Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım harikaaaaaa. çok sevindim inş değerlerin katlana katlana gidecek bir sürü teyzesi var bebişinin ne güzel kendine dikkat eet sakın yorma allahım hayırlı etsin canım

Allah razı olsun tatlım darısı bütün teyzoşların basınnaaa inşallaahhh
ben tek çocuğum zaten sizlerin sayesinde bir sürü teyzesi olacak yavrukuşumunnn

ya kizlar şaka gercek oldu dun transferimin 2. gunuydu aksam kasik agrim cok artti midem cok bulanmaya basladi vee sabah kanama neyseki doktorum tum muayene sonuclarina gore bi sorun bulamadi ve hala gebelik olabilirmis, birsiru antibiyotik agri kesici vs. kullanicam artik hayirlisi sonucu guzel olur ins ama sonucta korkuyorum (

korkma olmaz bişey bak doktorunda olumsuz bişey görememiş kanaman çokmuydu ? kalkma yat hep

hadi hayırlısı canım. inşallah şu 12 günüde rahat rahat atlatırsın. hamiş haberlerini bekliyoruz poliyanamızın :)

kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm

gözün aydın canım. sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah
darısı başımıza:)

kızlar ben bugün lucrine başlayacam da ilk defa iğne kullanacam da göbekten 4 parmak demişti doktor bu yana doğru mu aşağıya doğru mu tamm olarak nasıl yapcam ???

hiç farketmiyor canım. hatta her defasında farklı yere yap. göbekten aşağı, sağa, sola iki parmak ölçüp yapabilirsin. çok basit iğneler. bu bebeğim için diyorsun iğne hiç acımıyor.

korkma olmaz bişey bak doktorunda olumsuz bişey görememiş kanaman çokmuydu ? kalkma yat hep

sagol canim kanamam bir iki damla kirmizi geldi sonra koyu bi siyaha yakin pihti geldi sonra pembeye dondu akintiyla karisik geliyo doktorum anlamadi neden oldugunu, kistten suphelendi ama bisi cikmadi cok sukur yumurta toplamadanda olamaz cunku benimki dondurulmus emb. transferiydi. hayirlisi bakalim bekliycez 12. gunu

öyle beklemekten başka yk çare sıkılma ama sen yinede kafanı yorma ona sakınn yat dinlen sadece

sağol canım 1 saat sonra yapacam da yanlış yapmaktan korkuyorum yoksa biraz cesaretliyimdir kan alınırken bile bakarım ne kadar alıo ne kadar sokuyor die ama bakalım kendimde nasıl olacak tekrardan teşekürler

canım senin kan testi sonucun ne çıktı merak ettim seni kaç gündür girmiyorsun ??

teşekkürler tatlım inşallah hepimizin son olur

Allah razı olsun tatlım darısı bütün teyzoşların basınnaaa inşallaahhh
ben tek çocuğum zaten sizlerin sayesinde bir sürü teyzesi olacak yavrukuşumunnn

deryacım hayırlı olsun.inan çok sevindim.darısı bizlerin başına.bu 12 günün nasıl geçti bizlere biraz tecrübelerinden bahseder misin canım çok merak ettim valla:)))

Merhabalarrr...

Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Benim tüp bebek maceram mayıs ayında başladı ve maalesef ilaç dozlarının da etkisiyle hormonlarım devam etmeme izin vermedi... ohss gelistiginden tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldık. bu ay uzun protokol tedavim devam ediyor puregon da ucuncu gunum es zamanli lucrin de aliyorum. carsamba kontrolum var ama gecen seferki hayal kirikligindan sonra (polikistik over de olunca) hep bir terslik olacakmis gibi geliyor... hayırlısı bakalım bekleyip gorecegiz...

Veeeeee işte kızlar bu bir hamilecik daha
Bu seferki oyun bizim gözüküyoo,
Teyze oldum huhhuuuuhuuuuu
Kocaman öpüyorum yeni hamişimizi

canım benimm hayrlı uğurlu olsun çok sevinimmmmmm
bizlere moral oldu süper geldi bu haber.allah nazarlardan esirgesin seni bebişini ve topiğimizi

kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...

hadi bakalım, sneinde hamiş müjdesi verme zamanın yaklaşıyor :) kaldı 13 gün:)
bol şans canım.

Arkadaşım can-ı gönülden tebrik ederim, Allah kucagına almayı nasip etsin inşallaah... Doğumunu da birlikte kutlayalım..
Bizleri umutlandırdın, sevindirdin..

İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar, bırakmazlar.. ( Çoğul konuştum ama Allah mı söyletti nedir artıkınnn :))

kıızzzllllaaarrrr hhaammiilleeyyyiiimmmmmmmm
Hayirli ugurlu olsun canim senin adina cok sevindik insallah keyifli saglikli bir hamilelik gecirir ve
yavrularini saglikla kucagina alirsin bu haberler bize umut oluyor tebrik ederim.
kızlar benide az önce aradılar 4 yumişden 3 ü döllenmiş iyi gidiomuş gidişatları büyük ihtimal yarın transferim var...
Canim insallah cok kaliteli embriyolarin olur senden de mujdeli haberler aliriz

merhabaaaaaa hamile arkadaşları tebrik ediyorum maşallah sizeenegatif varmı geçmişi çok okumadım ama varsa da umutlarımız yeşersin filizlensin kök salsın agaç olsun inşallah hiç bir şeyin sonu değil,duruun daha yeni başlıyoruz,hakkımızda hayırlısı inşallah. bol bol bebiş haberli günler diliyorum doğumgünümde hepimize inşaaalllaaaaaaaah:101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…