kızlar ben yumoşlarımı teslim edip geldim 5 tane yumoşum çıktı inşallah güzel güzel döllenirler
bende ne heycan var nede başka birşey ben bile kendime şaşırıyorummm nasıl bu kadar rahatım diye allaha emanetim bu sefer olursa olmazsa da vardır bunda bi hayır
benim 2. tüp bebeğim olacak çok heycanlıyım yarın transferim olacak aranıza yeni katıldım.ilk seferinde bayılarak olmuştum bu sefer bayılmadan istedim çok korkuyorum acırmı diye..bana yardımcı olursanız sevinirim işallah rabbim tüm isteyenlere versin işallah bu sefer olur..:)
canım inş yumoşların güzelce döllenir ve seninle kavuşurlar hayırlısıyla
ama annesi onlar ne heyecanlıdır şimdi annelerine kavuşacakları için sen niye böylesin
şaka tabi tatlım sakin olmak daha iyi...
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş
ben yarım saat beklediktedn sonra yapıcam bu seferhatta hsata bezimi alsam diyorum yanımaaa kızlar birşey sorucam transferden ne kadar saat sonra ayrıldınız merkezdennn
canım inan ki bunun yatmakla bi alakası yok ben ilk transferimden gelirgelmez odaya hemşire 15dk yat öle git dedi o kadar sıkışıktımki deil 15dk 1sn bekleyemezdim hemşire çıktı ben kalktım tuvalete sonrasında merkezde yarım saat kalmıştım sana bağlı ben çıkmak istiyorum dedim çıktım.eve geldim ne ananas yedim ne bişe evde yattım sadece ve tuttu..Rabbim ol dedikten sonra hiç bişe olmaz..bu sefer de 1,5 saat yattım tuvalete hemen gitmedim 15dk bekledim ananas yedim vs.vs. ama olmadı heralde gerçi yarın tam belli olacak ama. demek istediğim Rabbim istedikten sonra sen ne yaparsan yap nasipte kısmetinde varsa olacaktır ve inşallah olur Rabbim inşallah ol der yavrularınıza can verir
Canim hastane dun cok yogundu.tahtaya transferi olacak 8-10 isim yazilnisti.tuvalet konusunda bende rahattım bu sefer.hatta susadım diye su içtim girmeden içeri.güldü hemşireler zaten halime.bende yapmıycaktım ama hemşire illa mesaneyi boşaltmamız lazım diyince dinledim sözünü artık..artık hayırlısı..dualar hayaller ve umutlar ...gerisi boş bundan sonra..
Canim,ben bu sefer iyi oldugum icin surgu almadim yarim saat odada yattim sonra tuvalet.giyinip ayrilsim hastaneden.hatta bu sabah yola ciktim memleketimdeyiiiiim.yatip dinleniyorum arada yuruyorum ev icinde.herseyi esimben yarım saat beklediktedn sonra yapıcam bu seferhatta hsata bezimi alsam diyorum yanımaaa kızlar birşey sorucam transferden ne kadar saat sonra ayrıldınız merkezdennn
benim 2. tüp bebeğim olacak çok heycanlıyım yarın transferim olacak aranıza yeni katıldım.ilk seferinde bayılarak olmuştum bu sefer bayılmadan istedim çok korkuyorum acırmı diye..bana yardımcı olursanız sevinirim işallah rabbim tüm isteyenlere versin işallah bu sefer olur..:)
hoşgeldin aramıza yeni anne adayımız
inş bu defa bebişin seni hiç bırakmaz...
güzel haberrlerle dönersin inş...
işallah canım korku yok ama bu sefer fazlasıyla heycan var.kalbim çıkacakmış gibi çarpıyor bebişlerimi okadar çok bekledim ve özlüyorum ki onlara kavuşmayı çok istiyorum işallah bu sefer beni bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar annelerine onlar için herşeyi yaparım ..bide birşey sorcam benim yumurtalarım cumartesi toplandı bugün aradılar pazartesi transfer olacak dendi bu normal mi.?Canim hastane dun cok yogundu.tahtaya transferi olacak 8-10 isim yazilnisti.
ben ikinci slindim.cift odada transfer yapiliyordu.canim ,benim hic dondurulacak embriyom ol
madi,olmasi tabiki insani rahatlatiyor.insallah tutunurlar bebislerin.orada hastanede
bir bayan 5 tane dondurtmak icin imza atti diger arkadasin da varmis kaliteli dondurulabilecek
kararsizim belki dondurtmam dedi sokk oldum ilk denemesi ta farkinda degil bi ton ogut verdim pisman olursun bizim olsa biz de dondururduk dedim.ne ilginc degilmi?ben de bufun evime kavustum 3 saatlik yolculuktan sonra
terk eyledik istanbulu.insallah bir dahakine bebeklerimle gelirim ve doktoruma tesekkur ederim bunu cok istiyorum.
