Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba arkadaşlar, topiklerde gezerken rastladım yazmadan çıkamadım. ben de mayısta bursa acıbademde tüp bebek yaptırdım. 4 sene beklemiştim bebeğimi... her günüm ağlamakla geçiyordu. pko vardı tek sorunumuz oydu. allaha şükür 10 haftalık hamileyim. sizi çok iyi anlıyorum. test günü gelmek bilmiyor, umutsuzluk, isyan... allahım inşallahhh hepinizin dileği kabul olur. benim kk de girmediğim topik kalmamıştı. sorularıma cevap bulmak için. öncelikle haddim olmayarak söylüyorum test için 12. günü bekleyin. ben hamile olduğumu öğrendikten sonra sırf o çizgiyi inadına görmek için ( hep ağlardım göremeyince) test aldım, 16. gün yaptım silik çizgiyi zor gördüm. düşünün. ilaçlardan şişkinlik olabilir, ben kaç kere onun için dr.u aradım, innmeyecek sandım,indi. pozitif olun, her işte bir hayır vardır. hamile kalmakla da bitmiyor iş, allah sonunu getirsin... allah yardımcınız olsun........... her türlü sorunuzu sorabilirsiniz bu arada.... kendi tecrübe ettiklerimi cevaplayabilirim tabi, yoksa dr.unuz her zaman her şeyin en iyisini bilir....

tünaydınnnn kızlar.
opudan sonra gece fenaydım uyuyamadım bi türlü.sancım biyandan acabalar bi yandan.bizim döller ne alemde acaba.yarın gelecek haberleri bakalım.bugün fitillere ve diğer haplara başladım.ya şu fitillerden sonra uzun süre yatmam gerekiomu bilgisi olan varmı kıslar.

canım inş iyi sonuçlar alırsın kaliteli embriyoların olur....fitil dediğin jel mi bana opudan sonra crinone adlı bir jel verdiler doktorum jeli sık yarım saat hiç kalkma dedi ben öyle yapıyorum

hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah dolu dolu kaliteli döllerin olur inşallah, ben önceki tedavilerde crinone jel kullanmıştım ama dr um yürüyüş yapmamı önermşti, yarım saat yürüyordum, bana da çok garip geldi ama internetten araştırınca daha iyi emiliyormuş yürüyüş yapınca, sende araştırabilirsin, ananas yemeyide eksik etme emi

arkadaşlar bana istanbul da hakiki anlamda önerebileceğiniz bi yer var mı kendim istanbul dışında oturduğum için gerçek mana da bi yer bulamıyorum bu konuda sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim

canım benim doktorum istanbul tüp bebek merkezinden suzan hanımı önerdi bu ay asılama yapılacak olmazsa inşallah orada deneyeceğim tüp bebek ...

neden bugün haber vermiyorlarmı canımm pazar oldu için mi acaba normalde yumurta toplandıktan sonraki günde haber vermeleri lazımm.. canım senin doktorun kimm yumurta toplama işlemini yaptı aygül hoca mı timur hocamı birde sen kaç gün kullandın menogonu falan doz kaçtı bide fiyat nekadar ödediniz ilaçlara.

inşş hepside döllenirr güzelce bölünür embriyolarınn

canım pazar olduğu için sanırım.toplama işlemlerini aygül hoca yapıomuş.transferi timur hoca yapacakmış. menogon 6 gün kullandım 4 toz 2 su olarak.ben tüpbebek raporu çıkartmıştım ilaçlar için.kliniğin yazdığı ilaçları normal hastanede kadındoğumcuya yazdırdım.raporla uygun aldım heralde 250 anca tuttu.

canım saolasın.ilk denememde ananası okadar çok yedim ki şimdi nefret ediom malesef ama yicem mecbur

canım inş iyi sonuçlar alırsın kaliteli embriyoların olur....fitil dediğin jel mi bana opudan sonra crinone adlı bir jel verdiler doktorum jeli sık yarım saat hiç kalkma dedi ben öyle yapıyorum

ilkinde banada o jelden vermişlerdi de bu o jelden değil.progestan die hap gibi fitil.günde 3 kez kullanacakmışım başladım bugün

