Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

arkadaşlar bana istanbul da hakiki anlamda önerebileceğiniz bi yer var mı kendim istanbul dışında oturduğum için gerçek mana da bi yer bulamıyorum bu konuda sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim

Acıbadem Maslak prof Bülent tıraş derim bu ay yaptık tüp bebek şimdi sonucunu bekliyorum.bülent hoca ve ekibini cok beğendim inşallah tutar olmasa da Bülent hocaya güveniyorum elinden geleni fazlasıyla yaptığını ve yapacağına inanıyorum

canım hakkında hayırlsısı olsun çok üzüldümmm ama herşeyde bir hayır vardırr elbet bununda da vardır bi hayır
inşallah kendiliğinden gelir bebeğin diye dua ediyorum canımmm allah yar ve yardımcın olsunnn[/QUOTE]

çok sağol canım rabbim sizleri üzmesin inş.bu da benim için son üzgünlük olsun inş.ben de dualarımdan sizleri hiç eksik etmeyeceğim.birbirimizi tanımıyor olsak da burası vesile oldu,aynı dertten muzdarip olanlar olarak.topikten çıkmayacağım zaten haberlerinizi hep takip edeceğim.rabbim sizin de yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
artvinim kür için sağol arkadaşım ilk kürü bilmiyordum iyi oldu mutlaka deneyeceğim neyin vesile olacağı bilinmez.

Arkadaar hep beraber zor bir isin icine girdik.hem psikolojik hem de biyolojik olarak bu aşamalarda gördük ki bı canlının oluşması ne kadar mucizevi bir olaymış yaradanın gücünü bu süreçte daha da iyi gördük yaradan bir seye ol derse olur bir şey olmayacaksa ne kadar çırpınırsak çırpınalım olmaz.Allah'a " yarabbim senin sevdiğin sana inanan hayırlı bı küllünü gönder bana. Şimdi degilse bile sen ol diyene kadar sabredeceğim ve sana tüm yuregimle dua edeceğim"hiç bir sekilde üzülmek yok. Sabırla Allah'ın bize sevdiği bı kulunu göndermesini bekleyelim. Pozitif düşünelim ki sonuclarımız istediğimiz gibi olsun

canım arkadaşım çok üzüldüm son duruma...
hayırlı değilmiş demekki...
rabbim inş bidahaki tedavini beklerken sana mucizeni doğal yoldan gönderir
bu süreçte kendini daha fazla yıpratma...
dediğin gibi bizden hiç ayrılma bu topikte senin sayende varız sensiz olmaz asla
inş en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle canım

geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz demekki bizim sınavımızda böyleymiş olsun yılmak yok allahın izniyle bebişlerimiz olacak bu sefer olmadı diğer sefere demekki daha vakti gelmemiş diye düşünmek lazım

çok sağol arkadaşım,canım meslektaşım...
bana güzel haber verdikçe ben de tekrar umutlanacağım.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın er ya da geç.(geç olmaması tercihimizdir.:))

sağol canım arkadaşım,evet benim için demek ki zamanı değilmiş ve böylesi hayırlıymış isyan etmek yok,yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz gücümüz ve sağlığımız elverdiği sürece...

cnm benim ya çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır drunla iyice konuş bi yapılması gereken ne tahlil varsa da yaptır bu konuşmada iste neden bu şekilde oldu bi araştırma istiyorum de.özellikle eşine ve kendine genetik test iste bence en önemli tahliller bunlar.kan pırtılaşmasıtestide.inşallah bebegin en kısa zamanda kendiliğinden gelir cnm üzme sakın kendini.yumurtada var spermde rahimde bazende kadınların mevsimsel öneme göre yumurtlamaları değişiyormuş.
ben 2 sene önce aşılama yaptırmıştım sonuç negatifti,kist oluşmuştu dogum kntrol hapı vermişti dr senelerdir ugraşan ben dogum kntrol hapı kullanırken hamile kaldım biliyomusun ve adetim gelmedi nasılsa dogum kntrol hapıda kullandım bebiş yoktur diye adet söktürücüde içtim ama yine adetim gelmeyince test yaptık çift çizgi şok olduk kan testim 10000 lerdeydi 8 haftalıktı ama kalp atışı yoktu kürtaj oldum.herşeyin vakti saati var allah ol deyince olucak tabi biz yinede elimizden geleni yapıcaz.allah hakkımızda hayırlı olanını versin cnm inşşallah

canim en sonunda merkeze karar vermisin hayirli olsun tedavin...ins sonuda guzel olsun,

Son düzenleme:
hamile arkadasimi tebrik ediyorum.in degerin katlanarak artar canim benim.

tranferi olan arkadaslarim ins pozitif sonuclar alirsiniz...

canim tedavin iptal olmus cok gecmis olsun cok uzuldum..hayirli buymus demekki..

selamlar..... bebişimle dün buluştuk.inşallah hep benimle olur. test tarihi 27 si... nasıl geçcek bu sıcaklarda bilmem. uykum kaçtı vallah. bi de herkes kabızlıktan bahsediyor. bense çırcırım. hatta transferde altıma kaçırcam rezil olcam diye pek korktum:) neyseki korkulan olmadı. diğer döllenen yumiş malesef bölünmemiş donduracak yumiş yokk biraz ona üzüldüm. ama inşallah rabbim bizi evledımıza kavuşturur. AMİN....

öğretmenim senin adına üzüldüm, aynını ocakta ben de yaşadım transfer iptal olunca 1 hafta pek ağlamaklı idim soonra dedim bu 3 ayı(ilac kullanmamız için dktr 3ay sonra gel dedi) kilo vererek geçireyim evden çıkarım moral olur dedim. spora başladım 7 kilo verdim dahada versem iyiydi ama neyse 66 ya indim. neyse bu sefer nedense içimde hep olcak olcak güzel olacak hissi var... OLCAK... sen de inan. dktr ne ilaç veririse kullan. zamanı gelecek bebişine kavuşacaksın.

sanayine tebrikler... canım inşallah hepimz aynı hamiş haberi verelim.

tedaviye başlamış opu olmuş transferi olmuş daha başalayamamış tüm arkadaşlar, Allah yardımcımız olsun, sevgiyle umutla kalın hamiş kalın :)

çook öpüldünüz nete giremeyebilirim ama aklım hep sizde......

canim benim cok uzuldum hakkinda hayirlisi buymus demekki bilemeyiz..senin sayende buradayiz ve yanindayiz
ilk denememde benim de oyle olmustu hatta bugun transferin var bol su ic dediler sonrada ben sikismisken iptal ettiler.insallallah bebisin en kisa zamanda gelir canim

arkadaşlar bana istanbul da hakiki anlamda önerebileceğiniz bi yer var mı kendim istanbul dışında oturduğum için gerçek mana da bi yer bulamıyorum bu konuda sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim

canim memoriali tavsiye ederim. ben cok memnunum.

canim benim cok az kalmis hadi hayirlisi bende korkuyorum nete girerken ama baska turlu olmuyor paylasmak istiyorum.insallah burada desteklerimizle guzel haberlerimizi veririz.

Canim transferin hayirli olsun insallah mutlu haberlerini verirsin
ayni gun olmus transferimiz benim testim 25 unde.opunun 14. gununu verdiler neden anlayamadim

Yanlis yazmisim 24 unde testim:emir_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…