temmuz 2011 anneleri burada buluşalım...

Şimdiden hayırlı olsun.
Temmuzda doğacağını duydugum ılk kız bebek,şimdiye kadar hep erkekti
Arkadaşlar hazırlıklar konusunda bırbırımızı bılgılendırelım ne nerede ucuz vs...

Kızlar bende temmuz anne adayıyım inş.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız bende bugün mobilyasını aldım kızım olucak inşallah herkese sevgiler bu arada bursalı var mı aranızda ?

Ben daha mobılyasını almadım.Sımdılık sadece yatak almayı dusunuyorum ama ıstedıgım gıbı bulamadım.
Hayırlı olsun bu arada nereden aldın lınkı var mı?

Merhaba Aurora22 ucuzluk konusunda hem kalite hemde iyi şeyler + ucuz hastane cıkısları + beşikler bunun gibi niceleri eminonunde havuzluhan diye biryer var orada bulabilirsin.Benimde kızım olucak dogumum temmuzda insallah kızım olucak.Sepet beşikler var kervan ceyizde 920 lira.Orada aynısını 250liraya aldım hemde herseyiyle aynı:) hastane cıkısları 25-40 lira bebettonun 12 parca ve harika:) bi bak derim istanbuldaysan.

sagol canım hayırlı olsun kızın sımdıden.
Kıyafetlerını aldım sadece yatak ve araba setı kaldı,puset vs...
Havuzluhan a haftaya gıtmeyı dusunuyorum hem yatak arastırması yapıcam hemde malzeme alıp bebek şekeri ve suslemelerını kendım yapmak ıstıyorum.
Cok ucuz oldugunu duydum bakıcam artık haftaya sagol tavsıyen ıcın
bebek besıgı buyuk olanlardan ıstıyorum aslında ahsap beyaz boyalı sallanan buyuyunce de sabıtlenen.
Hem 4/5 yasına kadar kullanabılır

canım ben süslemeler ve şeker için havuzluhana gidicem bayağı uygun güzel şeyler var diyorlar. beşikde zaten park beşik kraft 504 almayı planlıyorum. bende eve gelenlere vermeyi düşünüyorum logusa şerbeti bakalım. 8 nisanda muayenemiz var günler geçmiyo valla daha zamanımız var. bu arada kurtköyde pendikde oturuyorum. çengelköy safa hastanesine gidiyorum. ama henüz doğumhaesi açılmamış tereddütlerim var umarım doktorun dediği gibi herşey güzel gider. bu arda doğum şekline karar verdinmi. ben suda doğum istiyorum ama bakalım bir daha gittiğimde fiyat bilgiside alıcam. bayağı uzun yazdım son olarak ben tetenoz aşısı yaptırmadım doktorum birşey demedi.

Kızlar bende temmuz anne adayıyım inş.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız bende bugün mobilyasını aldım kızım olucak inşallah herkese sevgiler bu arada bursalı var mı aranızda ?

canım bende oda alıcam daha henüz araştırmaya girmedik ama birgün maskoya gidip bakıcam sen nerden aldın canım ben beyaz bir oda istişyorum oğluma onuda her marka üretmiyor malesef. modokoda biryerde sordum 3000 ile 5000 arasında değişiyor fiyatlar. sen ne kadara aldın canım.

bende ınternetten bır sıte buldum orada 100 tl sepet,sekerler,hosgeldın bebek yazısı,kapı susu,7m kapı tulu falan set halınde.Havuzluhandaymıs yerlerı.
Ama ben kendım yapmak ıstıyorum malzemeleri alıp,oglum ıcın ugrasmak hosuma gıdıyor.
Daha cok var temmuza o kadar zamanda bıtırırler sanırım konustun mu hastaneyle.
Su da dogumu bende cok arastırdım ama olumsuz yanları var bır de ılk dogumda onermıyor uzmanlar
Bır tanıdıgım kadıkoy sıfa da yapmıs memnunum dedı ama bılemem
Ben dogum konusunda bıraz korkagım dusunmuyorum o yuzden :) ama en ıyısı normal yıne bıde esimde yanımda olmalı

CANIM o int. sitesinin adını verebilirmisin bende bakıyım havuzluhana gittiğimde uğrarım. suda dogum içinde gittiğim hast. yapıyormu doktor önerecek mi bilmiyorum açıkcası gidince herşeyi sorucam. sen ne düşünüyorsun sezaryan mı? ben ilk aklımda normal doğum var tabiki ve eşimde doğuma girecek bende o an yanımda olmasını istiyorum. suda doğumun olumsuz yanları ne canım hijyen olarak falan mı diyorsun yani enfeksiyon olayı olabiliyor, ama doğumhanedede kapabilirsin allah korusun.

Suyun daha sıcak olması durumunda anne adayının kan dolaşımında değişim olabilir ve ani tansiyon düşüklüğü ile plasentaya giden kan akımlarında azalmalar yaşanabilir bu da hem anne adayını hem de bebeği gereksiz risk altına sokabilir. Ayrıca suda uzun süre kalınması durumunda anne adayında terlemeye bağlı sıvı kaybı görülebilir.

