gerçek inan..kendisi hala yaşamaya devam ediyor.bu rahatlıkla da muhtemelen benden sonra da varolmaya devam edecek.
Yani neymiş arkadaşlaaar???
Pislikten kimse ölmüyormuuuş....
kaynanam kışın bende 1 ay kalır.bi gün tuvaletten çıktı (tuvaletten çıkınca falan elini yıkamaz.tuvaletin önünde bekleyip anne elini yıka dersen.kırmaz yıkar sağolsun)..geldi karşıma koltuğa oturdu.ayağında tuvaletin terliği var
Yazık yaaa..:)) .Yaşı var mı çok..Çünkü yaşlılar çok basit şeyleri unutabiliyorlar...
BAKALIM BİZ YAŞLANDIĞIMIZDA NE HALDE OLACAĞIZ......:44:
Herkesin temizlik anlayışı farklı farklı işte. Ben de ne zaman evlerine gitsem yemekten kıl çıkar, lavabosunda en az bir kıl sürekli vardır, bize yatalım diye yüksekteki dolaptan çıkardığı yastıkları yere atar, oradan alır da yatarız :84: Kayınbubacığım mutfak lavabosunda ağzını çalkalar, çıktıkları odanın ışığını kapatmak gibi bir huyları yoktur. Ama kayınvalide hanım kimseleri de beğenmez, etnik kökeni farklı insanları "pis ....ler" diye damgalar. Seni kim damgalasın? Oğluna düğünde giyeceği 3 beden bol gelen damatlığı bile "amaaan, giy işte nolcak" diyebilen, sürekli ter kokan, yaptığı yaprak sarmasının ya pirinçleri çiğ kalan ya da pişmişlikten dağılan, yaptığı böreği hangi hayvanın yağıyla yapıyosa damağında donan, siyah çantayı turuncu iple diken, ama her b.ku bilen, herşeyden anlayan, her konuda fikri olan bir hamfendidir kendisi. Sanki ben kaynanayım, gelinimi beceriksiz buluyorum
kaynanam kışın bende 1 ay kalır.bi gün tuvaletten çıktı (tuvaletten çıkınca falan elini yıkamaz.tuvaletin önünde bekleyip anne elini yıka dersen.kırmaz yıkar sağolsun)..geldi karşıma koltuğa oturdu.ayağında tuvaletin terliği var
aman yerappim bi çığlık attım okuyunca
gördün mü canım herkesin evliliği gülbahçesi değil.hepimiz az veya çok bişeylere tahammül ediyoruz.ya da sabredemeyip en kolay olan insanı...eşimizi yiyoruz.ama aslında pis olan eşimiz değil ki...velhasıl öfkelendiğin,yıprattığın adres yanlış...eşlerimiz bizlere biiiiirr ömür boyu lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?