- 6 Mayıs 2019
- 937
- 578
- 103
- Konu Sahibi MoonlitSoul
-
Hergün temizliğe giden biri 30 bin mi kazanıyorBin TL diye duydum
Fiyatlar baya değişmiş desenize. Doğru zor iş yani 1200 civarı olmuş olabilir, her hafta olacağı için bana fazla gelir tabi o rakam. Ayda yılda bir çağırsam normal.Bizde cagirmak istedik ama bulundugumuz semtte hepsi doluydu kendimiz temizledikbu iste cok para var ama ev temizlemek cidden zor ve hakedilen bir para. Burada 850 ucret. Yer:İzmir
Merkezde 1200u buluyormus
Yazlık tipi evler mi yoksa daireler mi?Bodrum da 1200_1500 arasi evin büyüklüğüne ve eşya durumuna göre.
Öğretmen maaşları her işe kıyasla çok düşük kaldı maalesefHergün temizliğe giden biri 30 bin mi kazanıyor
Yeni başlayan bir öğretmenin iki buçuk katı
Hepsi içinde, dün ilan vermişler yerel bir hesaba da ordan okudum ben de.Yazlık tipi evler mi yoksa daireler mi?
Bir de beğenenler olmuş şu yorumuDüşük puanla üniversiteye giren, yata yata okuyan, ataninca dört ay tatil yapan, kendini geliştirmeyen öğretmen kendi aldığı parayı temizlikçi ile kiyasliyor.
Al bezi başla o zaman temizlikçiliğe, bence çok bile aliyorsunuz.
Sinir oluyorum şu tesadüfen üni okuyup, okuyamamış insanları bu şekilde eleştirenlere.
Bu arada bence tüm gün için 800 iyi bu şartlarda.
Buralar hep kıskançlık kokmuş .Düşük puanla üniversiteye giren, yata yata okuyan, ataninca dört ay tatil yapan, kendini geliştirmeyen öğretmen kendi aldığı parayı temizlikçi ile kiyasliyor.
Sinir oluyorum şu tesadüfen üni okuyup, okuyamamış insanları bu şekilde eleştirenlere.
Her gün temizliğe gitmekle , öğretmenlik aynı şey mi sizce? Karsimizdaki bir makine değil sonuçta..Hergün sabahtan akşama kadar temizlik yapmak hiç de kolay değildir bence.. hepsi hergun değil haftada birkaç gün gidebiliyor zaten.Hergün temizliğe giden biri 30 bin mi kazanıyor
Yeni başlayan bir öğretmenin iki buçuk katı
Kesinlikle ogretmen maasiyla temizlige gelen ablanin kiyasini dogru bulmuyorum ama gercekten gozunuzde ogretmen bu muuuuu..Düşük puanla üniversiteye giren, yata yata okuyan, ataninca dört ay tatil yapan, kendini geliştirmeyen öğretmen kendi aldığı parayı temizlikçi ile kiyasliyor.
Kapı pencere silmeyen temizlikçi de mi varBu konu nereye gider biliyormusunuz,
Yıllardir kk yi iyi bilirim.
Bir kismi; cok ciddi meblaglar soyler ve ev isinin zorlugundan bu parayi hakettigini beyan eder.
Diger kismi; ogretmenim,yillardir okudum bla bla bu paralar asiri cok der..
Kıyaslamak hos degil elbette . Ama bakiyorsunuz abla okumamis , soylenilen her ucrete burun kiviriyor,biz de bu duruma boyun egiyoruz fazla fazla ucretini takdim ediyoruz.
Yok kapi silmem , yok pencere silmem.
okudum calisiyorum hala sinavlara girerim, isyerinde yok bunu yapmam buna dokunmam de bak ne oluyor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?