- Konu Sahibi aslitokgoz
-
Bende isim konusunda kararsızım kerem kağan gıbı ısımler hosuma gıdıyor ama bakalım.
2. tetanoz asımı oldum kan tahlılı yaptırdım kansızmısım kan şurubu verdı 30 tane.
Şeker yüklemesi yaptıran var mı?Ne kadara yaptırdınız paylaşırsanız sevınırım
Ayrıca bu ay 5 kılo almısım az yemem lazımmış
Kısacası moralımı bozup eve geldim
kızlar bende yeni üye oldum:)bende temmuz annesiyim kısmetse 20 temmuz görünüyor doğum tarihi.benimde oğlum olacak.şu anda 26 haftalık olduk:)ama isim konusunda kararsızım.isim önerilerinizi bekliyorum.hepimize hayırlı hamilelikler
ne güzel ne güzel bir dolu anne var temmuz ortası gibi doğum bekleyen,gördüğüm kadarıyla 16,17, 20 temmuz civarı..3 aydan az kaldı haydi bakalım hayırlısı..
Aurora ben en baştan beri 7-8 kilo kadar aldım, aslında yiyorum, kendimi kısıtlamıyorum ama benim normalde de abur cuburum yoktur, tokken bişey yemem, çikolata, hazır gıda pek tüketmem..ama mesela ev böreği şöyyşe mis gibi, ya da kek, poğaça bayılırım..şu son aylarda bunlardan da kaçınmalı, az karbonhidrat bol vitamin, mineral, süt ürünleri tüketmeli..ve lifli gıdalar..çünkü kabızlık, basur şikayetlerimiz artabilir..
ben şeker yüklememi martta yaptırmıştım, özel güngören hastanesinde, çok uygun bir rakamdı, şöyle söyleyim,şeker+hepatit+muayene 60 küsür TL idi SSK'lıya.ve de 2 saat sonra sonucu aldım, memnundum.
sen belki de yaptırmışsındır artık..umarım iyidir herşey..herkese selam.
temmuz 2011de doğum yapacak kimse yok mu yahu :26:
3 mayısta doktora gittim.Bebeğim 1.360 gr ve 43 cm.
Yakınlarda doktora gidenler varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?