kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...
kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...
Arkadaslar bir sorum olacak:transferi olup test gununu bekleyenler
oruc tutabilir mi yada tutmamak mi daha iyi kararsizim.???!
Canim, transferden sonraki zamanlar en kritik zamanlar.. Bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunacağı zamanlar.. İyi beslenip, bünyeni kuvvetli tutman lazım..
Ben senin yerinde olsam tutmazdım canım.. Sonra Allah korusun birşey olsa, "acaba oruc tuttum ondan mı " diye kendini de üzersin kafana takarsın..
İnanıyorum ki Allah bize günah yazmaz bu zor zamanlarımızda tutamadık diye.. Dünya'ya bir canlı getirmeye çalışıyoruz, uğraşıyoruz.. Hayırlısıyla doğsun da.......
kızlar ben sonucumu aldım test tekrarı istedi doktorum 3 gün sonra testi tekrar yapacağım ne olur dua edin bebişim beni bırakmasın daha çok yeniymiş erken yaptım bide testi sakın sakın siz 12 gününüz dolmadan test yapmayın sonra benim gibi helak olursunuz olmadı diye üzülmekten ağlamaktan bana göre gebelik yok ama hem benim doktorumun hemde hastanedeki doktorun sölediğine göre var hayırlısı inşallah ilaçlarıma devam ediyorum 3 gün sonra tekrar test yapacağım
kızlar transfer öncesi ideal rahim kalınlığının kaç olması lazım? bilen var mı?
canım inşaallah katlanarak artar değerin 3 gün sonra güzel haberi alırızzz...benim test tarihine de daha var düşününce kalbim hızlı hızlı atıyor bilmem nasıl dayanırım
Haklisin canim igne orucu bozuyormuydu? susuzluk daha vahim tabi,rabbim affeder insallahcanım ben test günüme kadar tutmayı düşünmüyorum eğer pozitif olursa doktorumla konuşurum o ne derse artık çünkü sıcaklarda su tüketimi fazlla oluyor birde ilaç durumu var malum iğneler haplar hepsini akşam iftardan sonra alsak bir zararı olurmu test günüm gelsin bakalım
kızlar ben sonucumu aldım test tekrarı istedi doktorum 3 gün sonra testi tekrar yapacağım ne olur dua edin bebişim beni bırakmasın daha çok yeniymiş erken yaptım bide testi sakın sakın siz 12 gününüz dolmadan test yapmayın sonra benim gibi helak olursunuz olmadı diye üzülmekten ağlamaktan bana göre gebelik yok ama hem benim doktorumun hemde hastanedeki doktorun sölediğine göre var hayırlısı inşallah ilaçlarıma devam ediyorum 3 gün sonra tekrar test yapacağım
inşallah çok mutlu olursun bebişin senle olur canım.. ben olamadım bütün dualarım sizle Rabbim acı çektirmesin kavuştursun meleklerinizle inşallahh..sakın tek başınıza gitmeyin teste eşinizle beraber gidin ben yanlız gittim ağlamaktan bi hal oldum kendimi tutamadım olmuyo yıkıldı dünyam sanki kadının biri neden ağlıyosun diye sordu bana bende demek istemedim çok ısrar etti üzücü bi haber aldım ondan ağlıyorum dedim ısrarla sordu sordu bende söleyeyim gitsin başımdan dedim bana demez mi ne ağlıyosun Allah layık görseydi verirdi evlat bunun için ağlanırmı dedi o zaman daha çok koptum ben acaba herkes o kadın gibi mi düşünüyo dedim bizler için isyan etmedim elbette ama çok içim yandı bunları duymak istemiyorum Rabbim diye daha çok ağladım
inşallah çok mutlu olursun bebişin senle olur canım.. ben olamadım bütün dualarım sizle Rabbim acı çektirmesin kavuştursun meleklerinizle inşallahh..sakın tek başınıza gitmeyin teste eşinizle beraber gidin ben yanlız gittim ağlamaktan bi hal oldum kendimi tutamadım olmuyo yıkıldı dünyam sanki kadının biri neden ağlıyosun diye sordu bana bende demek istemedim çok ısrar etti üzücü bi haber aldım ondan ağlıyorum dedim ısrarla sordu sordu bende söleyeyim gitsin başımdan dedim bana demez mi ne ağlıyosun Allah layık görseydi verirdi evlat bunun için ağlanırmı dedi o zaman daha çok koptum ben acaba herkes o kadın gibi mi düşünüyo dedim bizler için isyan etmedim elbette ama çok içim yandı bunları duymak istemiyorum Rabbim diye daha çok ağladım
alman gerekn ilaç yokmu canım senin, transferden sonra östrojen, prgesteron, kan sulandırıcı, folik asit ve vitamine devam edilir. O yüzden tutabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca çok iyi beslenmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?