Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hayılısı olsun bizde yola çıkıcaz istanbuldan senin yazmanı bekliyordum çıkmak için yolda okuyamam merak ederim diye.umudun devam ediyor....

canım ya birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyo aynı şekilde üzüntüsüde kader arkadaşlarım benim umudum ne yalan diyiyim yok aslında inşallah siz güzel haberler verirsizin beni çok mutlu edersiniz..bu sıcakta yol çekilmez ama uzak deil en azından iyi yolculuklar Allaha emanet olun canım

Artvinim meraktan bi hal olduk canim yaa insallah umudumuz var
sen de oyle ol lutfen guzel haber verecegine inaniyorum.yarina kalmasinda
vardir bi hayir bence yarin yine kan ver bir gun cok sey farkeder.

evet canım çok merak ettim sizi...
baya uğraştırmışlar ama inş yarın güzel haberler verirsin bize
deryadan haber yok canım daha beklemedeyiz...

evet canım çok uğraştırdılar valla hemde koluma uffff yaptı salak hemşire nasıl kan aldı bilmem bütün kolum ağırıyo...inşallah hayırlısyla neticelenir ne diyim eğer olmazsa üniversitede yaptırırım diyodum 3.denemeyi ama bi kan vermek için saatlerce uğraştıysam bilmiyorum artık tüp de ne olur Allah kolaylık versin valla hepimize işimiz çok zor

nasıl bakıcam netten bilmiyorum ki sordum telden öğrenebilirmiyim diye yok dedi gelip almanız lazım dedi ama

canım sana giriş yapınca vermişlerdir giriş kartı hasta no yada tc ile netten hastanenin sitesine gir online lab. var ordan görebilirsin benceee

yaa hiç sorma benim için kan aldırmak tam bi zulüm...
hele ki işinde acemi olanların elindeyken...
benim damarlarım çok ince bi türlü damarı bulamıyorlar ve kolumu delik deşik ediyorlar...
sende öyle birine denk geldin demekki...
inş yarın güzel haberi alırsın da hepberaber coşarız burada

hadi hayırlısı canım hasteneye gitmene gerek yok sonucu netten öğrene bilirsin ben senden fazla merak etmeye başladım. şimdi yat dinlen bide sende yürüyünce kasıkların ağrıyomu bende öyle oluyoda normalmi acaba. neyse haberleri bekliyoz

hadi hayırlısı canım hasteneye gitmene gerek yok sonucu netten öğrene bilirsin ben senden fazla merak etmeye başladım. şimdi yat dinlen bide sende yürüyünce kasıkların ağrıyomu bende öyle oluyoda normalmi acaba. neyse haberleri bekliyoz

canım hayırlı haberlerini bekliyoz çok fazla yorma kendini yat dinlen bebiş yorulmuştur

canım ya netten bakıyorum ama bulamadım zaten 4 ten sonra çıkacak sonuçlar siz geç verdiğiniz için yarına kaldı dedi ama bilmiyorum bulamadım hastanenin sitesinde off yaa..evet canım çok ağırıyodu kasıklarım belim hatta bigün alışverşiş merkezine gitmiştik eşimle çok da gezmemiştim ama bi ıslaklık hissettim hemen tuvalete gittim kanamam olmuştu yatman lazım canım doktorum bana 10dk dan fazla ayakta kalmayacaksın demişti..

hangi hastaneydi ver ismini bakayım artık hepsinde var çünkü yani bidaha hastaneye kadar gitmene gerek kalmayabilir

mademm doktor yatmanı söledi yatıcaksınn yasakkkk sana gezmekkk

yat dinlen canım inşallah bebişimiz senledir de yarın da seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…