Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Aliyorum canim aksam coraspin folbiol ve glifor.gunduz de progestan igne,igne bozmuyor diye biliyodum ondan sordum.ama tutmayacagim beslenme cok onemli.

iğnede biraz şaibeli bir durum canım bazı fetvalarda yemek içmek gibi enjeksiyonlar hariç ağrı kesici ilaçlar bozmaz diyor kimilerinde ise vücuda sıvı girdiği anda bozulur diyor işi şaibeye bırakmamak da lazım ayrıca sağlık söz konusu olduğunda vücuda eziyet işkence de günah bence bebişin için ki bende öyle yapacam allah ömür verirse kazaya bırakacam sende bebişin için dikkat et bence sıcak havalar su kaybı falan etkiler

canım dayanamadın 10. gün test yaptın üzdün kendini...
bence de bebişin seninle...
inş 3 güne kadar katlanarak artacak değerin
rabbim bebişini senden ayrımasın güzel haberler verirsin bize inş

3 gün sonra güzel haberler alacaz sen inanmaya ve dua etmeye devam et canım 2 günde değerlerin çıkacaktır allahın izniyle bebişimiz tutunacaktır

canım tebrik ederimmmm darısı tüp topiğimizin başına inşallahhhh

ama ben artvinin durumunu anlamadım hamile ama değerimi mi küçük çıktııı:44::44:

Veeeeee işte kızlar bu bir hamilecik daha
Bu seferki oyun bizim gözüküyoo,
Teyze oldum huhhuuuuhuuuuu
Kocaman öpüyorum yeni hamişimizi

canım benimm hayrlı uğurlu olsun çok sevinimmmmmm
bizlere moral oldu süper geldi bu haber.allah nazarlardan esirgesin seni bebişini ve topiğimizi

Tebriklerrrrrrr canımmmmm gözün aydın
Rabbim tamamına erdirsinnnn inşALLAH
bizlerede yaşatsın ALLAHIMMM
oleyy bi hamişimiz daha olduuuuuu

canım tebrik ederimmmm darısı tüp topiğimizin başına inşallahhhh

ama ben artvinin durumunu anlamadım hamile ama değerimi mi küçük çıktııı:44::44:

canım arkadaslarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve her biriniz için dua ediyorum.Allah ım bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallaahhhhh

deryacım hayırlı olsun.inan çok sevindim.darısı bizlerin başına.bu 12 günün nasıl geçti bizlere biraz tecrübelerinden bahseder misin canım çok merak ettim valla:)))

canım annem yanımdaydı bu süreçte.hiçbir seye el sürmedim zaten.sürekli yatmadım ama evin içinde dolandım, arkadaslarımın yanına gittim,çay bahçesine vs gittim arabayla tabi...son günler ister istemez stresli geçti teste giderken de umutsuzdum zaten lekelenmelerden dolayı Allah ıma şükürler olsunki pozitif haberini aldım insallah değerim de katlanarak artar...

canım bende polikistik overliyim ama bak çok şükür ilk denememde oldu inşallah sonuna kadar devam eder hayırlısıylaa

artvincimmm canım beniimm Allah ın izniyle inşallah değerin yükselecek heder ediyorsun kendini tatlımm 3 gün sonra güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canımmmm:103::103::103::103:

Gozun aydin canim bebegin seninle sen hic merak etme, yeterki moralini yuksek tut ve oniu hayal etmeye devam et, mutluluk hormonu salgilamalisinki tum hucrelerin bebegin icin calissin. 1,20 kotu bir deger degil yeterki artsin. Seninle beraber dortde dort hamisimiz oldu simdi hep bole gider insallah, bende yoldayim corludan istanbula girmeye calisiyorum. Trafik cok sikisik bende bakiyim bizim kizlar napiyo dedim. Yarin sabah teslim edicem bakalim yumislerimi, sonrada bebegimi alip donucem evime insallah

hadi bakalım, sneinde hamiş müjdesi verme zamanın yaklaşıyor :) kaldı 13 gün:)
bol şans canım.

ohh maşallah inş.sonuna kadar giderlerde annelerine kavuşurlar

canım negüzel hadi inş sonuna kadar giderler
Ohhh 13 gün sonra bi hamiş Daha eklenecek tabloya allahın izniyle

hadi bakalımm canımm inşş hep seninle olurlar...

