merhaba kızlar ben daha oncede yazmıstım adet gunumu beklıyrm ama adet olmadım henuz gecıktım bugun kan testı yaptırdım aksam sonucu alıcam ama karnım fena agrımaya basladı adet olcam kesın... asılamada doktorum adetın 3.gunu gel demıstı ama bugun olursam pazara denk gelıcek nasıl olck bılmyrm valla ya herhalde 4.gunu baslar tedavıye napalımmm hakkımızda hayırlsı olsun..normal yoldan kalsam ne guzel olurdu ahhhh keskeeee:)
merhaba kızlar ben 6 temmuzda 3.aşılamamı oldum.bekliyorum.yalnız ilk ikisini boşa olmuşum.doktordan doktora çok şey değişiyormuş.iyi araştırın.allah hepimizinversin inşallah
Hadi yeni başlığımız hayırlı olsun:))
canım inş.hersey ıstedıgın gıbı olur ve sonuçlanır.zor bır 14 gun senı beklıyor inş.hamıle haberını alırız.. bu arada aşılama tahmmınen adetın kacıncı gununden sonra yapılıyor 12gunu buluyormu yapılması.. bende adetımı beklıyorum normalde bugun olmam lazım ahhh keske olmasam ne güzel olurdu:)
kızlar merhaba nıhayet regl oldum pazartsı ilk kontrolume baslancak.allahım nolur bu ay hepımıze ugurlu gelsınnn
canım sen oldunmu asılama
beni mi sordun canim? ben cuma gunu oldum
hayırlı olsun inşallah bende salı ve çarşamba oldum
seninki de hayirli olsun canim, 2 kere mi asilama yapiyorlar?
seninki de hayirli olsun canim, 2 kere mi asilama yapiyorlar?
2 gün arka arkaya aşılama yapıldığını ilkkez duyuyorum ben.. farklı bir durummu vardı acaba???
evet canım bi salı günü bide çarşamba oldum ama dediğim gibi<affedersin ilişki demedi bana yazılarda herkese demiş sanırım
canım sen yanlış anlamışsın galiba,o arkadaşa aşılama yapılamadığı için ilişkiye girin denmiş..aşılama yapılırsa ilişkiye gerek kalmaz tam tersine yasak diye biliyorum..
ben aşılamamı anestezili yaptırmak istiyorum da o yüzden tedirgin oldum,benimki 2gün üstüste olmaz inşallah..neyse tutsunda herşeye katlanıcas artık:))
evet canım bi salı günü bide çarşamba oldum ama dediğim gibi<affedersin ilişki demedi bana yazılarda herkese demiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?