iyide neden fazla titiz gibi geliyor ki size onu anlamadım tuvalet normalde hergün yıkanmaz mı ya ? banyo yıkandıkça yıkanır ben misal mutlaka hergün yerleri silerim banyoda çünkü abdest alınıyor eşim ayaklarını yıkıyor ne b ileyim yerler su olunca mecbur kalıyor insan
valla ben prizleri yağ tutmuş insanlar bilirim, üstelik bangosunda ki yagları kazıyıp resmen yemeklik yag çıkaracak kadar pis olanları da bilirim yok arkadaş bunun adı resmen pasaklılık .=)) arkadaş haklı
herkesin temizlik anlayışı farklı malesef. farklı bi aileye girince insan daha iyi anlıyor.
ben de titiz bi insanım ve evimde yatılı misafir ağırlayacağım zaman çok pimpirikleniyorum. birisi wc veya duştan den çıksa hemen yıkama isteği duyuyorum.
kaynım benim şahsi bornozumu benim düğünümden önce kaldığı yeni gelin evimde bile kullanabilen bir insan, düşünün artık gerisini.
yer silme bezimi kayınvalidem geldiğinde tezgahın üzerinde buluyorum.
balkonum açık, evde giydikleri çoraplarla balkona çıkıp tekrar eve girip ayaklarını salon sehpalarıma uzatabiliyorlar.
ortak yenen fındık ezmesi kavanozuna kaşığını daldırıp daldırıp çıkaran bi kaynım var. sanki başkası yemeyecekmiş gibi. ona laf sokabiliyorum ama anne babası büyüğüm.
ancak hiç bişey demiyorum, eşime de ailesine de.
benim temizlik anlayşıma ters ama onlar geldiğnde 1 hafta katlanıyorum. uyuyamıorum bile yerler ekmek kırığı çöp doluyor.
yanlarında temizlik yapsan alınıyorlar.
size de sabırlı olmanızı tavsiye ederim, malesef yapacak bişe yok. eşinizle aranızı açmayın böyle bişe için. o insanları değiştiremeyiz, kabul etmek zorundayız.
kız bu da bişey mi..18 yıllık evliyim.kaynanam aynı havluyu kullanıyor.bordo...köşesi yanık..şunu değiştir artık dediğimde ise "amaaann yılda 1 sefer yıkanıyor.onu da sen yıkıyorsun.eskimedi ki.." dedi
herkesin temizlik anlayışı farklı malesef. farklı bi aileye girince insan daha iyi anlıyor.
ben de titiz bi insanım ve evimde yatılı misafir ağırlayacağım zaman çok pimpirikleniyorum. birisi wc veya duştan den çıksa hemen yıkama isteği duyuyorum.
kaynım benim şahsi bornozumu benim düğünümden önce kaldığı yeni gelin evimde bile kullanabilen bir insan, düşünün artık gerisini.
yer silme bezimi kayınvalidem geldiğinde tezgahın üzerinde buluyorum.
balkonum açık, evde giydikleri çoraplarla balkona çıkıp tekrar eve girip ayaklarını salon sehpalarıma uzatabiliyorlar.
ortak yenen fındık ezmesi kavanozuna kaşığını daldırıp daldırıp çıkaran bi kaynım var. sanki başkası yemeyecekmiş gibi. ona laf sokabiliyorum ama anne babası büyüğüm.
ancak hiç bişey demiyorum, eşime de ailesine de.
benim temizlik anlayşıma ters ama onlar geldiğnde 1 hafta katlanıyorum. uyuyamıorum bile yerler ekmek kırığı çöp doluyor.
yanlarında temizlik yapsan alınıyorlar.
size de sabırlı olmanızı tavsiye ederim, malesef yapacak bişe yok. eşinizle aranızı açmayın böyle bişe için. o insanları değiştiremeyiz, kabul etmek zorundayız.
Koptum ya gerçek mi bu şaka gibi gerçekten
anlıyorum canım ama kız napsın valla kayınvalidemler geldi bende 15 gün kaldılar delirdim resmen bunalıma girdim..
düşün kayınbabam mutfak labovasına balgamlı tükürük atıyor..n2apardın böyle bir durumda ? :)))
klozetten kaçkere büyük abdest kalıntıları temizledim..ya tamam belki yaşlı buna dikkat edememiş olabilir ama bu tükürüm olayı öldürüyordu beni..
ve kayınvalidemlere gittigimde mutfaga onu sokmuyorum misal midem bulanıyor çünkü ellerini parmaklarını yalyor birşey yaparken ve yemek yiyip kalktıgımızda sofrada kalan artık yogurd ya da başka birşey olsa parmagıyla onu tencereye boşaltıyor sonra o parmagı bir güzel yalıyıp kaldıgı yerden devam ediyor boşlatma işlemine:82: işte böyle
Şahsi eşyaları falan kullanmak ?? hımmm..Sizinki daha vahimmiş gerçekten...Temizlik titizlikten ziyade görgü kuralları ile ilgilli bazı sorunlar var sanırım..
evet canım kendi evlerinde de bu durum böyle ben genelde oraya giderken tok gidiyorum zaten..degiştiremiyorum çünkü onları[/QUO
inanmıyorum ya resmen iğrençlik....mutfakta ben el bile yıkatmam..uyarsanız olmuyormu...ben o şekilde benim mutfağıma birinin yaptığını görsem kusmaktan çıldırırım...
örneğin sebzeliğin içine hm sebzeleri hem de yıkamaya kaldırdığı çamaşırları falan koyabiliyor.havluları simsiyah olmuş.kaynım saçını kaşıyıp kaşıyıp üç gün üzeri parmak izleri ve dökülmüş saçlarla kaplı laptopu bırakıp elini yıkamadan sofraya oturuyor.midem kalkıyor işte.ben çocuğumu böyle pis bir evde nasıl yaşatayım evler ayrı olsa bile.
kız bu da bişey mi..18 yıllık evliyim.kaynanam aynı havluyu kullanıyor.bordo...köşesi yanık..şunu değiştir artık dediğimde ise "amaaann yılda 1 sefer yıkanıyor.onu da sen yıkıyorsun.eskimedi ki.." dedi
örneğin sebzeliğin içine hm sebzeleri hem de yıkamaya kaldırdığı çamaşırları falan koyabiliyor.havluları simsiyah olmuş.kaynım saçını kaşıyıp kaşıyıp üç gün üzeri parmak izleri ve dökülmüş saçlarla kaplı laptopu bırakıp elini yıkamadan sofraya oturuyor.midem kalkıyor işte.ben çocuğumu böyle pis bir evde nasıl yaşatayım evler ayrı olsa bile.
canım uyarsam eminim ki kıyamet kopar biliyorum o sebeble demiorum b irşey ama hemen ardından çamaşır suyu kaynamış sular neler nelerle sildim o lavobayı ..zor işte laftan anlamayan insana birşey anlatmak zor..sofrada yemek yerken elleriyle sürekli agzını siler küçük çocuklar gibi..ellerine kollarına heryerine..napacaksın ama mecburen katlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?