canlarım çok sağoluunn darısı en kısa zamanda basınıza inşallahhhsabah çamur gibi bişeyler geldi benden iyice umudu kesmiştim Rabbim büyük çok şükür pozitif değeri gösterdi bize şükürler olsunn...
artvincim yarın çok çok güzel haberini bekliyorum tatlım...
sanayinecim 148 çıktı ben yine de çarsamba tekrarlıcam testi lekelenmelerim var.7 ağustosta çağırdı beni de aayyy inşallah hayırlısıyla o günleri de görürüz
bahara listeye eklenirken demiştim bu liste bana uğur getirir inşallah diyeeAllah ım listedeki herkese tez zamanda nasip eder inşallahh
kızlar ben bugün lucrine başlayacam da ilk defa iğne kullanacam da göbekten 4 parmak demişti doktor bu yana doğru mu aşağıya doğru mu tamm olarak nasıl yapcam ???
gözümüz aydın h_derya cım, bir bebeğimiz daha kavuşacak anneciğine, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı hepimizin başına
canım çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...bizde paylaşırız bu mutlu haberi inşş
DERYAAAAAAAAA meşallah sana cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
canım düşük tehlikesi için iğne vermedimi benim lekelenmem yok ama doktorum genede leke görürsen beni ara dedi bide iğneyi aldırdı buzdolabımda dururuyo istersen ara sor
Benim TSH değerim 3.5 . bugün doktora gittim bi dayak yemediğim kaldı doktordan:) bu değer normal sınırlar içinde ben ilaç falan vermem dedi..ben dedim hamilelikte 2.5 olması gerekiyormuş doktorumun isteği üzerine geldim...bissürü laf yedim geldim..soruyorum size doktorunuz bu konuyla ilgili herhangi bişey verdimi?bide TSH için ilaç kullanan varmı?
kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm
tebrikler canım ALLAH kucagına almayıda nasip etsin inş darısı bizim başımıza cnm seninki dondurulmuş transferdi demi yanlış hatırlamıyorsam bende ramazandan sonra dondurulmuşla deneyecem nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?