Transferi aynur hanim yapti moral verdi sagolsun en rahat transferimdi
o kadar su icmeme ragmen sancim olmadi yani tuvalete cikma istegim.hastaneden cikana kadar
yapmadim.oncekilerde aglardim resmen tuvalete gidicem diye:18:

Transferi aynur hanim yapti moral verdi sagolsun en rahat transferimdi
o kadar su icmeme ragmen sancim olmadi yani tuvalete cikma istegim.hastaneden cikana kadar
yapmadim.oncekilerde aglardim resmen tuvalete gidicem diye:18:

tuvalet konusunda bende rahattım bu sefer.hatta susadım diye su içtim girmeden içeri.güldü hemşireler zaten halime.bende yapmıycaktım ama hemşire illa mesaneyi boşaltmamız lazım diyince dinledim sözünü artık..artık hayırlısı..dualar hayaller ve umutlar ...gerisi boş bundan sonra..

kızlar ben yumoşlarımı teslim edip geldim 5 tane yumoşum çıktı inşallah güzel güzel döllenirler
bende ne heycan var nede başka birşey ben bile kendime şaşırıyorummm nasıl bu kadar rahatım diye allaha emanetim bu sefer olursa olmazsa da vardır bunda bi hayır

ben yarım saat beklediktedn sonra yapıcam bu seferhatta hsata bezimi alsam diyorum yanımaaakızlar birşey sorucam transferden ne kadar saat sonra ayrıldınız merkezdennn

ben yarım saat beklediktedn sonra yapıcam bu seferhatta hsata bezimi alsam diyorum yanımaaakızlar birşey sorucam transferden ne kadar saat sonra ayrıldınız merkezdennn
tam 17.00 tranfserden çıkıp odaya gelmiştim.17.45 tuvalete girdim kendim yürüyerek gittim.sürgü falan kullanmadım bu sefer.18.30 dada yine tıpış tıpış otoparka kadar yürüdüm dünden beridirde uzun oturuş ve uzanış şeklindeyim.ama yemeğe falan kalkıyorum masaya evdekilerle takılıyorum.daha 24 saat olmadı bebişlerle buluşalı ama koşasım var yaa duramıyorum yerimde..ama belim ağrıyor dinlenmektenmi acaba diyorum.

enerjin hep böyle devam etsin inşallahhhh canım
bende hiç kasmıcam bu sefer ama tuvalet için yarım saat beklemeyi düşüyorum bendeee

benim 2. tüp bebeğim olacak çok heycanlıyım yarın transferim olacak aranıza yeni katıldım.ilk seferinde bayılarak olmuştum bu sefer bayılmadan istedim çok korkuyorum acırmı diye..bana yardımcı olursanız sevinirim işallah rabbim tüm isteyenlere versin işallah bu sefer olur..:)

kesinlikle bayılmana gerek yok...çok canın yanan biri bile olsan hissettiğin şey sadece 5 saniye sürüyor.o kadar da olsun ki aslında hiç can yakan bi durumda değil yapılan işlem.onları gözlerinle görüyorsun..içinde hareket ettiklerini zaten o an aklını başından aldığı için acıyı düşünemiyorsun.
sakin ol ,ilk tranferde başıma ne geleceğini bilmediğim için gergindim dua etsem bile ağlıyordum.ama bu sefer sakin sakin bekledim dualarımı okudum rabbim zaten kararladı nasıl olacağını ben kendimi yıpratsam ne olurki.öyle düşün hayırlısı ise olsun zaten.hep yazıyoruz biz burda ama belki sen okuyamamışsındır malum bizim topik baya konrtrolsüz büyüyor.allah kulunun duasına üç şekilde cevap verirmiş.evet der istediğini verirmiş,hayır der daha iyisini verirmiş,bekle de en iyisini verimiş.işte biz bekleyen sabreden ve doğmamış bebeğini özliyen şanslı anneleriz...

çok teşekürederim yazdıkların için beni çok rahatlatı. bende bebeğini bekleyen özleyen anne adayıyım 6 sene oldu..bu sefer onları görmek istiyorum ilkinde görmediğm için hiç bir his yoktu içimde işallah bu sefer olur ama hayırlısı ise olsun.her gece dua ediyorum benim gibi bebiş özlemi çekenler için rabbim işallah hepimize bu duyguyu yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…