- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Siz temizlerken elinizi mi sokuyorsunuz?Ya ıstedıgın kadar temız olsun , o mıkrop sacıyor mu evet ? Sen tanımadıgın ınsanların s**tığı yerı temızlıyor musun evet ? Ne kadar bencılce dusunuyorsun . İnsanız dıye sen o sıfonu ıstedıgın kadar cek pıslık mı pıslık . Evındekı cocugun klozete elını soksun cıkarsın ıster mısın ?
Siz temizlerken elinizi mi sokuyorsunuz?
Bence sen bu insanla daha fazla çalışma. Ben bu insan tipini bildim. Bizim yaşlı bir yakınınıza da gidiyor, aynen böyle, hatta 8 den fazla kez gitti ve tuvalet banyoya elini sürmemiş. Şok olduk. Saati geldi mi de koşarak uzaklaşıyor. Temizliğe giden insan nasık wc banyo esgeçer ya. Valla bu temizlikçiler cidden uyanık.Kadınla calisali bu 3. Haftamiz, ilk 2 sinde, ne banyo ne tuvalet , asla temizlemedi, yetişmedi dedi her seferinde, bugün de oyle diyecek biliyorum.
Üstelik de evimde mesela salonunda büfe, vitrin vs vs yok, tozu alınacak bir tek komodinlerim ve tv dolabim var ki o da ufacık birşeyParasını kesmicem, islerin yetismeyecegini de biliyorum, kadının 5 de gideceğini de biliyorum,kadının yüzüne karşı bir daha gelme de diyemem, belki bir kez daha alırım temizliğe belki de almam, daha bir kez bile tuvalet banyo temizlemedi, böyle olur mu, evim de kucucuk, bes saatte makinaya verip siliyor, toz alıyor, bir de sadece bir odanın penceresini siliyor, bence çok az.
Benim mantığım gerçekten almıyor gerçekten
Klozetten geçen şey 2-3 dakika önce senin vücudunun içinde olan şey
Sifonu çekiyorsunuz değil mi? Sonra fırçalıyorsunuz değil mi?
Kadına boka sıvanmış bir halde temizle demiyorsunuz klozeti????
Fırçayla temizlediğin şeye el sokma örneği verince olmuyor işte. Kısaca ister ev süpürsün ister pis iş yapsın iş iştir. Herkes işinin sorumluluğunu bilsin. Pis iş yapıyor diye niye işini saatini aksatsın. Kaldı ki kadın daha wc ellememiş. :)Fırca el vs . Temızlıyor musun evet .
Parasını kesmicem, islerin yetismeyecegini de biliyorum, kadının 5 de gideceğini de biliyorum,kadının yüzüne karşı bir daha gelme de diyemem, belki bir kez daha alırım temizliğe belki de almam, daha bir kez bile tuvalet banyo temizlemedi, böyle olur mu, evim de kucucuk, bes saatte makinaya verip siliyor, toz alıyor, bir de sadece bir odanın penceresini siliyor, bence çok az.
Çok müşterisi yıka, haftaici bir okulda çalışıyor temizlikçi olarak, haftasonu da bana geliyor, camlar da şöyle, her hafta bir pencere..Tuvalet banyo temizlemediyse zaten sıkıntı var. Benimki didik didik yapar banyomu. Yüzüne de denmez. İçine sinmediyse daha çağırma gerçekten. Ama para kesmek bNa çirkin geliyor. Camları da silmiyomuş. Çok müşterisi varsa havaya girmiştir :)
Her hafta bir pencere sileceğine bir hafta bütün camları silse 1 aya yakın gider zaten.Çok müşterisi yıka, haftaici bir okulda çalışıyor temizlikçi olarak, haftasonu da bana geliyor, camlar da şöyle, her hafta bir pencere..
Her hafta gelen biri 5 saatte işleri Nasıl yetiştiremez anlamıyorum. Halıları kaldırıp komple sil süpür yapmak taş çatır çatır çatlasın 2 saat. Banyo temizliği de buna dahil. Sonra ütü yapar. Bir hafta cam siliyorsa bir hafta kapı pencere siler. Bence program eksikliği var bu işte. Her hafta cam siliyorsa çok saçma yani.
Ben de anlamadım bu isten, 5 saat zaman var ve birtek makinaya verip silip, tiz alıyor, bir de bir odanın penceresini siliyor, tuvalet, banyo, mutfak vs hep ben yapıyorum ne anladim bu isten ben. Söylemeye de cekiniyorum.Her hafta gelen biri 5 saatte işleri Nasıl yetiştiremez anlamıyorum. Halıları kaldırıp komple sil süpür yapmak taş çatır çatır çatlasın 2 saat. Banyo temizliği de buna dahil. Sonra ütü yapar. Bir hafta cam siliyorsa bir hafta kapı pencere siler. Bence program eksikliği var bu işte. Her hafta cam siliyorsa çok saçma yani.
ütü icin ayrı para isteyeceğini ima etti zaten dolaylı olarak, daha ben ütü lafı etmeden dedi ki, bir arkadaşım temizliğe gidiyor yarım gun 50 tl, ütü de yaparsa 70 tl alıyor..bana mesaj Verdi direk yaniHer hafta gelen biri 5 saatte işleri Nasıl yetiştiremez anlamıyorum. Halıları kaldırıp komple sil süpür yapmak taş çatır çatır çatlasın 2 saat. Banyo temizliği de buna dahil. Sonra ütü yapar. Bir hafta cam siliyorsa bir hafta kapı pencere siler. Bence program eksikliği var bu işte. Her hafta cam siliyorsa çok saçma yani.
Canım işini tam yapıyorsa parasını verebilirsin ama işini yarım bırakırsa parasından kesebilirsin biraz.Her haftasonu öğleden sonra 12-5 arası evime düzenli temizliğe gelen bir hanim var. Iki kez geldi, bugün 3.gelişi olacak. Fakat bu hanim saat 1 e yaklasmasina rağmen haala gelmedi, gecikecekmiş, kocası sınav gorevlisiymis, geç birakacakmis kadını, bunu ben aradığımda söyledi, ve saat 10da , 11 de gelebilirmisin demek için aradığımda tenezzül edip söyledi.sizce tam mi vermeliyim parasını
Kadın geldi, henüz birşey demedim. 5 olunca gidicek belli ki, ama işler de yetismicek. Bilemiyorum, ne desem bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?