kızlarrrrr ben evli değilim ama temizliğe takığım,herkesin temizlik anlayışı gerçekten farklı farklı oluyo,bende evimden bi yere giderken çoook zorluk çekiyorum,yatılı falan olayına hiç girmiyim beni perişan ediyor, sizi çook çook ii anlıyorum,
yaşlıların yaptığı hatalara gelince Allah gerçekten el ayağa düşürmesin zor bişe,siz her nekadar uyarsanızda ima da etseniz evide temizleseniz sora yine eski haline dönüyo hiç bişe yapılmamış gibi,ağlayasınız geliyo tabiki ama yapcak bişe yok,Allah kolaylık versin herkese, zor olsa da görmemeye çalışın,
son olarak çook fazla bunları söleyip kınamayın canlarım ne olacağımız belli değil bizlerinde,,burda konuşup rahatlıyoruz tabiki de ama kelimeleri seçersek hepimiz için iyi olur,Allah ın gücüne gitmesin çünkü, çook çook sabıırlar diliyorum sizlere...ve titiz olup dışarda zorluk çeken arkadaşlara :26:
Ya aklıma geldi de bir kez ben de wc terliği ile çıkmışım wc den...:)) Nedeni de şu..Kızımı yeni besleyip yatırmıştım..Gazını o kadar uğraşmama rağmen çıkaramamıştım..Yerine yatırmıştım..Ben wc de elimi yıkarken çocuğumun odasından rahatsız olduğuna dair sesler geliyordu...Korkudan ve endişeden elimi tam yeni yıkamışken acele ile wc terlikleri ile koşmuşum..Kızım kusuyordu..Boğulacak diye aklım çıkmıştı...wc terliği ile çıktığımı sonradan fark ettim...
Ben ne çeşit pis pasaklı oluyorum acep :))
bunu hep yapıyorsan çok pissin demektir. ama bikere yanlışlıkla olduysa herkesin başına gelebilir
Wc terliği diye bir kavramı ilk kez bu sitede duyuyorum.
Çevremde,akrabalarımda,arkadaşlarımda hiç böyle birşey görmedim-duymadım.
Tuhafıma gitti doğrusu...
Alaturka tuvaletlerin kullanıldığı dönemden kalma bir alışkanlık sanırım.
Herkesin temizlik anlayışı farklı farklı işte. Ben de ne zaman evlerine gitsem yemekten kıl çıkar, lavabosunda en az bir kıl sürekli vardır, bize yatalım diye yüksekteki dolaptan çıkardığı yastıkları yere atar, oradan alır da yatarız :84: Kayınbubacığım mutfak lavabosunda ağzını çalkalar, çıktıkları odanın ışığını kapatmak gibi bir huyları yoktur. Ama kayınvalide hanım kimseleri de beğenmez, etnik kökeni farklı insanları "pis ....ler" diye damgalar. Seni kim damgalasın? Oğluna düğünde giyeceği 3 beden bol gelen damatlığı bile "amaaan, giy işte nolcak" diyebilen, sürekli ter kokan, yaptığı yaprak sarmasının ya pirinçleri çiğ kalan ya da pişmişlikten dağılan, yaptığı böreği hangi hayvanın yağıyla yapıyosa damağında donan, siyah çantayı turuncu iple diken, ama her b.ku bilen, herşeyden anlayan, her konuda fikri olan bir hamfendidir kendisi. Sanki ben kaynanayım, gelinimi beceriksiz buluyorum
almina çınar seninki daa fena değil mi yaa??ben alafrangayı kullanmayı zaten sevmemde kulladındığımdada sadece kendi evimizdekini kullanırım mecbur kalırsam oda,yani şimdi sana misafir çok geliyosa ve herkes onu kullanıyosa
öööfff yaaa bazen bendeki bu titizlik hastalık mı diye düşünüyorum :26:
almina çınar seninki daa fena değil mi yaa??ben alafrangayı kullanmayı zaten sevmemde kulladındığımdada sadece kendi evimizdekini kullanırım mecbur kalırsam oda,yani şimdi sana misafir çok geliyosa ve herkes onu kullanıyosa
öööfff yaaa bazen bendeki bu titizlik hastalık mı diye düşünüyorum :26:
cerenim neyi farkediyo eşin anlamadım:44: fazla girilen tuvaleti kullanmamanı mı
Herkesin temizlik anlayışı farklı farklı işte. Ben de ne zaman evlerine gitsem yemekten kıl çıkar, lavabosunda en az bir kıl sürekli vardır, bize yatalım diye yüksekteki dolaptan çıkardığı yastıkları yere atar, oradan alır da yatarız :84: Kayınbubacığım mutfak lavabosunda ağzını çalkalar, çıktıkları odanın ışığını kapatmak gibi bir huyları yoktur. Ama kayınvalide hanım kimseleri de beğenmez, etnik kökeni farklı insanları "pis ....ler" diye damgalar. Seni kim damgalasın? Oğluna düğünde giyeceği 3 beden bol gelen damatlığı bile "amaaan, giy işte nolcak" diyebilen, sürekli ter kokan, yaptığı yaprak sarmasının ya pirinçleri çiğ kalan ya da pişmişlikten dağılan, yaptığı böreği hangi hayvanın yağıyla yapıyosa damağında donan, siyah çantayı turuncu iple diken, ama her b.ku bilen, herşeyden anlayan, her konuda fikri olan bir hamfendidir kendisi. Sanki ben kaynanayım, gelinimi beceriksiz buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?