Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

mrb arkadaşlar.Benimde ikinci denemem bu gün transfer yapıldı.İnşaallah bu se

fer tutunurlar.ALLAH hepimiz yardmcısı olsun tavsiyelerinizi bekliyorm.

mrb canım transferin hayırlı olsun...
inş bu denemende tutunur bebişin sana sımsıkı

aslında haklısınız birazda pozitif düşünmek lazım hemen içimi kararttım yahu 23 temmuzda hamile yazarsın artık listeye

hahh şöyle yaaaa
sen umudunu kaybetme duanı eksik etme kendine dikkat et gerisini rabbime bırak

mrb arkadaşlar.Benimde ikinci denemem bu gün transfer yapıldı.İnşaallah bu se

fer tutunurlar.ALLAH hepimiz yardmcısı olsun tavsiyelerinizi bekliyorm.

hayırlı olsun canım inşallah meleğin sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz...ananas suyu iç günde 2 bardak kadar gerçek ananas %100 olanlarından bol sebze ve meyve ye ceviz ye balık ye ama dip balıklarını yemeyin mesela ton balıklarını yemeyin bol su iç ve kabız olmamaya gayret et imcir kayısı gibi şeyler yeki olmayasın.

alemsin yaa ikinci cümleyi yok sayıyorum vee birinci cümle için ağzından bal damlııyooorrr diyorummm

canım kaçta gideceksin teste ben sabah kalktığım gibi giderim sabah 9 10 gibi inşallah güzel sonuçlarla geliriz ben merkezime gitmeyeceğim üniversite hastanesine gideceğim 10.günüm ya ondan belkim yapmazlar merkezimde nasıl sabah etcem bilmiyorumm

kızlar kızıyorum size hıııııne bu umutsuzluk iyi düşünün iyi olsunnnn
dularım sizinle inşallah yarın ikinizde iyi haberlerle geleceksinizzzz

bende sabah gidicem canım öğleden sonra evde olurum..aynen nasıl uyurum naparım bende bilmiyorumm:)))

Transferimin bugün 4. Günü sol kasığıma bıçak gibi bişeyler saplanıyor ve ayağım uyuşuyor ara da da adet ağrısı gibi bı ağrı oluşuyor ama ayağa kalkınca .Bide adetten önce çıkan sivilc çıktı ayaklarimim alti yaniyor ateş basiyor acaba tutmadı mı(bı fe bu içtiğimiz estofem dogum kontrol hapı di mı?

canım daha 4.günün böle erken başlama olmadı demeye zaten 3.günle 5.gün arası tutunuyo bebişler inşallah bizimledirler estrofem de doğum kontrol hapı adet olmamızı engelliyo eğer gebelik oluşmadıysa doktor bıraktırıyo bi kaçgün sonra başlıyo adet adet olmayacaksın korkma canım bebişler inşaata başlamışlar yer kazıyolar kendilerine

Bugün hiçbişey hissetmiyorum ne sancı ,ne bulantı nede başka bişey....neden bilmiyorum bugüne kadar pırpır eden yüreğim durdu sanki...bebeklerim benimle değilmiş gibi geliyor...yoruldum beklemekten hep acaba demekten ,asla isyan etmiyorum ama kendimide durduramıyorum ,biliyorum çabuk pes ettim ama elimde değil..19unda ilk testim ama ben yapmak istemiyorum korkuyorum..üzülmem diyordum ama daha baştan yenik hissediyorum kendimi...

ay canım benim çok sağolasın içime su serptin valla.dediğin doğru yerleşmeler bu günlerde oluo.inşallah tutar bebişlermiz:))

canım biz faklımıyız ki sanki duygularımız ortak inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşturur bizi yavrularımıza daha fazla acı çektirmesin Rabbim gerçekten isyan etmiyoruz sabırlı olmamız lazım bu da bizim sınavımızmış diyoruz ama dayanamıyoruz acısına yorulduk hemde çok boynu bükük kalmaktan milletin sorularından bıktım usandım halbuki bazen diyorum ki eşimle çok mutluyum varsın olmasın ne edeyim diyorum ama bi kaç saniye sürüyo bu düşüncem çocuk yuvanın neşesi ben en çok yaşlandığımda bayramlarda elimizi öpecek bi bardak su getirecek evladım olmayacak diye üzülüyorum

yarın saat 1 de transferim olacak allahım hepimizin yardımcımız olsun.işallah güzel haberler veririm sizlere...

canım yarın tekrarlayacakmısın testini ne alemdesin bizi habersiz bırakma

yok canım doktorum istemediği için yapmıycam.bu arada üzülme benimde idrar testinde negatif ti bak kanda pozitifti sıkma canını ozamana kadar dinlencem hastaneye gittiğim gün baya sancım oldu oyüzden korkuyorum. senin önceki kan değerin neydi benimki yükselir herelde doktor kötü konuşmadı canım yarın senin haberini 4 gözle bekliyorum sürekli ihlas oku ben öyle yaptım tavsiye üzerine oldu sendende güzel haber alırız inşallah canını sıkma :119:

saol canım okuyacağım inşallah hayırlısıyla neticelenir benim ve deryanın sonrada tüm arkadaşlarımızın inşallah..canım benim 12.gün değerim 395 di 14.gün değerim 985 di hayırlısı olsun canım yükselir tabikide sen dinlen kalkma hiç eğilip yukarı doğru uzanma gerilme vucudunu esnetme yani inşallah kucağına almak nasip olsun canım yarın sonucu öğrenince haber vereceğim size

arkadaşım estrofem doğum kontrol hapı değil bebişin tutunmaya çalıştığı için ağrın oluyodur. yaşadığın herşey şu anda normal umudunu yitirme içini ferah tut allahın izniyle olur stres bu işin düşmanı ben 3 tüp bebek denemem
de umutsuzdum stres hat safhada idi ve hiç tutmadı ama 4 denememde çok rahattım iyi şeyler düşündüm olacağına o kadar çok inandım ki ve oldu ama 8 haftalıkken düştü sonuçta oldu ama allahım gönlümüze göre verir inşallah

canlarım nasılsınızzzzzzzzzz
topiğimiz ne hale geldi böyle yaaa
transferi gerçekleşen herkes hemen karaları bağlamaya hazır...
canlarım nolur hep olumlu olalım...
en baştan öyle konuşmadık mı ??
belirtilere kanmayalım herkeste farklı belirtiler oluyor...
en güzel zamanlarımızı üzülerek değil duayla umutla geçirelim
test günümüzden erken gidip test yapıpta moralimizi bozmayalım...
ben inanıyorummmmmm bu topikteki büyük bi çoğunluk nisan-mayıs annesi olacakkkkkk
hadi kızlarrr toparlanalımmmmm lütfen...
bak siz üzüldükçe bende üzülüyorum :26:
belkide benim kırmızılar sizin yüzünüzden gecikiyor olmaz ki böyle

cnm geldim oyunu bıraktım senin içinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…