cnm geldim oyunu bıraktım senin içinnnnnnnn
canım benim 3. gün embriyosuydu ve 8 hücreliydi senin kaç hücreliydi embriyon doktor iyi dedi ama burda genelde 4 ve 5. gün embrriyosu koymuşlar kafama takıldı şimdi ya olmazsa diye
canım ben henüz ilaç tedaviis kısmındayım, bugün 5. iğnemi yaptım. daha transfer aşamasına geçemedim :)
yarın saat 1 de transferim olacak allahım hepimizin yardımcımız olsun.işallah güzel haberler veririm sizlere...
yarın bir sürü güzel haberler alacağız inşallah. bebiş haberleri, transferler, yumurta toplamalar. bizim kızlar çok hareketli
üzügüm arkadaşım ama bu bilgidoğru değil.okadar merkezde bu kadar çok doktora tedavi oluyoruz hepimiz hepimizin doktoru 12.gün kan testi diyo ısrarla öle olsaydı bize sölerlerdi.bence yinde doktorların günü ve kan testini beklemekte fayda var.
canlarım nasılsınızzzzzzzzzz
topiğimiz ne hale geldi böyle yaaa
transferi gerçekleşen herkes hemen karaları bağlamaya hazır...
canlarım nolur hep olumlu olalım...
en baştan öyle konuşmadık mı ??
belirtilere kanmayalım herkeste farklı belirtiler oluyor...
en güzel zamanlarımızı üzülerek değil duayla umutla geçirelim
test günümüzden erken gidip test yapıpta moralimizi bozmayalım...
ben inanıyorummmmmm bu topikteki büyük bi çoğunluk nisan-mayıs annesi olacakkkkkk
hadi kızlarrr toparlanalımmmmm lütfen...
bak siz üzüldükçe bende üzülüyorum :26:
belkide benim kırmızılar sizin yüzünüzden gecikiyor olmaz ki böyle
Özetle: idrarda hamilelik testini 7. gun ve sonrasında deneyin.Pozitif çıkar ise kesin hamilesiniz. Negatif çıkar ise; ufak da olsa hala hamile olma sansınız ve idrardan hamilelik testinde sıkıntı olma ihtimali var
Elbette 12. günde kana bakmak en son nihai sonucu verecek. Ben, kendi kan testimden sonra; yukaridaki saptamamın doğruluğunu test etmis olacagim.Paylasirim.
Transferimin bugün 4. Günü sol kasığıma bıçak gibi bişeyler saplanıyor ve ayağım uyuşuyor ara da da adet ağrısı gibi bı ağrı oluşuyor ama ayağa kalkınca .Bide adetten önce çıkan sivilc çıktı ayaklarimim alti yaniyor ateş basiyor acaba tutmadı mı(bı fe bu içtiğimiz estofem dogum kontrol hapı di mı?
hayırlı olsun tedavin.
bu 7 hapın isimlerini yazabılırmısın merak ettım.
canım hiç bi gelişme yok ne lekelenme ne başka bişey…
allah sonumu hayır etsin yapacak bişey yok…
seninde tedavin hayırlı olsun canım…
rabbim bu defa seni bu hasretten kurtarsın inş
Veeeeee Günaydın benim canlarıma bebişlerimin birtanecik teyzelerine Günaydın
Bu gün güzel bir gün ve umutlu bekleyişlerimiz var haydi kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz sabırsızlık ve heyecanla
Ayyy çok heycanlandımmm TEYZE OLUCAMMMMMM
Canim 2.gun transferi yani,tabiki normal,2,3,4,5gunlerde yapilabiliyorişallah canım korku yok ama bu sefer fazlasıyla heycan var.kalbim çıkacakmış gibi çarpıyor bebişlerimi okadar çok bekledim ve özlüyorum ki onlara kavuşmayı çok istiyorum işallah bu sefer beni bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar annelerine onlar için herşeyi yaparım ..bide birşey sorcam benim yumurtalarım cumartesi toplandı bugün aradılar pazartesi transfer olacak dendi bu normal mi.?
Cok ilginc hormon almadin yumos toplatmadin belki transferdendir embriyolardeniz fenerim benim dondurulmuş transferiydi biliyorsun yani hormon ilacı yüklemesi alanda olmadı.ama yinede gaz bombası gibiyim.kabız değilim dikat ediyorum yediklerime,sütte içmiyorum ama bu gaz sıkıntısına çare bulamadım.
evet canım haklısın ama elinde mi insanın siz siz olun sakın erkenden yok idrarmış kanmış testlerini yapmayın böle bütün moraliniz alt üst olur..Allah razı olsun canım dualarınızda olduğumu bilmek rahatlatıyo beni hiç kimse bilmiyo test yaptığımı herkes niye bölesin diyo cevap veremiyorum.Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz..sabah hamileyim topiğinde bi kadının 11 aylık kızı varmış kendinden şüpelenmiş hamile olabilirim diye doktora gitmiş ve 6 aylık hamile şaka gibi ya insan hiç mi anlamaz bende belirti arıyorum kadın nerdeyse doğuracak anlamamış ben nasıl anlayayım daha kaç günlük ama işte bizim durumumuz çok farklı kim diyosa ben stres yapmıyorum hata eder yalan söler demek istemiyorum yılklardır özlenen hasretle beklenen yavrularımıza kanuşacakmıyız diye beklemek çok zor Allahım ne olur acı bize merhametini esirgeme bizleride evlat sahibi et hayırlısıyla sağlıkla
Veeeeee Günaydın benim canlarıma bebişlerimin birtanecik teyzelerine Günaydın
Bu gün güzel bir gün ve umutlu bekleyişlerimiz var haydi kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz sabırsızlık ve heyecanla
Ayyy çok heycanlandımmm TEYZE OLUCAMMMMMM
günaydın kızlarrr
inşallah bugün iki tane güzel haber alırırzzzz
benim yumoşlardan haber geldi 5 taneden biri işleme alınmamış küçük olduğu için ama 4 tanesi gayet iyiymiş inşallah hep de iyi olurlarrr
yarın haber beklemeyin dediler çarşamba 11 den sonra arayıp bilgi alıcam durumlarında görede transfer günüm belli olacakkkk
Canım benim,sakın doğal yollardan hamile olmayasın
canım keşke öyle bişey olsa
ama dünden önceki gün idrar testi yaptım bişey çıkmadım...
zaten bi belirtide yok...
sadece kasıklarımda hareketlenme oluyor adet olacakmışım gibi sonra geçiyor...
lekelenme falan yok herrelde bu ay baya gecikcek adetim...
günaydın kızlarrr
inşallah bugün iki tane güzel haber alırırzzzz
benim yumoşlardan haber geldi 5 taneden biri işleme alınmamış küçük olduğu için ama 4 tanesi gayet iyiymiş inşallah hep de iyi olurlarrr
yarın haber beklemeyin dediler çarşamba 11 den sonra arayıp bilgi alıcam durumlarında görede transfer günüm belli olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?