arkadaşlar bana istanbul da hakiki anlamda önerebileceğiniz bi yer var mı kendim istanbul dışında oturduğum için gerçek mana da bi yer bulamıyorum bu konuda sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim
artvinim kür için sağol arkadaşım ilk kürü bilmiyordum iyi oldu mutlaka deneyeceğim neyin vesile olacağı bilinmez.
Canım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi
yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.
yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.
canım arkadaşım çok üzüldüm son duruma...
hayırlı değilmiş demekki...
rabbim inş bidahaki tedavini beklerken sana mucizeni doğal yoldan gönderir
bu süreçte kendini daha fazla yıpratma...
dediğin gibi bizden hiç ayrılma bu topikte senin sayende varız sensiz olmaz asla
inş en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle canım
geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz demekki bizim sınavımızda böyleymiş olsun yılmak yok allahın izniyle bebişlerimiz olacak bu sefer olmadı diğer sefere demekki daha vakti gelmemiş diye düşünmek lazım
şu kalçadan olan iğne menogon acıtıyormu aranızda yaptıran varmı?
ben yaptırdım. biraz acıyor ama dayanılmayacak şey değil.
Ben de dün Fulya Bahçecide yine aynı yerde ikinci kez ,fakat bu kez farklı doktorda Dr.Erbil Yağmur'da tedavime tam anlamıyla dün başladım.7 hap , günde 1 tane de gonal iğne 150 lik verdi...ilk iğnemi yaptım bugün karnıma...hayırlısıyla...
çok teşekkürler canım.evet kürlere başlayacağım.senin de sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.allahım yüzüne gülsün inş.bundan başka bir denemeye gerek kalmasın inş.çok öpüyorum sen de allaha emanet ol canım
canim benim cok uzuldum hakkinda hayirlisi buymus demekki bilemeyiz..senin sayende buradayiz ve yanindayizCanım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi
arkadaşlar bana istanbul da hakiki anlamda önerebileceğiniz bi yer var mı kendim istanbul dışında oturduğum için gerçek mana da bi yer bulamıyorum bu konuda sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim
canim benim cok az kalmis hadi hayirlisi bende korkuyorum nete girerken ama baska turlu olmuyor paylasmak istiyorum.insallah burada desteklerimizle guzel haberlerimizi veririz.kızlar ben de bi memorıalci olduğum için merak ettim tabiyki sizi ama girmessiniz diye düşünmüştümmm çünkü benim eşim kızıyo girmemedaha yumoşlar bile toplanmadı ama şimdi bile girme şu nete diyo
ikiniz içinde hayırlı olsun diyorum sımsıkı tutunsunlar inşallahhh annelerinee
güzel haberleri peşpeşe vermeyi umut ediyorummmdikkat edin kendinize vede bebeklerinizeee
canım hakkında hayırlsısı olsun çok üzüldümmm ama herşeyde bir hayır vardırr elbet bununda da vardır bi hayır
inşallah kendiliğinden gelir bebeğin diye dua ediyorum canımmm allah yar ve yardımcın olsunnn
selamlar..... bebişimle dün buluştuk.inşallah hep benimle olur. test tarihi 27 si... nasıl geçcek bu sıcaklarda bilmem. uykum kaçtı vallah. bi de herkes kabızlıktan bahsediyor. bense çırcırım. hatta transferde altıma kaçırcam rezil olcam diye pek korktum:) neyseki korkulan olmadı. diğer döllenen yumiş malesef bölünmemiş donduracak yumiş yokk biraz ona üzüldüm. ama inşallah rabbim bizi evledımıza kavuşturur. AMİN....
öğretmenim senin adına üzüldüm, aynını ocakta ben de yaşadım transfer iptal olunca 1 hafta pek ağlamaklı idim soonra dedim bu 3 ayı(ilac kullanmamız için dktr 3ay sonra gel dedi) kilo vererek geçireyim evden çıkarım moral olur dedim. spora başladım 7 kilo verdim dahada versem iyiydi ama neyse 66 ya indim. neyse bu sefer nedense içimde hep olcak olcak güzel olacak hissi var... OLCAK... sen de inan. dktr ne ilaç veririse kullan. zamanı gelecek bebişine kavuşacaksın.
sanayine tebrikler... canım inşallah hepimz aynı hamiş haberi verelim.
tedaviye başlamış opu olmuş transferi olmuş daha başalayamamış tüm arkadaşlar, Allah yardımcımız olsun, sevgiyle umutla kalın hamiş kalın :)
çook öpüldünüz nete giremeyebilirim ama aklım hep sizde......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?