mrb arkadaşlar.Benimde ikinci denemem bu gün transfer yapıldı.İnşaallah bu se
fer tutunurlar.ALLAH hepimiz yardmcısı olsun tavsiyelerinizi bekliyorm.
aslında haklısınız birazda pozitif düşünmek lazım hemen içimi kararttım yahu 23 temmuzda hamile yazarsın artık listeye
mrb arkadaşlar.Benimde ikinci denemem bu gün transfer yapıldı.İnşaallah bu se
fer tutunurlar.ALLAH hepimiz yardmcısı olsun tavsiyelerinizi bekliyorm.
baharcım beni ve deryayı şimdiden hamile diye yazabilirsin..deryayı yazda benide umudu var hala diye yaz....
alemsin yaaikinci cümleyi yok sayıyorum vee birinci cümle için ağzından bal damlııyooorrr diyorummm
canım inan ki bunun yatmakla bi alakası yok ben ilk transferimden gelirgelmez odaya hemşire 15dk yat öle git dedi o kadar sıkışıktımki deil 15dk 1sn bekleyemezdim hemşire çıktı ben kalktım tuvalete sonrasında merkezde yarım saat kalmıştım sana bağlı ben çıkmak istiyorum dedim çıktım.eve geldim ne ananas yedim ne bişe evde yattım sadece ve tuttu..Rabbim ol dedikten sonra hiç bişe olmaz..bu sefer de 1,5 saat yattım tuvalete hemen gitmedim 15dk bekledim ananas yedim vs.vs. ama olmadı heralde gerçi yarın tam belli olacak ama. demek istediğim Rabbim istedikten sonra sen ne yaparsan yap nasipte kısmetinde varsa olacaktır ve inşallah olur Rabbim inşallah ol der yavrularınıza can verir
canım bende çok düşündüm idrar testi yapmayı ama cesaret edip yapamadım güvenmesem de o testlere negatifi görürsem kendimi toparlayamam diye malum yarın benim de test günüm...
ama ama ama bugün kahverengi lekelenmem oldu ve ben yıkıldım gerisi gelmedi hala..hemsireyi aradım cleaxane ı kesmemi ve dinlenmemi söyledi..aktif kanama baslamadıkça korkma dedi ama lavaboya gitmeye korkuyorum resmen..adetime de en az 5 gün var ve hiiç adet belirtim yok ne şişlik ne gögüs hassasiyeti ne de kilo artışı....yarın belli olacak her sey...hakkımızda hayırlısı canım..iki karadenizli yarın güzel haberlerle döneriz inşallahhhh
kızlar kızıyorum size hıııııne bu umutsuzluk iyi düşünün iyi olsunnnn
dularım sizinle inşallah yarın ikinizde iyi haberlerle geleceksinizzzz
canım kaçta gideceksin teste ben sabah kalktığım gibi giderim sabah 9 10 gibi inşallah güzel sonuçlarla geliriz ben merkezime gitmeyeceğim üniversite hastanesine gideceğim 10.günüm ya ondan belkim yapmazlar merkezimde nasıl sabah etcem bilmiyorumm
Transferimin bugün 4. Günü sol kasığıma bıçak gibi bişeyler saplanıyor ve ayağım uyuşuyor ara da da adet ağrısı gibi bı ağrı oluşuyor ama ayağa kalkınca .Bide adetten önce çıkan sivilc çıktı ayaklarimim alti yaniyor ateş basiyor acaba tutmadı mı(bı fe bu içtiğimiz estofem dogum kontrol hapı di mı?
canım daha 4.günün böle erken başlama olmadı demeye zaten 3.günle 5.gün arası tutunuyo bebişler inşallah bizimledirler estrofem de doğum kontrol hapı adet olmamızı engelliyo eğer gebelik oluşmadıysa doktor bıraktırıyo bi kaçgün sonra başlıyo adet adet olmayacaksın korkma canım bebişler inşaata başlamışlar yer kazıyolar kendilerine
Bugün hiçbişey hissetmiyorum ne sancı ,ne bulantı nede başka bişey....neden bilmiyorum bugüne kadar pırpır eden yüreğim durdu sanki...bebeklerim benimle değilmiş gibi geliyor...yoruldum beklemekten hep acaba demekten ,asla isyan etmiyorum ama kendimide durduramıyorum ,biliyorum çabuk pes ettim ama elimde değil..19unda ilk testim ama ben yapmak istemiyorum korkuyorum..üzülmem diyordum ama daha baştan yenik hissediyorum kendimi...
canım yarın tekrarlayacakmısın testini ne alemdesin bizi habersiz bırakma
yok canım doktorum istemediği için yapmıycam.bu arada üzülme benimde idrar testinde negatif ti bak kanda pozitifti sıkma canını ozamana kadar dinlencem hastaneye gittiğim gün baya sancım oldu oyüzden korkuyorum. senin önceki kan değerin neydi benimki yükselir herelde doktor kötü konuşmadı canım yarın senin haberini 4 gözle bekliyorum sürekli ihlas oku ben öyle yaptım tavsiye üzerine oldu sendende güzel haber alırız inşallah canını sıkma :119:
Transferimin bugün 4. Günü sol kasığıma bıçak gibi bişeyler saplanıyor ve ayağım uyuşuyor ara da da adet ağrısı gibi bı ağrı oluşuyor ama ayağa kalkınca .Bide adetten önce çıkan sivilc çıktı ayaklarimim alti yaniyor ateş basiyor acaba tutmadı mı(bı fe bu içtiğimiz estofem dogum kontrol hapı di mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?