canım harikaaaaaa. çok sevindim inş değerlerin katlana katlana gidecek bir sürü teyzesi var bebişinin ne güzel kendine dikkat eet sakın yorma allahım hayırlı etsin canım
ya kizlar şaka gercek oldu dun transferimin 2. gunuydu aksam kasik agrim cok artti midem cok bulanmaya basladi vee sabah kanamaneyseki doktorum tum muayene sonuclarina gore bi sorun bulamadi ve hala gebelik olabilirmis, birsiru antibiyotik agri kesici vs. kullanicam artik hayirlisi sonucu guzel olur ins ama sonucta korkuyorum (
günaydın kızlarrr
inşallah bugün iki tane güzel haber alırırzzzz
benim yumoşlardan haber geldi 5 taneden biri işleme alınmamış küçük olduğu için ama 4 tanesi gayet iyiymiş inşallah hep de iyi olurlarrr
yarın haber beklemeyin dediler çarşamba 11 den sonra arayıp bilgi alıcam durumlarında görede transfer günüm belli olacakkkk
kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm
kızlar ben bugün lucrine başlayacam da ilk defa iğne kullanacam da göbekten 4 parmak demişti doktor bu yana doğru mu aşağıya doğru mu tamm olarak nasıl yapcam ???
korkma olmaz bişey bak doktorunda olumsuz bişey görememiş kanaman çokmuydu ? kalkma yat hep
kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm
sagol canim kanamam bir iki damla kirmizi geldi sonra koyu bi siyaha yakin pihti geldi sonra pembeye dondu akintiyla karisik geliyo doktorum anlamadi neden oldugunu, kistten suphelendi ama bisi cikmadi cok sukur yumurta toplamadanda olamaz cunku benimki dondurulmus emb. transferiydi. hayirlisi bakalim bekliycez 12. gunu
bana göbekten 4 parmak aşşağı demişlerdi önce mendille sil sonra orayı sıkıca tut iğneni yap sonra sktığın yeri serbest bırak mendili hazırla ve iğnyi çek mendille biraz bastır dağılsn ben çatlatma iğnemi bile kendim yaptım başkaları yapınca çok can yakıyor
canım benim arkadaşlarında dediği gibi iğne yaparken göbeğinin altı sağı solu farketmez, sadece tutup yukarı doğru çek, iğnenin batacağı yer gergin olsun, sonra iğneyi bir 45 derece açıyla batır daha az acıyacaktır, yavaşca sıvıyı ver hepsi bitince beşe kadar say sonra çıkar, ben hepsini sağdan yapabiliyorum artık, önceden morartır kanatırdım, şimdi sadece nokta halinde iz kalıyo, sende yaptıkça alışacaksın, aslında inşallah son olur bu denemn ve alışmana gerek kalmaz
Allah razı olsun tatlım darısı bütün teyzoşların basınnaaa inşallaahhh
ben tek çocuğum zaten sizlerin sayesinde bir sürü teyzesi olacak yavrukuşumunnn
kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...
kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...
Hayirli ugurlu olsun canim senin adina cok sevindik insallah keyifli saglikli bir hamilelik gecirir vekıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm
Canim insallah cok kaliteli embriyolarin olur senden de mujdeli haberler alirizkızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?