kızlar ben dayanamadım sabah idrar testi yaptım,ne oldu diyosunuz herzaman ki gibi istikrarlı bi biçimde kocaman tek çizgi ...bu testlarin bana acayip gıcığı var hep tek hep tek ne zamana kadar tabi çok güvenmiyorum bu teste yarın belli olacak hayırlısı diyorum ilk defa aldığım bi sonuçtan üzülmedim daha önceleri hep ağlamaklı geçerdi galiba duygularım buz kesti ha gözlerim dolmadı deil ama yüreğim sakın dedi...sabah sabah ne güzel bi haber demi ama üzgünüm ama paylaşmak istedim sizlerle
Canım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi
yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.
kızlar ben dayanamadım sabah idrar testi yaptım,ne oldu diyosunuz herzaman ki gibi istikrarlı bi biçimde kocaman tek çizgi ...bu testlarin bana acayip gıcığı var hep tek hep tek ne zamana kadar tabi çok güvenmiyorum bu teste yarın belli olacak hayırlısı diyorum ilk defa aldığım bi sonuçtan üzülmedim daha önceleri hep ağlamaklı geçerdi galiba duygularım buz kesti ha gözlerim dolmadı deil ama yüreğim sakın dedi...sabah sabah ne güzel bi haber demi ama üzgünüm ama paylaşmak istedim sizlerle
Canim benim, hele sana zaten üzülmek, aglamak hiç yakismaz..bizi hep gulduruyorsun.. Allah da seni guldursun insallah.. O idrar testlerine zerre guvenim yok. Cok yakin arkadasim normal yolla hamile kaldi. Idrar testi,adetini 6 gun gecmesine ragmen silik ikinci cizgi bile gostermedi. Kis kan tahlili yaptirdi, hcg degeri ucmus gitmis..
O yuzden hele bizim gibi tup bebislerde, o deger o kadar cabuk yukselmiyor anladigim.. Endise etme, hayirlisiyla,umidini yitirmeden bekle bakalim..
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. 3. gün 5. gün transferi duymuştum ama 4. günü ilk defa duydum.
aynen canim 3.gun aradiklarinda 4.yada 5.gun yapicaz dediler bugun 4. gundu
bir embriyonun disindakiler biraz yavas gelistigi icin ve en iyisini secmek icin bekledik dediler.zaten 5. gune 1. kalite 1 tane kalmisti cok iyiymis hatta hizliymis daha fazla bekletmeden digerleriyle birlikte transfer ettiler.
doktorum diger tedavimden daha iyi oldugunu cunku 4.gun embriyosu olduklarini soyledi
hayirlisi
canım benim 3. gün embriyosuydu ve 8 hücreliydi senin kaç hücreliydi embriyon doktor iyi dedi ama burda genelde 4 ve 5. gün embrriyosu koymuşlar kafama takıldı şimdi ya olmazsa diye
Canım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi
yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.
günaydın canlarrrrrrrrr
hepinize mutlu pazarlar
merak etmez olurmuyuz canım bizi habersiz bırakmayacağını biliyoduk..inşallah ikiz olur canım Rabbim gönlüne göre versin ya siz 12 gün beklemiyosunuz ama test için senin test günün 8.gün 1 hafta bekleyeceksiniz hayırlısı olsun inşallah..son tedavin olsun dilerimm cümlemizin inşallah
sen bu kadar deneyimli biri olarak bunu yapma kendine.bebeğide zor durumda bırakıyorusun eğer gerçekten senleyse belirti vercem diye zorlanıyor şuan.hayırlsı dedik ne dualar ettik olmasada biz bu hayli hiç bırakmıyacağımıza göre üzülmek bu yolculuğu dahada uzatır sadece.sakin ve dingin ol hatta bence eşini dinle test günün bekle ve hamileliğinin tadını çıkar.birkaç gün daha senleymiş gibi düşünmeye değmezmi...kızlar ben dayanamadım sabah idrar testi yaptım,ne oldu diyosunuz herzaman ki gibi istikrarlı bi biçimde kocaman tek çizgi ...bu testlarin bana acayip gıcığı var hep tek hep tek ne zamana kadar tabi çok güvenmiyorum bu teste yarın belli olacak hayırlısı diyorum ilk defa aldığım bi sonuçtan üzülmedim daha önceleri hep ağlamaklı geçerdi galiba duygularım buz kesti ha gözlerim dolmadı deil ama yüreğim sakın dedi...sabah sabah ne güzel bi haber demi ama üzgünüm ama paylaşmak istedim sizlerle
selamlar,
Transferinizin 7. gününden itibaren eczanelerdeki idrar testlerinde teknik olarak Bhcg artışınızın çıkması=hamile çıkmanız gerekli.
Ben bu gun 7. gundeyim malesef idrar tahlili negatif. Büyük ihtimal kan testim sonucunda da hamilelik oluşmamış çıkacak.
Özetle: idrarda hamilelik testini 7. gun ve sonrasında deneyin. Pozitif çıkar ise kesin hamilesiniz. Negatif çıkar ise; ufak da olsa hala hamile olma sansınız ve idrardan hamilelik testinde sıkıntı olma ihtimali var fakat....bu ihtimal ufak bir ihtimal.
Kendinize iyi bakın, bu kez olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyor.
pozitif sonuç alanları şimdiden tebrik ediyorum.
canım bende göğüs ağrısı dışında yok bişe 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar oluyo ama geçiyo çok ayakta kalınca belim ağırıyo o kadar ama ne nedir bilmiyorum tabi pazartesi yaptırıcam test 10.günüm oluyo hayırlısı inşallah karar verdim negatif olursa üzülmeyeceğim dünyanın sonu deil ya yine yaparız..canım sana ilaç vermedimi doktorun ben kabız olmadım hiç şükür ama sana bişe önereyim dene bakayım yarayacak mı ılık suyun içine bal kat iç faydası olur inşallah çok ılık olmasın su
günaydın canım ben pek mutlu deilim yine olmadı biraz moral olsun diye hamileyim topiklerinde gezineyim dedim ama daha çok moralim bozuldu biz olsun diye nerdeyse canımızı vermeye razıyız millet hamile diye ağlayıp zırlıyo ve bu benim çok zoruma gitti
selamlar..... bebişimle dün buluştuk.inşallah hep benimle olur. test tarihi 27 si... nasıl geçcek bu sıcaklarda bilmem. uykum kaçtı vallah. bi de herkes kabızlıktan bahsediyor. bense çırcırım. hatta transferde altıma kaçırcam rezil olcam diye pek korktum:) neyseki korkulan olmadı. diğer döllenen yumiş malesef bölünmemiş donduracak yumiş yokk biraz ona üzüldüm. ama inşallah rabbim bizi evledımıza kavuşturur. AMİN....
tedaviye başlamış opu olmuş transferi olmuş daha başalayamamış tüm arkadaşlar, Allah yardımcımız olsun, sevgiyle umutla kalın hamiş kalın :)
çook öpüldünüz nete giremeyebilirim ama aklım hep sizde......
canım inşallah güzel sonuçlar alıcaz inşallah dediğim gibi ne yapalım birdaha deneriz :)yenilen pehlivan misaliii :)deneyeceğim şu ballısuyu bakalım faydaso olur inşallah..idrar testlerine güvenme kana zaten 9.günde falan anca geçiyor yani idrara geçmesi daha uzun süreleri buluyor o yüzden moral bozmak yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?