temmuz 2011 anneleri burada buluşalım...

kızlar bende yeni üye oldum:)bende temmuz annesiyim kısmetse 20 temmuz görünüyor doğum tarihi.benimde oğlum olacak.şu anda 26 haftalık olduk:)ama isim konusunda kararsızım.isim önerilerinizi bekliyorum.hepimize hayırlı hamilelikler

Bende isim konusunda kararsızım kerem kağan gıbı ısımler hosuma gıdıyor ama bakalım.
2. tetanoz asımı oldum kan tahlılı yaptırdım kansızmısım kan şurubu verdı 30 tane.
Şeker yüklemesi yaptıran var mı?Ne kadara yaptırdınız paylaşırsanız sevınırım
Ayrıca bu ay 5 kılo almısım az yemem lazımmış
Kısacası moralımı bozup eve geldim

merhaba benim doğumum da temmuz 17 çoğunluk gibi bir oğlumuz olacak 2. bebeğimiz 5 yaşında bir kızım var ben de bu son ayda 4 kilo birden aldım iştahım arttı tokluk hissetmiyorum sanki şeker yüklemesi yaptırdım normal allaha şükür; bu iştahı nasıl kesicez bayanlar?

ne güzel ne güzel bir dolu anne var temmuz ortası gibi doğum bekleyen,gördüğüm kadarıyla 16,17, 20 temmuz civarı..3 aydan az kaldı haydi bakalım hayırlısı..
Aurora ben en baştan beri 7-8 kilo kadar aldım, aslında yiyorum, kendimi kısıtlamıyorum ama benim normalde de abur cuburum yoktur, tokken bişey yemem, çikolata, hazır gıda pek tüketmem..ama mesela ev böreği şöyyşe mis gibi, ya da kek, poğaça bayılırım..şu son aylarda bunlardan da kaçınmalı, az karbonhidrat bol vitamin, mineral, süt ürünleri tüketmeli..ve lifli gıdalar..çünkü kabızlık, basur şikayetlerimiz artabilir..
ben şeker yüklememi martta yaptırmıştım, özel güngören hastanesinde, çok uygun bir rakamdı, şöyle söyleyim,şeker+hepatit+muayene 60 küsür TL idi SSK'lıya.ve de 2 saat sonra sonucu aldım, memnundum.
sen belki de yaptırmışsındır artık..umarım iyidir herşey..herkese selam.

civciv2 merhaba, isim konusu zor cidden..ben daima klasik isimlerden yanayım, yani içinde Ahmet, :Mehmet, Ömer, Yusuf olan isimler..iki ismi daima sevmişimdir.
ahmet yasir,ahmet faruk,ahmet enes, ahmet kerem,ahmet burak
mehmet emir
yusuf kayra,yusuf buğra,yusuf talha
veya bir şehzade ismi..cihangir..ayrıca ömer adı daima hoş gelir bana..

ve tabii ki ben de kararsızlardanım..belki rüya filan görürüz, ilham gelir..:))

Ben 56 kıloydum sımdı 66 kıloyum.10 kılo aldım ama 177 boyum o yuzden kımse anlamıyor şişkologumu (benden baska :)
Karbonhidrat tuketmeyen annelerın cocuklarının ılerıde obezlık yasadıgı ıle ılgılı program ızledım gecenlerde.Hamurişi cok yemem ama makarna falan sevıyorum.
İsim olarak babası korayı sevdı bakalım hayırlısı...
Daha şeker taraması yaptıramadım umarım gec kalmamısımdır haftaya gıdıcem eger yapılabılıyorsa.
Kan degerlerıne baktırmıstım seker normaldı ama anemı vardı ferplex fol surup kullanıyorum bıtınce tekrar kontrole gıdıcem mayıs başı
Ben şimdiden bebegımın hastane kıyafetlerını yıkayıp utuledım haftaya da kendıme gecelık falan alıcam dogum ıcın.Herşeyim hazır olmadan ıcım rahat etmıyor
Arkadasım 41. haftasında bebegı hala dogmdı onu beklıyorum tecrubelerınden faydalanmak ıcın :))

temmuz 2011de doğum yapacak kimse yok mu yahu :26:

var var olmazmııı :) 31+5 haftalık hamileyim..miniğimizi canımız kızımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.daha pazartesi gittim kontrole doktor biraz korkuttu beni sezeryan olabilirmiş oysa ben normal istiyorum.bebeğimin herşeyiyle kendim uğraşmak istiyorum.sezeryan olunca birilerine bağımlı olunuyo ister istemez.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

3 mayısta doktora gittim.Bebeğim 1.360 gr ve 43 cm.
Yakınlarda doktora gidenler varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

canım ben pazartesi gittim doktora 32.haftamdayım.bebeğim 2100-2300 civarıymış.bende biraz fazla kilo almışım 17 kilocuk.dahada almaktan korkuyorum açıkçası.ama DOYMUYORUM.

Hayırlısı canım
Benımde 33 hafta 5 gunluk ama kımse normal yada sezeryan demıyor son hafta bellı olur dıye bakmıyorlar.Aslında ögrenmek ve ona gore kendımı hazırlamak ıstıyorum

Oglum dun gıttım 2600 gr dı.İlk defa yuzunu gordum,guluyordu.Çok sabırsızlandım
Özel hastanelerde %30 normal dogum yapan dedı doktor.Çogu sezeryan dıyor daha masraflı dıye cunku ekstra bıde devletten para alıyorlar
Kolan beylıkduzunde dogum yapan var mı acaba?

Mrb Bende 34 haftalık hamileyim sat'a göre 31 temmuz da oğlum olucak fakat isim konusunda çok kararsız kaldık en zoruda buymuş.Şuan doktorumuz normal veya sezeryan olabilir diye bir görüş bildirmedi son haftada belli olurmuş.Hepimiz için hayırlısı kızlar bol bol dua edin ve olumlama yapın pozitif düşünün.Ben çok sağlıklı bir hamileyim.Bebeğim çok sağlıklı ve doğumumun çok kolay geçmesini seçiyorum.deyin.Bunu bilinç altınıza işleyin ve göreceksiniz ki doğumunuz çok kolay geçecek.

Aramıza hosgeldın...
Normal dogum yapmayı dusunenler ıcın yenı bır uurn cıkmıs bılgısı olan var mı?
Doktora gıttıgımde masasından almıstım brosurunu ama sormaya vaktım olmadı bır dahakı kontrole sorucam artık
Dogumu kolaylastırıyor ve zamanını kısaltıyormus ayrıca dıkıssız olma ıhtımalı yuksekmıs sizinle de paylasmak ıstedım
Dıanatal dogum jelı

Bu arada benım su an normal Allaha sukur.En son gıttıgımde 2600 du kılosu 1 hazıranda
Artık bır an once dogsun ıstıyorum mide agrısı,huzursuzluk bıde sıcaklar basladı
İsim olarak koray ısmını ıstıyor babası,bana da hos geldı ama kararsızım hala
Dogum yapanlar tecrubelerını yazarsa cok memnun olurum
Herkes için hayırlısı...

Herkese Merhaba,

29 Haziran 22:20 de dünyalar güzeli oğlumu dünyaya getirdim Allahın ıznıyle...
Darısı hepinize...
Çok güzel bir duygu Allah hepinize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…