Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım düşük tehlikesi için iğne vermedimi benim lekelenmem yok ama doktorum genede leke görürsen beni ara dedi bide iğneyi aldırdı buzdolabımda dururuyo istersen ara sor

bahara listeye eklenirken demiştim bu liste bana uğur getirir inşallah diyeeAllah ım listedeki herkese tez zamanda nasip eder inşallahh

evet canım rabbim listedeki herkese senin şuan yaşadığın mutluluğu nasip etsin

Maaşallah listemizde hamiş sayısı artıyor...hamile olan kişilerin duası kabul olurmuş hamiş olan arkadaşlar lütfen dua edin ve listeye doğru üfleyin

kızlar ben bugün lucrine başlayacam da ilk defa iğne kullanacam da göbekten 4 parmak demişti doktor bu yana doğru mu aşağıya doğru mu tamm olarak nasıl yapcam ???

canım benim arkadaşlarında dediği gibi iğne yaparken göbeğinin altı sağı solu farketmez, sadece tutup yukarı doğru çek, iğnenin batacağı yer gergin olsun, sonra iğneyi bir 45 derece açıyla batır daha az acıyacaktır, yavaşca sıvıyı ver hepsi bitince beşe kadar say sonra çıkar, ben hepsini sağdan yapabiliyorum artık, önceden morartır kanatırdım, şimdi sadece nokta halinde iz kalıyo, sende yaptıkça alışacaksın, aslında inşallah son olur bu denemn ve alışmana gerek kalmaz

h_derya ,Tebrik ederim Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasib eder inş. ve hayırlısıyla yawrunu/yawrularını kucağına almak nasib olur inşallah...tüm bu çektiklerinden sonra dilerim hiiiiiiçç sorunsuz olur hamileliğin...Rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın...Bizede o günleri görmek nasib olur inşallah...amin...

gözümüz aydın h_derya cım, bir bebeğimiz daha kavuşacak anneciğine, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı hepimizin başına

canım çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...bizde paylaşırız bu mutlu haberi inşş

DERYAAAAAAAAA meşallah sana cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Allah razı olsun canlarım darısı hepinizin basına inşallahh...
nesecim umudumu iyice yitirmişken bir anda pozitif haberi alınca şookk oldummm...inşallah hayırlısıyla kucağıma da alırım...Allah herkese yasatsın bu duyguyu tez zamandaa aminn...

canım benim lekelenmem yok ama doktor genede iğne verdi leke görürsen beni ara sonra bi iğne aldırdı buzdolabımda duruyo leke görürsem vurdurcam estrofemide 2 sonra bırakıcam sadece elevit bide progesteron kullancam sana ne dedi doktorun

Benim TSH değerim 3.5 . bugün doktora gittim bi dayak yemediğim kaldı doktordan:) bu değer normal sınırlar içinde ben ilaç falan vermem dedi..ben dedim hamilelikte 2.5 olması gerekiyormuş doktorumun isteği üzerine geldim...bissürü laf yedim geldim..soruyorum size doktorunuz bu konuyla ilgili herhangi bişey verdimi?bide TSH için ilaç kullanan varmı?

canım düşük tehlikesi için iğne vermedimi benim lekelenmem yok ama doktorum genede leke görürsen beni ara dedi bide iğneyi aldırdı buzdolabımda dururuyo istersen ara sor

progestan iğne verdi canım ayrıca vajinal jel de kullanıyorum..kan sulandırıcı iğne ve asprini kestik..diğerlerine devam..

evet banada dedi leke görürsen coraspirini kes iğne yaptır diyee kendini fazla yorma uzan ayaklarını altına yastık al ben doktordan geldiğimde öyle yaptımda

Tamam banada verdi doktor bi iğne ,estrofem,jel fitil bide folik asit(folidoce) bunları kullanıyorum da tsh için ayrıca endokrin uzmanına görünmem lazımmış..ki kime gideceğimi şaşırdım bende ya..özele gitmek zorundayım mecburen çünkü internette baktım 3.5dan düşük olmalıymış...Ya Rabbim sen yardım et...

canım bende hipotiroid var benim anlaşıldığı zaman değerim 4,7 falandı...
1,5 senedir ilaç tedavisi görüyorum...
sabahları yarım levotiron içiyorum...
şuan normal değerlerde...
ama aksattığım anlarda hemen yükseliyor değerim onun için sürekli kullanıyorum...
ulun hocanında haberi var tabi kullandığım bu ilaçtan devam et dedi...
gittiğin dr senin değerinin normal aralık içinde olduğu için öyle söylemiştir...
ama sonuçta normal değerde bile olsa üst sınırda...
bence sen bi başka dra daha danış bide kendi drunu bu durumdan haberdar et...

Tüp bebek yaptırmadan bide altın dolu küp bulmak gerekiyormuş:) hergün yeni bişey çıkıyor,sen hepimize maddi manevi güç ver Yarabbim...aminn...

Son düzenleme:
kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm

tebrikler canım ALLAH kucagına almayıda nasip etsin inş darısı bizim başımıza cnm seninki dondurulmuş transferdi demi yanlış hatırlamıyorsam bende ramazandan sonra dondurulmuşla deneyecem nasip olursa.

deryacim hamileligin hayirli olsun, Allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin, keyifli rahat bir hamilelik olu insallah! eh darisi da bize artik :)

tebrikler canım ALLAH kucagına almayıda nasip etsin inş darısı bizim başımıza cnm seninki dondurulmuş transferdi demi yanlış hatırlamıyorsam bende ramazandan sonra dondurulmuşla deneyecem nasip olursa.

sağolasın canım darısı sizlere inşallah..benim ilk denememdi canım hiç dondurulmusum da yoktu maalesef...çok şükür tutundu bebişim yada bebişlerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…