sen
Sağlıkla büyüt
Örnek ol biz tembellere iki çocukla buraya da zaman bulmuşsun
Su an erkek olduğumdan suphelendim, cogunuzun kocasi benim kafadan
Benim belli bir periyodum yok, camdan disariyi gorememeye baslayinca yardimci aliyorumhaliya bisey dokulunce yikamaya gonderiyorum, koltuklari yataklari da yikatiyorum. Hayatimda bir kere cam sildim aleme maskara oldum, hic hali koltuk silmedim, dolaplarimin icleri de daginik, ama hayat guzel ozetle çok kasmayin, banyonuz mutfaginiz temiz olsun, yemeginizi temiz yapin, bulasiginiz guzel yikansin gerisi hikaye, azcık daginikliktan kimseye zarar gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?