Suda doğumla ilgili bir başka risk de enfeksiyon olasılığındaki artıştır. Doğum eylemi sırasında suya karışan kan ve dışkı hem anne hem de bebek için risk yaratır.

Suda doğum sırasında karşılaşılan ve önceden kestirilemeyen bir başka risk de kordon kopmasıdır. Özellikle bebeğin göbek kordonunun kısa olması durumunda aniden su yüzüne çıkan bebeğin kordonu kopabilir ve bebek kan kaybedebilir. Yapılan bir çalışmada suda doğum sonrası bebeklerin %14'ünün kordon kopması nedeni ile yoğun bakıma alındığı ve hatta bir bebeğe kan verilmesi gerektiği saptanmıştır.

O yerin adını vermek ısterdım ama buradan yazılmıyormus reklama gırıyormus,özelde atamıyorum yeni üyeyim diye.Ama arama motoruna yaz havuzluhan 100 tl bebek şekeri, o zaman cıkıyor :)

Ben basta sezeryan ıstıyordum ama sımdı normal doguma daha sıcak bakıyorum.
Aslında normal yapıp oglumu rıske atmak ıstemıyorum ama sonucta Allah bızım ıcın en uygun yontemın normal dogum olduguna karar vermıs.Herkes yapabılıyorsa bende yapabılırım dıye gaz verıyorum kendıme :))
Hem ılk dogdugunda sutum gelsın hemen emzırıyım bebegım yanımda olsun ıstıyorum.Sezeryanda öyle olmuyor.

Mollamahmutoğlu, ilk kez anne olacaklarla riskli gruptakilere suda doğum önermediklerini kaydederek, ''İlk doğumlarda yırtıkların düzgün açılması için kontrollü kesiler açılır. Bunun su içindeyken yapılması mümkün olmadığı için, suda doğum 2. veya 3. doğumlarda tavsiye ediliyor'' diye konuştu.

HIV, hepatit ve aktif genital enfeksiyonu olanların suda doğum yapamayacaklarını belirten Mollamahmutoğlu, bebeğin ters gelmesi, çoğul gebelik, daha önce sezaryenle doğum yapılması, bebeğin çok iri olması, erken doğumun söz konusu olması, annenin astım, kalp, şeker, yüksek tansiyon gibi hastalıkları olması, su kesesinde sorun ya da bebeğin eşinde problem bulunması, annenin suyunun erken gelmesi, aşırı kanamasının olması ve çok kilolu olması halinde suda doğumun önerilmediğini bildirdi. Mollamahmutoğlu, suda doğumu; normal doğum yapmak isteyen, damardan veya belden ağrı kesici ilaç almadan doğum süresini kısaltma arzusunda olan, çok istekli ve bu konuda daha önceden bilgilendirilmiş anne adaylarına önerdiklerini kaydetti.

arkadaşlar merhaba,

ben de bir temmuz annesiyim(nasipse).doğum 17'si olarak görünüyor.ilk doğum olacak ve oğluşumuz gelecek dünyaya bakalım..sizlerin bebişlerin cinsiyetleri nedir, ve kaçıncı doğumlarınız?hepimize şimdiden hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..

Benimde kısmetse 16 temmuzda oglusum olucak.
İlk bebeğim...
Amin,herkesin kı hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar benimde muhtemel doğum 16 temmuz görünüyor ve 2. doğumum olacak bu ,daha önce bir kızım oldu ve normal doğurdum ve erken doğurdum 33+4 günlükken 2,260gr 43 cm boyunda o şuanda 3 yaşında ve yine kız bekliyorum...bursada yaşıyorum.... sizler???

canım merhaba benim ilk hamileliğim, inşallah bizde oğlumuzu temmuz 21 denildi. kucağımıza alıcaz. en son üç boyutlu ultrasonda bebeğim ters duruyordu, 8 nisanda şeker yüklemem ve muayenem var inş. dönmüştür, normal doğum düşünüorum. senin ilk doğumun normalmiş biraz bilgi verebilir misin biraz korkuyorum ve ilk tecrübem olacağı için bir bilgim yok. anlatırsan bize sevinirim.

ben istanbuldayım.kız bebekler erken doğabiliyor da erkekler gecikiyor mu biraz acaba, bir de ilk doğum gününden sonra olabilir derler ama siz erken doğum yapmışsınız.bir yandan da güzel, 7 hafta daha beklemek zor olurdu..hayırlısı inşallah yaa, son ay heyecanlı olacak çok temmuza yaklaşırken değil mi kızlar:)
bu arada ben hiç hazırlık yapmadım, bakıyorum da sitede bazı topiclere biberonuna kadar almışlar, oda siparişleri filan..ben mi çok rahatım acaba, annem hazırlıyor birşeyler hoş, ya da etraftan hediyeler geliyor küçük küçük ama ne bileyim, ben 8. ayda bebeğini kaybeden bir tanıdığımdan sonra biraz beklemek gerektiğini düşünüyorum..hani derler ya doğmamış bebeğe don biçmek diye..en ince ayrıntıya kadar düşünüp almak bana biraz böyle geliyor..siz ne düşünüyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…