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.biliyorum nekadar içten dileklerde bulunduğunuzu çünkü ben hamile haberlerine kendi haberim gibi seviniorum.burdaki bağ hiç biyerde yok.damdan düşeni damdan düşen anlarmış misali.kader arkadaşlarım hepimizin çektiği özlemleri doya doya yaşayacağımız günlere adım adım yaklaşıoz hepimiz.inşallahhh hep böle güzel hberleri paylaşırız canlarımmm..

Ben sabah 10.30 da bebişlerimi almaya gidecem.bi koşu gidimm alimde gelimmmm

ya canım senin yumurta toplama işlemini genel anesteziyle mi yaptılar. Birde ücreti yumurta toplama işleminden sonra mı veriyoruz

canım evet genel anesteziyle yapıldı.çok rahat geçti.en güzeli çıktığımda eşim yanımdaydı o ayıktırdı beni.kişiye özel odalar eşinle birlikte hazırlanıor onunla uyanıosun.hatta ben ayıkırken kocam nerde die sayıklamışımmm baya bi hoşuna gitmiş benimkinin taklidimi yapıo gülüoz öle .sonrada kendine gelince kahvaltı.ödeme işine gelince hala onlardan ses yoktu.hiç sormadılar.artık ben dedim eşime opu günü biz soralım dedik biz sorunca muhasebeye yönlendirdiler.biz demesek onlar hala lafını etmiolardı.transferden sonra alacaklardı heralde.

baharcımmm canım benim inşallahhh inşallahhh hepimize eklersinn haberleri duydukça çok seviniom hamişler artsınnnn bereketttt berekettt ayı olsunnn

aminnnnnnnn bitanemmmmm ben inanıyorum çok fazla hamişimiz olucaz
ramazanda hepimizi çok güzel günler bekliyorrrrrrrrrrrrrr

kesinlikle canım bizi bizden başkası anlamaz anlayamaz...
onun için sevinçlermizde acılarımızda bir bizim...
inş hep sevinç içinde olucaz ve tek tek kurrtulucaz bu hasretten
tamam tatlım sen git yiğenlerimizi kap gel sağlıcakla

arkadaşlar geriye dogru biraz bakabildim hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bekleyen arkadaşlar inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsınız bana gelince pazar adet oldum dün drdaydım ilaçları aldım igneleri oldum menegon ve puregon yanlız ben igneyi yapmaya korkuyorum dün hemşireye yaptırdım çalışıyorum ama bu gün nasıl yapacam bilmiyorum birde benim adetim çok azaldı normal mii

günaydın canım...transferin simdiden hayırlı olsun...su an heyecanla bu 1 buçuk saatin geçmesini bekliyorsundur..yeğenlerimizi al gel bekliyoruz seniiii

Günaydın Dünyanın en tatlı anneleri
Şu mubarek aylarda birbirini hiç tanımadan dua eden bu insanların Allahım dualarını kabul ediyo
Gafillerin hepsi uyurken biz gözlerimizi kapatırken bile Allahım bizleri boynu bükük bırakma
şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine Her arkadaşım hamile olsun bizimde kucaklarımız
evlatla dolsun evimiz şenlensin.........

Artvinim bak Allahım ne büyük inan 3 gün sonra daha iyi sonuç alıcaz
alıcaz bebeklerimizi kuçağımıza ve ozamanda vay benimki uyumuyo vay benimki meme emmiyo en büyük dertlerimiz onlar olucak ben inanıyorum arkadaşım

arkadaşlar herkeze günaydın.ne güzel topikte bir sürü hamile arkadaşımız var.umutlu ve mutlu bir topik burası bende cumartesi günü aşılama oldum ve sabırsızlıkla bekliyorum sonucu umarım hayırlı olur.

günaydınn hepinizee

artvinimm şoklardayımm nasıll sana göre gebelik yk doktora göre var ?? kaç çıktı değerinn :44:

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr
her yeni gün sizin için yeni bi umut olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…