Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadasim anestezi almaya değmez, rahim filmi cektirmissindir herhalde? ondan farkı yok. narkoz al, sabah ac kal, sonra serum ye sonra kendine gelmeye calis hic degmez. Hepsi toplam 10 dakikalık br islem. Hem bayilmamak daha iyi monitorden spermin nasil gittigini goruyorsun yumurtanı goruyorsun mucize gşibi birşey o ana tanik olmak.

bana da ilişki demedi canim ama cogu kisiye soylemsler sanirim, bana da jeli aksam verdi mesela her doktor farklılık gosteüyeceğimriyor sanirim

hayırlı olsun canım sen jeli nasıl kullanıyorsun ben sabah sonra yatıyorum ama yarın yürüyeceğim senin ne kadar oldu

mrb , ben 3 kez aşılama yaptırdım, bu ay 3. sü yapıldı geçen perşembe, sonuç beklyoruz artık, inş hayırlısıyla olur, arkadşım sana bişey sormak istiyorum, benim aşılamalarımda öyle ekranda görmek gibi bişey yoktu, özle hastanede yaptırdım ama öyle ekranda izleyemedik,sen nerde yaptırdın acaba? o yöntem her hastanede yok sanırım, ama senin gibi görmek olaya şahit olmak daha rahatlatıcı olsa gerek, yumurtayla buluşma anı da görülüyor mu o esnada?

hayırlı olsun canım sen jeli nasıl kullanıyorsun ben sabah sonra yatıyorum ama yarın yürüyeceğim senin ne kadar oldu

Canim bana jeli akşamları verdi, her aksam aynı saattte kullanıyorum, ozellikle yatma yuru dedi cunku jeli kullandıktan sonra hareket etmek rahimin etrafini sarmasini cabuklastiriyormus. Kullandıktan sonra bir miktar geri gelebilir gelsin onemli degil ama sen yuru dedi. Jeli kullanıp bahcede bir iki tur atiyorum

Aşılamamı cuma oldum ben canim 22 temmuza sonuc bekliyorum insallah,

Ben de asilamami cuma yaptirdim sonuclarımız da yakin insallah ikimiz de guzel sonuc aliriz arkadasim.

Ekranda muhakkak gorunuyordur, doktor taktifi kateterin dogru yere gidip gitmedigini, spermlerin salinip salinmadigini nasil gorsun. Ben Alman hastanesinde yaptirdim, gordugu monitoru bana dondurup anlattı spermi verirken. Bak su an veriyorum su an yumurtaya yakin bir yerdeler falan dedi.Senin yaptirdigin yerde de doktor gormustur belki sana gostermemistir canim

Spermin yumurta ile bulusma anı gorulmuyor cunku bildigim kadari ile spermin yumurtaya gidip delip içeri girmesi yaklaşık 1 saatlik bir mevzu. Bu yuzden 1 saat yatiriyotlar bizi. Benim gordugum sadece kateterden spermin yumurtaya yakın yere kadar gidisiydi. Ama o bile mucizevi birsey. Eger hamile isem bebegimin nereden nasil geldigini hep zihnimde hatirlayacagim, cok guzel bir duygu.

hadi bakalım hayırlısı olsun ben yürüyemiyom bşy olcak diye ama bugün 10dk evin içinde yürüdüm artı yarında yürüycem artık

ben ilkkez aşılama yaptırıcam,monitörle bakıldığını bilmiyordum.haklısın spermle yumurtayı görebilmek mucize gibi bişey olur.başka bir yolu varmı diye sorucam,çok isterim çünki görmeyi..

arkadaşlar,iğneleri toplam kaç gün kullanıcaz?? birde aşılamadan kaç gün sonra test yapıcaksınız?? doktora sormayı unuttum,oda ben sormadan bişey söylemiyo sağolsun..

ben ilkkez aşılama yaptırıcam,monitörle bakıldığını bilmiyordum.haklısın spermle yumurtayı görebilmek mucize gibi bişey olur.başka bir yolu varmı diye sorucam,çok isterim çünki görmeyi..

Hiç endişelenme acı için canim. Bir gece önce de o gün de operasyon sırasında tek endişelendiğim konu 36 saat önce oldugum catlatma iğnemin işe yarayıp yaramadığı, eşimin verdiği sperm değerlerinin aşılama için yeterli olup olmadığı ve yapılan aşılama esnasında bir terslik olup olmadığıydı, aklıma hiç acı macı gelmedi canim. İnan sen de böyle hissedeceksin, o an ne kadar canın acısa seni yakmıyor canim.

canım ben acı için endişelenmiyorum..jinekolojik masaya yattığım an elimde olmadan kendimi sıkıyorum.rahim filmini anestesisiz çekildim kapalı çıktı,anestezili çekildim ikiside açıktı.. aşılamadada kasılırsam spermler geçemez diye korktuğumdan anestezi düşündüm,gerçi daha doktoruma sölemedim bu düşüncemi..ne diycek bilmiyorum

Aaaa bunu bi doktora sor o zaman hakikaten. Sen su an hangi aşamadasın? Regl oldun başladınız mı tedaviye?

Aaaa bunu bi doktora sor o zaman hakikaten. Sen su an hangi aşamadasın? Regl oldun başladınız mı tedaviye?

cuma günü (reglimin 3.günüydü) başladım iğnelere canım,bugün 3.yü yaptım.. yarın doktor kontrolü var,sorucam anestezi durumunuda.. hsg çekilirken iğneyle 10dakikalık bi anestezi yapmışlardı,serum falan gerekmedi sonrasında.yine ondan istiycem.. monitörden izlemeyi çok isterim aslında ama uyanık olup,riske girmekde istemiyorum

riske girme canım bence de hadi bakalım hayirlisi olsun insallah

evet canım inşallah hayırlı sonuç alırız herşeyim iyi gibi ama öğleden sonra bacağıma kramp gibi bişey oldu sende bişey varmı değişik

ben catlatma ignem oldugundan bu yana sol kasigimda ara ara siddetli surekli de sızı gibi bir agri duyuyorum, zaten solda 2 yumurtam olusmustu. aksam jelimi kullandıktan sonra karnım cok ama cok sisiyor ve zonkluyor, bir de yaz kış çorap giymem ben aşılamadan bu yana ayaklarım üşüyor hem çorap ve spor ayakkabı ile oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…