Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar ben 6 temmuzda 3.aşılamamı oldum.bekliyorum.yalnız ilk ikisini boşa olmuşum.doktordan doktora çok şey değişiyormuş.iyi araştırın.allah hepimizin versin inşallah

canım, regl olursan imkanında varsa yarın git doktoruna..illaki 3.günü gitmen gerekmez bence.ben 2.günümde gittim,ilaçları yazdı aldık ama bugün yani adetimin 3.gününde başladım iğneme.. 4.günü geç olmasın sonra 1ay daha kaybetme..hem bu ay uğurlu çok inanıyorum ben inşallahhhhhhhhhhhhh

merhaba kızlar ben 6 temmuzda 3.aşılamamı oldum.bekliyorum.yalnız ilk ikisini boşa olmuşum.doktordan doktora çok şey değişiyormuş.iyi araştırın.allah hepimizin versin inşallah

inşallah iyi haberler alırsın.. bende doktoruma güveniyorum ama sonuç olumsuz olursa değiştirebilirim.tek bir doktora bağlanıp kalmanın hiç anlamı yok

merhaba duygu kan testım negatıf cıktı ama adette olmadım kafayı yıcem yaa nolcaksa olsunn bole beklemek daha kotu bıran once tedavıye baslım dıyorum ama ne bılım pekde umudum yok artık

Desteğin için çok teşekkür ederim cnm,ama malesef aşılamam olmadı..aşılamanın olacağı gün eşim çok strese girdi ve bir türlü örnek veremedi..çok üzüldük her ikimizde,daha yeni kendime gelmeye başladım.Doktora sorduk ne yapıcaz şimdi diye,bol bol ilişkiye giriceksiniz bir hafta boyunca dedi.Hiç beklemediğim bişeydi,hayalkırıklığına uğradım ama yapack bişey yok hayırlısı böyleymiş...bu arada benim aşılama tedavisi adetimin ikinci günü başladı,12. günü de aşılamayı yapacaklardı,senin için hayırlısı olur inş,güzel haberlerini alırız inş..!

kızlar merhaba nıhayet regl oldum pazartsı ilk kontrolume baslancak.allahım nolur bu ay hepımıze ugurlu gelsınnn

evet canım bi salı günü bide çarşamba oldum ama dediğim gibi<affedersin ilişki demedi bana yazılarda herkese demiş sanırım

canım sen yanlış anlamışsın galiba,o arkadaşa aşılama yapılamadığı için ilişkiye girin denmiş..aşılama yapılırsa ilişkiye gerek kalmaz tam tersine yasak diye biliyorum..
ben aşılamamı anestezili yaptırmak istiyorum da o yüzden tedirgin oldum,benimki 2gün üstüste olmaz inşallah..neyse tutsunda herşeye katlanıcas artık:))

yok canım bi iki arkadaşla konuştum ben burda söylüyorlarmış ama anesteziye gerek yok bence hissetmiyosun yok denecek kadar az bi ağrı acıda değil inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…