Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

kız bu da bişey mi..18 yıllık evliyim.kaynanam aynı havluyu kullanıyor.bordo...köşesi yanık..şunu değiştir artık dediğimde ise "amaaann yılda 1 sefer yıkanıyor.onu da sen yıkıyorsun.eskimedi ki.." dedi

iyide neden fazla titiz gibi geliyor ki size onu anlamadım tuvalet normalde hergün yıkanmaz mı ya ? banyo yıkandıkça yıkanır ben misal mutlaka hergün yerleri silerim banyoda çünkü abdest alınıyor eşim ayaklarını yıkıyor ne b ileyim yerler su olunca mecbur kalıyor insan

valla ben prizleri yağ tutmuş insanlar bilirim, üstelik bangosunda ki yagları kazıyıp resmen yemeklik yag çıkaracak kadar pis olanları da bilirim yok arkadaş bunun adı resmen pasaklılık .=)) arkadaş haklı

hayır canım, geceleri uyuyamıyorum bu sorun yüzünde diyo, hatta bu yüzden bebek yapmak bile istemiyo, hayır aynı evde yaşasalar neyse, ayda yılda gidip sayılı gün geçireceği bi ev
çıldırcam, ölücem falan diyo, bence bunlar bu sorun için ütopik hisler

tamam herkes pis yerde tedirgin olur ama bu hisler bence normal değil, sadece bu sorun için

allah başka dert vermesin, temizleyiversin nolucak

Son düzenleme:

Aman Allahım sizinkiler felaketmiş...:S

temizlikçi göndermeme izin verecek bir aile değil eşim kızar zaten.ev çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk pis anlatamıyor muyum 4 gündür ordayım .inanın 1 saat temiz kalmıyor .temizliyorum 1 saat içinde her yeri batırıyor.kendi kaynanası bile asla yemek yemiyor evinde.ve kaynanası titiz bir kadın.

anlıyorum canım ama kız napsın valla kayınvalidemler geldi bende 15 gün kaldılar delirdim resmen bunalıma girdim..

düşün kayınbabam mutfak labovasına balgamlı tükürük atıyor.. n2apardın böyle bir durumda ? :)))

klozetten kaçkere büyük abdest kalıntıları temizledim..ya tamam belki yaşlı buna dikkat edememiş olabilir ama bu tükürüm olayı öldürüyordu beni..

ve kayınvalidemlere gittigimde mutfaga onu sokmuyorum misal midem bulanıyor çünkü ellerini parmaklarını yalyor birşey yaparken ve yemek yiyip kalktıgımızda sofrada kalan artık yogurd ya da başka birşey olsa parmagıyla onu tencereye boşaltıyor sonra o parmagı bir güzel yalıyıp kaldıgı yerden devam ediyor boşlatma işlemine:82: işte böyle

Şahsi eşyaları falan kullanmak ?? hımmm..Sizinki daha vahimmiş gerçekten... Temizlik titizlikten ziyade görgü kuralları ile ilgilli bazı sorunlar var sanırım..

NEEEEE mUTFAĞAMII????

evet canım kendi evlerinde de bu durum böyle ben genelde oraya giderken tok gidiyorum zaten..degiştiremiyorum çünkü onları

Şahsi eşyaları falan kullanmak ?? hımmm..Sizinki daha vahimmiş gerçekten... Temizlik titizlikten ziyade görgü kuralları ile ilgilli bazı sorunlar var sanırım..

malesef öyleler.. misafirliğe geldiklerinde insan huylanıyor işte...onlar gider gitmez dip köşe temizlik yapıyorum, sonra da geçip keyif çayı içiyorum rahatlıyorum.
onların evinde ise hiç bişeye dokunmuyorum

örneğin sebzeliğin içine hm sebzeleri hem de yıkamaya kaldırdığı çamaşırları falan koyabiliyor.havluları simsiyah olmuş.kaynım saçını kaşıyıp kaşıyıp üç gün üzeri parmak izleri ve dökülmüş saçlarla kaplı laptopu bırakıp elini yıkamadan sofraya oturuyor.midem kalkıyor işte.ben çocuğumu böyle pis bir evde nasıl yaşatayım evler ayrı olsa bile.

Sakın biz senle elti olmayalım :))) yine seninki halıyı banyoya koyuyor bizimki yerinde kaldırmıyor :))) cnm yerinde olsam orda şöyle güzel bi temizlik yapar gösterrim, görmemişler öğret bence

tamam hoş bi durum değil ama bunu çocuk doğurmamaya kadar getirmek pek normal bi durum değil.hem çocuklarında mikroba ihtiyacı var o kadarcıktan birşey olmaz zaten kaç gün kalıyorsunuz.

buna gülsekmi ağlasakmı nasıl bir kaygısızlık nasıl bir rahatlık bu

sen yap bebişini Allah kolaylığını verir canım. hiç böyle şeyler için bebişin ertelenmemesi gerektiğini öğrendim hayat tecrübesi...

canım uyarsam eminim ki kıyamet kopar biliyorum o sebeble demiorum b irşey ama hemen ardından çamaşır suyu kaynamış sular neler nelerle sildim o lavobayı ..zor işte laftan anlamayan insana birşey anlatmak zor..sofrada yemek yerken elleriyle sürekli agzını siler küçük çocuklar gibi..ellerine kollarına heryerine..napacaksın ama mecburen katlanıyorsun

Allah sabır versin size valla...aynı evde sürekli yaşamıyorsanız sorun yok..geçiciyse katlanıcaksınız mecburen..:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…