Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım stresten gecikiyor heralde...
sende lekelenme var bikaç güne gelir inş...
bende hiçbişey yok bi an evvel başlamak istediğimiz için oluyor bunlar...

Kizlar merhaba,
Ben doktordan simdi geldim. Bugun ilaclarima baslayacaktik. Dr,.bey kontrolunde bir kist gordu,onu aspirasyonla yok edelim ki ilaclarin etkisiyle buyur ve diger yumurtalari baskilar dedi. Minik bir yumurta toplama islemi gecirdim anestezisiz. Ayni islemi opu'da pekcok yumurtaya yapiyorlarmis. Benim icin de bir prova olmus oldu,islemi gormus oldum..
Sadece puregon igne verildi bana,baska hicbir ilac verilmedi.. Cuma kontrole gidecegim..
Bugun orada pekcok kisi ile karsilastim,kimi transfere kimi opu'ya gelmis.. Allah herkesin yardimcisi olsun..
Iyi haberleri bekliyoruz herkesten..

günaydınn kızlarrr.. inş bugün güzel haberler alırızz..

baharcım bende senin gibiii aynı durumdayım benim kırmızılarda gelmiyorrr stresten herhalde.. bir an önce gelsede başlasaydıkk

merhaba canım gözün aydın başlıyorsun tedaviye...
buarada geçmiş olsun kistten de kurtulmuşsun...
bundan sonrası çabuk geçer zaten...
bi bakmışsın opu zamanı gelmiş...
sonrada bebişinle buluşma anın
inş sonrasında da bebişin hep seninle olur

günaydınn kızlarrr.. inş bugün güzel haberler alırızz..

baharcım bende senin gibiii aynı durumdayım benim kırmızılarda gelmiyorrr stresten herhalde.. bir an önce gelsede başlasaydıkk

tünaydınnnnnnnn canım hoşgeldin
hadi yaaa demek sende bendensin :26:
ne oldu bize böyle ben, kanbar, ruveyna, sen aynı anda başlayacaktık tedaviye...
bitek kanbar başladı bizler kaldık...
eee geciktikçe insan ister istemez strese giriyor...
bekleyincede gelmiyor hain kırmızılar
inş üçümüzünde gelir hemen başlarız tedaviye

özlem gerçekten bu paylaştığın bilgi bizim hiç duymak istemediğimiz ve inanmadığımız bir bilgi...üzgünüm.

herhangi bir ilaca başlattı mı doktor sizi? bana estrofem kulanmamı söyledi 9 gündür kullanıyorum acaba ondan mı kanamam olmuyor. lekelnme cumadan beridir var.

herhangi bir ilaca başlattı mı doktor sizi? bana estrofem kulanmamı söyledi 9 gündür kullanıyorum acaba ondan mı kanamam olmuyor. lekelnme cumadan beridir var.

yok canım bana o tür bi ilaç vermedi...
ben elevit, folik asit ve glifor kullanıyorum...
tedaviye kadar kullanmaya devam etmemi istedi drum...
kullandığın ilaç nedir bilmiyorum canım...

yok canım bana o tür bi ilaç vermedi...
ben elevit, folik asit ve glifor kullanıyorum...
tedaviye kadar kullanmaya devam etmemi istedi drum...
kullandığın ilaç nedir bilmiyorum canım...

öströjen hormonu içeriyor. tüp bebek tedavisi sırasında da kullanılıyor. rahim duvarını kalınlaştırıyor.

öströjen hormonu içeriyor. tüp bebek tedavisi sırasında da kullanılıyor. rahim duvarını kalınlaştırıyor.

anladım canım sen bence bikaç güne adet olursun...
lekelenme varsa devamı gelecektir...
yaaa artvinimle h_deryadan haber yok hala merak ediyorum...

anladım canım sen bence bikaç güne adet olursun...
lekelenme varsa devamı gelecektir...
yaaa artvinimle h_deryadan haber yok hala merak ediyorum...

canlarım ben geldim çok merakta bıraktım sizi ama bende sonucu alamadım yarına kaldı benim sonuç sabah 9 dan beri hastanedeyim gidersem üniversite hastanesine öle olur acilden kan almadılar ordan oraya yollayıp durdular en sonunda verdim ama bu sefer öğlen olmuştu haliyle ertesi güne kaldı sonucu almaya bilseydim böle olacağını özel hastaneye giderdim evim şehir içine uzak ondan uludağ üniversitesini tercih ettim ama olmadı yarın inşallah sonuç hayırlısı bugün bebiş varsa göbişimde bişe olmazsa dahada bişe olmaz o kadar yoruldum..deryadan da haber yokmu....

güzel haberlerinle inşallahh
ama bence sabahı bulmaz sonuç netten girip bakabilirsin diye düşünüyorum

Bebeğim hoş geldin öncelikle vardır ondada bir hayır
keşke bu kadar cesaret etmişken özel hastaneye gitseydin
merakta kaldık diğer arkadaştanda ses yok bekliyoruz umutla

hayılısı olsun bizde yola çıkıcaz istanbuldan senin yazmanı bekliyordum çıkmak için yolda okuyamam merak ederim diye.umudun devam ediyor....

evet canım çok merak ettim sizi...
baya uğraştırmışlar ama inş yarın güzel haberler verirsin bize
deryadan haber yok canım daha beklemedeyiz...

Bebeğim hoş geldin öncelikle vardır ondada bir hayır
keşke bu kadar cesaret etmişken özel hastaneye gitseydin
merakta kaldık diğer arkadaştanda ses yok bekliyoruz umutla

canımın içi böle olacağını bilseydim gitmezdim ne bileyim acilden veririm kanı düşündüm ama olmuyomuş öle kadın doğumcuya yolladılar onun rapor vermesi gerekiyomuş o kadar sıra bekledim yapamam ben dedi aile hekimine git dedi onun sırasını bekle yok fiş al derken böle oldu aman siz siz olun özel yerde yaptırın çile vallahi inşallah hayırlısıyla neticelenir

canım ben acılden defalarca gun ıcınde test yaptırdım ve 1 saat icınde de sonucu aldım..cok meraktaysan devlet hatanesı acıle gıt hemen yaparlar..bosuna uykusuz kalma gece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…