Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Özetle: idrarda hamilelik testini 7. gun ve sonrasında deneyin.Pozitif çıkar ise kesin hamilesiniz. Negatif çıkar ise; ufak da olsa hala hamile olma sansınız ve idrardan hamilelik testinde sıkıntı olma ihtimali var
Elbette 12. günde kana bakmak en son nihai sonucu verecek. Ben, kendi kan testimden sonra; yukaridaki saptamamın doğruluğunu test etmis olacagim.Paylasirim.

Kizlar hepinize iyi geceler dilemek istedim.. Yarin insallah ben de dr.randevumdan sonra ilaclarima basliyorum, zor bir surec beni bekliyor..
Yarin hepinizden guzel haberler almayi diliyorum..sizin icin dua edecegim simdi.. Allah herkese rahatlik versin..
Yarin gorusuru

kızlarrrr yarın sonuç alacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum inşallah güzel haberlerle geleceksiniz inşallah :)benim midem çok kötü durumda ya aspirin yapıyor yada estrofem çözmüş değilim ama br mide bulantısı aldı başını gidiyor açıkçası ...bu arada izmir kent hastanesinde tedavi gören varmı acaba:?

Siz bu bilgiden nasıl emin olabilirsiniz. Biz tüp bebek tedavisi oluyoruz, ilk tedavimde dr uma bu konuyu sorduğumda, 7. günde idrarda çıkmayacağını söyledi çünkü progesteron hormonu alacaksın sonuç alamazsın dedi, normal yollarla hamile olanlarda dediğiniz gibi 7. günde sonuç alınabiliyor, ancak yüksek oranda hormon almış birinde sonuç alınamıyor. Yoksa kimse 12. güne kadar bekletmez hastasın......

Canım benim sıcaktanda etkileniyorsundur, ayrıca yumurta toplama işi biraz geç iyileşiyor, yumurtalıkların ağrıyordur. Kendini dinleme, estrofem östrojen hormonudur, rahim kalınlığını artırır, coraspin ve kansulandırıcılarda, kanlanmayı artıracaklar. Düzenli kullan ilaçlarını emi ihmal etme, sadece bebeğini isset ve onunla konuş, sıkıldığına minik ayaklarını düşün olurmu lütfen

hayırlı olsun tedavin.
bu 7 hapın isimlerini yazabılırmısın merak ettım.

Evden bakayım 7 ilacın ismini vereyim canım...şimdi işteyim,yeni gördüm mesajını,biri elevitti onu iyi hatırlıyorum,diğerlerini de akşam tek tek yazarım

canım hiç bi gelişme yok ne lekelenme ne başka bişey…
allah sonumu hayır etsin yapacak bişey yok…
seninde tedavin hayırlı olsun canım…
rabbim bu defa seni bu hasretten kurtarsın inş

Canım benim,sakın doğal yollardan hamile olmayasın

Veeeeee Günaydın benim canlarıma bebişlerimin birtanecik teyzelerine Günaydın
Bu gün güzel bir gün ve umutlu bekleyişlerimiz var haydi kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz sabırsızlık ve heyecanla

Ayyy çok heycanlandımmm TEYZE OLUCAMMMMMM

Ben de heyecanlandım,inşallah olumlu sonuçlarla hepimiz seviniriz bugün,bekletmeyin bizi n'olur...

Canim 2.gun transferi yani,tabiki normal,2,3,4,5gunlerde yapilabiliyor
endise etme.
Cok ilginc hormon almadin yumos toplatmadin belki transferdendir embriyolar
yerlesiyordu.ben de 2.gunden beri boyleyim karnim tas gibi muthis gaz var
ama cok sukurki kabiz olmadim sabahlari bir porsiyon meyve ve su aliyorum ac karnina iyi geliyor
elma kayisi kiraz vs.kasiklarimda sanci var .insallah birlikte guzel haberler veririz.

Canim benim testi erken yaptirmayi dusunmuyorum zaten on gun sonrasini verdiler daha erkene nde guvenemem.idrar testlerinden. nefret ederim ona da guvenmiyorum.ama seni cok iyi anliyorum bazen cok umutlu bazen diplerde oluyoruz animiz animizi tutmuyor,hele test gunu yaklastikca stres son dorukta
ben gecen yil test kagidina bakamamistim bili esim acti kagidi sonra sorular sorunca baktim okadar da negatiftim kesin sifir dedim 50 uzeri cikti sok.sonrada saglikli ilerlemedi ve dustu.ama bak bu acilara ragmen tekrar deniyoruz
cok gucluyuz bunu dusun.insallah bugun senin ve hderya icin cok sevinicez.

G Ü NA Y D I N KIZLARR

Nasılsınız bakalım 2 günlük tatilden sonra bana çalışmak çok zor geleorrr

nasıl geçti hafta sonunuz bakalımm ? ben bu hafta çok hehcanılıyım çarşamba günü kont gidicem adet ha oldum ha olucam

bu arada izmirrrr çokk sıcakk kızlar yaa yanıyoo resmenn

yuppiii süperrr kimler var bugünn haber beklediğimiz

günaydın kızlarrr
inşallah bugün iki tane güzel haber alırırzzzz
benim yumoşlardan haber geldi 5 taneden biri işleme alınmamış küçük olduğu için ama 4 tanesi gayet iyiymiş inşallah hep de iyi olurlarrr
yarın haber beklemeyin dediler çarşamba 11 den sonra arayıp bilgi alıcam durumlarında görede transfer günüm belli olacakkkk

Hayirli olsun arkadasim insallah guzel guzel dollenirler
annelerine kavusurlar

Canım benim,sakın doğal yollardan hamile olmayasın

canım keşke öyle bişey olsa
ama dünden önceki gün idrar testi yaptım bişey çıkmadım...
zaten bi belirtide yok...
sadece kasıklarımda hareketlenme oluyor adet olacakmışım gibi sonra geçiyor...
lekelenme falan yok herrelde bu ay baya gecikcek adetim...

selam bende de lekelenme şeklinde devam ediyor. dün adetim gelir diye bekledim. gece karnım kasıklarım ağrıdı. giriş yapıyor yapıyor ama devamı gelmiyor. doktor adetin 3. günü olacak diye salıya randevü vermişti. galiba ilaçlara başlayamayacağım. size söylüyordum ama bu duruma çok sinir oluyor. cumadan beri lekelenme

canım maşallah negüzel yumoşların sonuna kadar gider 4 kaliteli embriyon olur inş
önemli olan sayı değil kalite senin duurmunda bunu gösteriyor işte

canlarım güzel haberlerinizi bekliyorum heyecanlaaaaaaa
hadi gelin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…