Canim,ben bu sefer iyi oldugum icin surgu almadim yarim saat odada yattim sonra tuvalet.giyinip ayrilsim hastaneden.hatta bu sabah yola ciktim memleketimdeyiiiiim.yatip dinleniyorum arada yuruyorum ev icinde.herseyi esim
hallediyor sagolsun.
Canim hayirli olsun insallah cok rahat gecer.kendini kasma evlatlarinla kavusacagin o ozel anlara odaklan
sen rahat ol ki onlar da yerlerini sevsinler o esnada oksa gobisoni.transfer agrisiz kolay sadece tuvalete cikamiyorsun o dadar.ama o beyazligi icine biraktiklarini gormek dunyalara deger.izlemelisin.kalbim acaip carpmisti
deniz fenerim benim dondurulmuş transferiydi biliyorsun yani hormon ilacı yüklemesi alanda olmadı.ama yinede gaz bombası gibiyim.kabız değilim dikat ediyorum yediklerime,sütte içmiyorum ama bu gaz sıkıntısına çare bulamadım.Canim hastane dun cok yogundu.tahtaya transferi olacak 8-10 isim yazilnisti.
ben ikinci slindim.cift odada transfer yapiliyordu.canim ,benim hic dondurulacak embriyom ol
madi,olmasi tabiki insani rahatlatiyor.insallah tutunurlar bebislerin.orada hastanede
bir bayan 5 tane dondurtmak icin imza atti diger arkadasin da varmis kaliteli dondurulabilecek
kararsizim belki dondurtmam dedi sokk oldum ilk denemesi ta farkinda degil bi ton ogut verdim pisman olursun bizim olsa biz de dondururduk dedim.ne ilginc degilmi?ben de bufun evime kavustum 3 saatlik yolculuktan sonra
terk eyledik istanbulu.insallah bir dahakine bebeklerimle gelirim ve doktoruma tesekkur ederim bunu cok istiyorum.
Canim,ben bu sefer iyi oldugum icin surgu almadim yarim saat odada yattim sonra tuvalet.giyinip ayrilsim hastaneden.hatta bu sabah yola ciktim memleketimdeyiiiiim.yatip dinleniyorum arada yuruyorum ev icinde.herseyi esim
hallediyor sagolsun.
Canim hayirli olsun insallah cok rahat gecer.kendini kasma evlatlarinla kavusacagin o ozel anlara odaklan
sen rahat ol ki onlar da yerlerini sevsinler o esnada oksa gobisoni.transfer agrisiz kolay sadece tuvalete cikamiyorsun o dadar.ama o beyazligi icine biraktiklarini gormek dunyalara deger.izlemelisin.kalbim acaip carpmisti
bahar merhaba acaba tabloda test tarihlerinidemi takip etsek.çok kalabalık olduk hatılıyamıyorum kimin testi nezaman tabi senin içinde zor olmıycaksa.topiğin rapaorötörü yaptık seni.saolasın.
canım peki senin ilk tutan bebeğin düştü mü ben onu okuyamadım kaçırdım galiba
Artvinim testini yaptirmadan bu karamsarlik ne? lutfen
bozma moralini dua ediyoruz senin icin insallah yarin mujdeli
haberini verirsin iyi bak kendine
bahar merhaba acaba tabloda test tarihlerinidemi takip etsek.çok kalabalık olduk hatılıyamıyorum kimin testi nezaman tabi senin içinde zor olmıycaksa.topiğin rapaorötörü yaptık seni.saolasın.
evet canım malesef beni bıraktılar..şimdi dondurulmuşlarımı denedik hayırlısı inşallah idrar testinde negatif gördüm ama yarın kan testi yaptıracağım inşallah benimledirler kuzularım ama yine kaybedeceksem negatifi duymaya razıyım.Rabbim hakkımda hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
canım bende çok düşündüm idrar testi yapmayı ama cesaret edip yapamadım güvenmesem de o testlere negatifi görürsem kendimi toparlayamam diye malum yarın benim de test günüm...
ama ama ama bugün kahverengi lekelenmem oldu ve ben yıkıldım gerisi gelmedi hala..hemsireyi aradım cleaxane ı kesmemi ve dinlenmemi söyledi..aktif kanama baslamadıkça korkma dedi ama lavaboya gitmeye korkuyorum resmen..adetime de en az 5 gün var ve hiiç adet belirtim yok ne şişlik ne gögüs hassasiyeti ne de kilo artışı....yarın belli olacak her sey...hakkımızda hayırlısı canım..iki karadenizli yarın güzel haberlerle döneriz inşallahhhh
canım tutunma kanamasıdır inşallah Allahın izni ile tuttu canım bebişin yada bebişlerin senle canım yarın güzel haberle geleceksin inanıyorum hiç üzülme bide ne o ilaç anlamadım ben ne işe yarıyo niye kestirdi..uzan ayaklarının altına yastık koy canım sen hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?