temizlikçi abla almalı mıyım

Benim evimin toplanmis hali bile daginik zaten ortada bir tek yasanmislik izi olmayan evler bana da mobilyaci showroomu gibi geliyor. Ben evi toplasam da ortada bir sehpa, ustunde laptop, laptopun yaninda bir kavanoz ceviz falan filan, yine daginik gelir normal bir kadina ama onlarin yeri orasi
Yatak kazamiz bizim de oldu olmasa da o yataklardan aleze carsafa ragmen acayip kir cikiyor. Koltuk yikama sirketleri var, onlari cagiriyorum, hali yikama makinesi gibi bir makineleri ve ozel deterjanlari var, onunla tazyikli puskurtup cekerek koltuklari da yataklari da yikiyorlar. Yeni alinmis gibi piril piril oluyorlar.

peki aynı gün yatak kullanılabiliyor mu?
ben de bu ara koltukları temizleteceğim, yatak nedense aklıma gelmedi, onu da yaptırayım.
çok iyi oldu yorumunu okuduğum :)
teşekkürler.

peki aynı gün yatak kullanılabiliyor mu?
ben de bu ara koltukları temizleteceğim, yatak nedense aklıma gelmedi, onu da yaptırayım.
çok iyi oldu yorumunu okuduğum :)
teşekkürler.

rica ederim ne demek :)
işlemin sonunda içindeki suyu iyice çekiyorlar dışı kuru oluyor ama bana içi nemli kalmış gibi geliyor. onlar 5-6 saat havalandırın sonra kullanabilirsiniz diyorlar, ben yıkattığım gün ya peteğe yaslıyorum akşama kadar öyle kalıyor ya da yazsa güneşe koyuyorum. yani işlem sabah saatlerinde yapılırsa geceye kadar kurumuş oluyor, bir sıkıntı olmuyor.

öncelikle hamile halinizle çok fazla ev işlerine kaptırmayın kendinizi lütfen. hareket yorar sizi en basiti o deterjanlar ve bir Türk kadınlarının taparcasına sevdiği çamaşır suyunu solumak iyi değil bebek için.

erkeklerin geneli böyle ne yazık ki yapacak bir şey yok. ben de haftasonu sürekli bir toplama halindeyim. hafta içi çok fırsat olmuyori haftasonu da kızımla oyun oynarken filan hallediyorum ve kocamın da daha kendiliğinden kalkıp iş yaptığını görmedim. ite kaka, böyle bunlar

haftada bir yarım gün alıp çok detaylı olmayan bir silme süpürme bi de ev toplama isteyebilirsiniz. ayda ya da iki ayda bir de sadece camları sildirirsiniz, ya da iki haftada bir tam gün alırsınız.

Amaan dağınık adam da duzelmiyo dun bayan aldım bugün bir baktım koltukta kirli çorabı birakmis çekmiş gitmiş

Valla eşim de çocuğum da aşırı daganik bende yapmıyorum artık 15 günde haftada alicam

Bende ne yaparım ne içim rahat eder
bende bir degisigim

Benim eşim de ev rezil olsa ses etmezdi çokta daginikti ben bir saldım
Şimdi o rahatsız oluyor topluyor
Ama dağınıGiz ailece

Tüm temizlik derken
Süpürmë silme toz alma nevresim değiştirme cam silme balkon yikama
Bunların dışındadolap kapı siler mi
Ne kadar veriyorsunuz

merhabalar beylıkduxu buyukcekmece cıvarları ev ve ofıs temızlıgı ıcın eleman arayanlar 0.... nolu telefondan ulasabılırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahaha yanlız değilmişim benim eşim de kendine çok titiz ama özellikle mutfağın canına okur. Walla biz çareyi çoğunlukla plastik tabak-bardak kullanmakta bulduk ne yalan söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…