hayılısı olsun bizde yola çıkıcaz istanbuldan senin yazmanı bekliyordum çıkmak için yolda okuyamam merak ederim diye.umudun devam ediyor....
evet canım çok merak ettim sizi...
baya uğraştırmışlar ama inş yarın güzel haberler verirsin bize
deryadan haber yok canım daha beklemedeyiz...
nasıl bakıcam netten bilmiyorum ki sordum telden öğrenebilirmiyim diye yok dedi gelip almanız lazım dedi ama
evet canım çok uğraştırdılar valla hemde koluma uffff yaptı salak hemşire nasıl kan aldı bilmem bütün kolum ağırıyo...inşallah hayırlısyla neticelenir ne diyim eğer olmazsa üniversitede yaptırırım diyodum 3.denemeyi ama bi kan vermek için saatlerce uğraştıysam bilmiyorum artık tüp de ne olur Allah kolaylık versin valla hepimize işimiz çok zor
evet canım çok uğraştırdılar valla hemde koluma uffff yaptı salak hemşire nasıl kan aldı bilmem bütün kolum ağırıyo...inşallah hayırlısyla neticelenir ne diyim eğer olmazsa üniversitede yaptırırım diyodum 3.denemeyi ama bi kan vermek için saatlerce uğraştıysam bilmiyorum artık tüp de ne olur Allah kolaylık versin valla hepimize işimiz çok zor
hadi hayırlısı canım hasteneye gitmene gerek yok sonucu netten öğrene bilirsin ben senden fazla merak etmeye başladım. şimdi yat dinlen bide sende yürüyünce kasıkların ağrıyomu bende öyle oluyoda normalmi acaba. neyse haberleri bekliyoz
canım ya netten bakıyorum ama bulamadım zaten 4 ten sonra çıkacak sonuçlar siz geç verdiğiniz için yarına kaldı dedi ama bilmiyorum bulamadım hastanenin sitesinde off yaa..evet canım çok ağırıyodu kasıklarım belim hatta bigün alışverşiş merkezine gitmiştik eşimle çok da gezmemiştim ama bi ıslaklık hissettim hemen tuvalete gittim kanamam olmuştu yatman lazım canım doktorum bana 10dk dan fazla ayakta kalmayacaksın demişti..
kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm
hangi hastaneydi ver ismini bakayım artık hepsinde var çünkü yani bidaha hastaneye kadar gitmene gerek kalmayabilir
mademm doktor yatmanı söledi yatıcaksınn yasakkkk sana gezmekkk
canlarım ben geldim çok merakta bıraktım sizi ama bende sonucu alamadım yarına kaldı benim sonuç sabah 9 dan beri hastanedeyim gidersem üniversite hastanesine öle olur acilden kan almadılar ordan oraya yollayıp durdular en sonunda verdim ama bu sefer öğlen olmuştu haliyle ertesi güne kaldı sonucu almaya bilseydim böle olacağını özel hastaneye giderdim evim şehir içine uzak ondan uludağ üniversitesini tercih ettim ama olmadı yarın inşallah sonuç hayırlısı bugün bebiş varsa göbişimde bişe olmazsa dahada bişe olmaz o kadar yoruldum..deryadan da haber yokmu....
canımmmmmmmmm çok tebrik ederim ne dedim senle bebişin demedim mi inşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla doğmasını nasip eder kucağuna almak nasip olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?