- Konu Sahibi aslitokgoz
-
burdayım canım baktım kimse yazmıyor çıkmıştımvarrr....17 haftalık hamileyim...henüz cinsiyeti belli deil haftaya çarş. belli olcak....bana erkek gibi gelioo....benimle yakın hamile kalanların hepsi cinsiyeti kız oldu bilmiyorum heyecanlı bir şekilde isim arayışı içerisindeyim..erkek olursa ismi belli yigitte kız olursa bilmiyorum....
bu arada görünümüm değişti karnım çıkmaya başladı...hamile olduğum belli artık ve hiç kilo aldımm...
kilo az veya almadığımız için üzülmeyelim...çünki bu bebeği besliyoruzz demektir...daha güzel öle duymuştum bir yerlerden bebişin sağlıklı ise yeterince kilo almaman veya hiç almaman önemli deil bence...
Bende kısmetse temmuzda doğum yapıcagım.
22 hafta 4 günlük bebeğim
Doğum yöntemleri konusunda karar verdınız mı?
Hangı hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz?Paylaşırsanız sevınırım.
bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ben 15. haftada bişeyler olduğunu hissediyordum ama ilk hamileliğim olduğu içinde tam isim vermek istemedim ama 17. haftamda tam olarak bebeğimin ayaklarının karnıma vurduğunu hissettim özellikle şu 2 gündür çok hareketli ve birşey farkettim çikolata yada çokokrem yediğimde yarım saate kalmıyor hareketleniyor. dün sabah ve bu sabah bebeğim annesini uyandırdı çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın...
Benim tahmini doğum tarihim 16 temmuz.
23 hafta 5 günlük hamileyim.
Ve bu aralar doymakta zorlanıyorum 56 kıloydum sımdı 64 kıloyum ve bu donem hızla kılo alıyorum aslında gorunurde bır fark yok ama.
Tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım.
Muayene ye gıttıgımde kılo ve boy olarak sorarım karsılastırırız.
Kılo almasanda o beslenıyor zaten bır sekılde sen canını sıkma
Zorlama bence kendını bu sefer ıyıce ters teper mıden falan bulanır
Doktorun bana soyledıgı bol süt yogurt peynır tuket kılo almasanda olur o bıraz yapıyla ılgılı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?