Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Arkadaslar bir sorum olacak:transferi olup test gununu bekleyenler
oruc tutabilir mi yada tutmamak mi daha iyi kararsizim.???!

kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...

canım negüzel hadi inş sonuna kadar giderler
ohhh 13 gün sonra bi hamiş daha eklenecek tabloya allahın izniyle

kızlar topiğimizde inşş hep böyle güzel haberler olur.. bende şimdi kuaföre gidicem tedavi öncesi bi temizlik yaptırayımm benim kırmızıların geleceği yok ama ..

ya canım senin yumurta toplama işlemini genel anesteziyle mi yaptılar. birde ücreti yumurta toplama işleminden sonra mı veriyoruz

Canim, transferden sonraki zamanlar en kritik zamanlar.. Bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunacağı zamanlar.. İyi beslenip, bünyeni kuvvetli tutman lazım..
Ben senin yerinde olsam tutmazdım canım.. Sonra Allah korusun birşey olsa, "acaba oruc tuttum ondan mı " diye kendini de üzersin kafana takarsın..

İnanıyorum ki Allah bize günah yazmaz bu zor zamanlarımızda tutamadık diye.. Dünya'ya bir canlı getirmeye çalışıyoruz, uğraşıyoruz.. Hayırlısıyla doğsun da.......

kızlar transfer öncesi ideal rahim kalınlığının kaç olması lazım? bilen var mı?

Canim ben de senin gibi dusunuyorum aslinda emin olmak istedim vicdanim rahat olsun diye merak ettim
43 kiloyum rabbim affetsin tutarken cok zorlaniyorum normalde kac yillik borclarimi bile tutamadim daha.
5 daha yeriz artik sonrada hamissem hepten yerim insallah.tesekkurler canim

kızlar ben sonucumu aldım test tekrarı istedi doktorum 3 gün sonra testi tekrar yapacağım ne olur dua edin bebişim beni bırakmasın daha çok yeniymiş erken yaptım bide testi sakın sakın siz 12 gününüz dolmadan test yapmayın sonra benim gibi helak olursunuz olmadı diye üzülmekten ağlamaktan bana göre gebelik yok ama hem benim doktorumun hemde hastanedeki doktorun sölediğine göre var hayırlısı inşallah ilaçlarıma devam ediyorum 3 gün sonra tekrar test yapacağım

canım ben test günüme kadar tutmayı düşünmüyorum eğer pozitif olursa doktorumla konuşurum o ne derse artık çünkü sıcaklarda su tüketimi fazlla oluyor birde ilaç durumu var malum iğneler haplar hepsini akşam iftardan sonra alsak bir zararı olurmu test günüm gelsin bakalım

canım inşaallah katlanarak artar değerin 3 gün sonra güzel haberi alırızzz...benim test tarihine de daha var düşününce kalbim hızlı hızlı atıyor bilmem nasıl dayanırım

canım inşaallah katlanarak artar değerin 3 gün sonra güzel haberi alırızzz...benim test tarihine de daha var düşününce kalbim hızlı hızlı atıyor bilmem nasıl dayanırım

inşallah çok mutlu olursun bebişin senle olur canım.. ben olamadım bütün dualarım sizle Rabbim acı çektirmesin kavuştursun meleklerinizle inşallahh..sakın tek başınıza gitmeyin teste eşinizle beraber gidin ben yanlız gittim ağlamaktan bi hal oldum kendimi tutamadım olmuyo yıkıldı dünyam sanki kadının biri neden ağlıyosun diye sordu bana bende demek istemedim çok ısrar etti üzücü bi haber aldım ondan ağlıyorum dedim ısrarla sordu sordu bende söleyeyim gitsin başımdan dedim bana demez mi ne ağlıyosun Allah layık görseydi verirdi evlat bunun için ağlanırmı dedi o zaman daha çok koptum ben acaba herkes o kadın gibi mi düşünüyo dedim bizler için isyan etmedim elbette ama çok içim yandı bunları duymak istemiyorum Rabbim diye daha çok ağladım

Haklisin canim igne orucu bozuyormuydu? susuzluk daha vahim tabi,rabbim affeder insallah

Canim doktorlar oyle diyorsa vardir insallah umudunu kesme lutfen inan dua ediyoruz senin icin,erken yaptirdigin icindir insallah degerin katlanarak ilerler sanayinenin de cok dusuktu degeri ama hamile.lutfen helak etme kendini.

Kadina bak ya densiz teselli edecegine neler soylemis yok arkadasim bizi bizden baska kimse anlamaz laf anlatmiycaksin bunlara teselli edeyim diye pot ustune pot kiriyorlar agizlarinin payini verip gececeksin.canim yaa oyle ofkelendimki simdi.lutfen dua edelim ilaclarina devam etmen de cok guzel.merak etme sahsen ben merkezin dedigi tarihten once yapmiycam testi.insallah rabbim acir canim bu yasadiklarimiza acizligimize birak disardakiler hakkimizda ne dusunurse dusunsun onlar layik olduklarindan cocuk sahibi olmadilar.rabbim vererek de vermeyerek de imtihan ediyor bunu kitabinda soyluyor.birak o cahilleri

Kızlar merhaba hepinize;
Ben konunuz bastan sona okudum.hamile arkadaşları cookkkkk tebrik ediyorum Rabbim ins saglikla bebislerini kucaklamayı nasip eder.onlari okudukça moral buluyorum.bizde Ekim gibi denemeyi düşünüyoruz.cemil Aksu'nda tüp bebek deneyen arkaslarım varmi?eltimin doktoru onu önerdi bana.bende pers icin randevu aldım.ama kararsızım.bi bilgisi olan yada deneyen varsa yazabilirmi.?
Sonuc bekleyen arkadaslarrr,tedavi surecinde olan arkadaslar dualarım sizinle.....

alman gerekn ilaç yokmu canım senin, transferden sonra östrojen, prgesteron, kan sulandırıcı, folik asit ve vitamine devam edilir. O yüzden tutabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca çok iyi beslenmen lazım

üzülme canım çevremizde meraklı o kadar çok insan var ki sen bunlara takılma ağlama Rabbim sevdiği kuluna verirmiş üzüntüyü sıkıntıyı ki bakalım sabır gösterecekmi yoksa isyanmı edecek diye biz Allaha sığınalım bizimde evlat hasretimizin biteceği gün gelecek.....bizi bizden başkası anlamaz evlat kokusuna hasret kalmanın ne kadar zor birşey olduğunu evlat sahibi olanlar anlıyamaz yani anlıyacağın bizim verdiğimiz bu savaşı kimse anlamaz...canım benim eltim 5. tüp denemesinde hamile kaldı şimdi 5 yaşında ikizleri var o bu süreçden geçtiği için sürekli arar sorar moral destek verir ama diğer eltim 3 çocuk sahibi zorluk çekmeden Rabbim vermiş ve ben şubat ayından bu yana tüp tedavisi görüyorum daha geçmiş olsun dediğini,moral verdiğini görmedim aksine moral bozucu şeyler duydum.....sen üzülme artvinim bizimde evlatlarımız olacak Allahın izniyle

alman gerekn ilaç yokmu canım senin, transferden sonra östrojen, prgesteron, kan sulandırıcı, folik asit ve vitamine devam edilir. O yüzden tutabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca çok iyi beslenmen lazım

Aliyorum canim aksam coraspin folbiol ve glifor.gunduz de progestan igne,igne bozmuyor diye biliyodum ondan sordum.ama tutmayacagim beslenme cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…