- Konu Sahibi aslitokgoz
-
Bende bugun logusa şerbeti aldım denemek için yaptım.
Hastanede ıkram etmeyı dusunuyorum gelenlere.
Bir de bebek şekerleri satan bir yer var oraya baktım fıyatları uygun ama malzemesını alıp ben yapsam daha uyguna gelır gıbı.Sepet falan da alıp süslemeyi düşünüyorum ne de olsa ilk bebişim
Sen yapmayı düşünüyor musun?Bir de hangi semtte oturuyorsun?
Bende 7 nisanda sağlık ocağına gidicem ıkıncı tetanoz aşısı için.
Kızlar bende temmuz anne adayıyım inş.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız bende bugün mobilyasını aldım kızım olucak inşallah herkese sevgiler bu arada bursalı var mı aranızda ?
canım ben süslemeler ve şeker için havuzluhana gidicem bayağı uygun güzel şeyler var diyorlar. beşikde zaten park beşik kraft 504 almayı planlıyorum. bende eve gelenlere vermeyi düşünüyorum logusa şerbeti bakalım. 8 nisanda muayenemiz var günler geçmiyo valla daha zamanımız var. bu arada kurtköyde pendikde oturuyorum. çengelköy safa hastanesine gidiyorum. ama henüz doğumhaesi açılmamış tereddütlerim var umarım doktorun dediği gibi herşey güzel gider. bu arda doğum şekline karar verdinmi. ben suda doğum istiyorum ama bakalım bir daha gittiğimde fiyat bilgiside alıcam. bayağı uzun yazdımson olarak ben tetenoz aşısı yaptırmadım doktorum birşey demedi.
bende ınternetten bır sıte buldum orada 100 tl sepet,sekerler,hosgeldın bebek yazısı,kapı susu,7m kapı tulu falan set halınde.Havuzluhandaymıs yerlerı.
Ama ben kendım yapmak ıstıyorum malzemeleri alıp,oglum ıcın ugrasmak hosuma gıdıyor.
Daha cok var temmuza o kadar zamanda bıtırırler sanırım konustun mu hastaneyle.
Su da dogumu bende cok arastırdım ama olumsuz yanları var bır de ılk dogumda onermıyor uzmanlar
Bır tanıdıgım kadıkoy sıfa da yapmıs memnunum dedı ama bılemem
Ben dogum konusunda bıraz korkagım dusunmuyorum o yuzden :) ama en ıyısı normal yıne bıde esimde yanımda olmalı
CANIM o int. sitesinin adını verebilirmisin bende bakıyım havuzluhana gittiğimde uğrarım. suda dogum içinde gittiğim hast. yapıyormu doktor önerecek mi bilmiyorum açıkcası gidince herşeyi sorucam. sen ne düşünüyorsun sezaryan mı? ben ilk aklımda normal doğum var tabiki ve eşimde doğuma girecek bende o an yanımda olmasını istiyorum. suda doğumun olumsuz yanları ne canım hijyen olarak falan mı diyorsun yani enfeksiyon olayı olabiliyor, ama doğumhanedede kapabilirsin allah korusun.
arkadaşlar merhaba,
ben de bir temmuz annesiyim(nasipse).doğum 17'si olarak görünüyor.ilk doğum olacak ve oğluşumuz gelecek dünyaya bakalım..sizlerin bebişlerin cinsiyetleri nedir, ve kaçıncı doğumlarınız?hepimize şimdiden hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
merhaba arkadaşlar benimde muhtemel doğum 16 temmuz görünüyor ve 2. doğumum olacak bu ,daha önce bir kızım oldu ve normal doğurdum ve erken doğurdum 33+4 günlükken 2,260gr 43 cm boyunda o şuanda 3 yaşında ve yine kız bekliyorum...bursada yaşıyorum.... sizler???
merhaba arkadaşlar benimde muhtemel doğum 16 temmuz görünüyor ve 2. doğumum olacak bu ,daha önce bir kızım oldu ve normal doğurdum ve erken doğurdum 33+4 günlükken 2,260gr 43 cm boyunda o şuanda 3 yaşında ve yine kız bekliyorum...bursada yaşıyorum.... sizler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?