Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selam kızlar bugün iğnelere başladım. purogen ve menagon. 2 tane sağ tarafta 2 tane de sol tarafta büyümeye hazır yumurtam varmış. tabi yumu sayısı benim yaşıma göre az dedi hemşire. bakalım opuya kadar kaç tane sağlıklı yumi olcak. hayırlısı hepimiz için. inşallah şu listede olan bütün arkadaşlarımız hamile olurlar

hayırlısı olsun bende dün başladım ignelere yumurta sayısını söylemedi dr perşembe günü sabah gel dedi bakalım inşallah bol bol yumurtalarımız olur sağlıklı :))

tahir bey çok iyi doktor .bucada çok hastası var ama tup bebekte nası onu bılmıyorum gebe kontrolunde 10 numaraymış ama:)

canım sayıya çok takılma benım de 5 tane yumurtam olmuştu 3 u olgun 2 si tam gelişmemiş 3 yumurtanın 3 ü de dollendi sonuçta 2 tana tranfer etcekler onemli olan kalitesi

ben de 34 yaşında evlendim. zeynep kamildeki sekreter kadın kaç yıllık evli olduğumu sordu. ben de 2 yıl dedim. en az üç yıl deyip beni gönderecekti. ben de dedim ki bana bak benim amh değerim 0.69 menapoza girince mi geleyim dedim. ses yok. tamam dedi git doktorla görüş. yani özel durumlar için şarta gerek yok.

hayırlısı olsun bende dün başladım ignelere yumurta sayısını söylemedi dr perşembe günü sabah gel dedi bakalım inşallah bol bol yumurtalarımız olur sağlıklı :))

doktor bana değil hemşireye söyledi. oda not aldı. ordan biliyorum. inşallah. sayıya takılmıyorum. olanlar kaliteli olsun yaşasınlar yeter. bizde sonuçta 1 yumurta ve 1 spremden olma değilmiyiz. benim adette sorun vardı. lekelenme şeklinde oluyordum doktor rahimim kalınlığına baktı. tedaiye başlayabiliriz dedi. yani kanamanın az olması sorun değilmiş. sevindim yani

Son 3 gün ama neyse tamam olumsuz bişe demicem yine kızacaksınız bana..sustummm...biliyorummm kuzucuklarım benimle hiiiçççç bırakmıcaklar beniii ..dicem söz

Bu arada yeni gelen tümmm arkadaşlar hoşgeldiniz Dilerim Rabbim hepimize bu mubarek günlerde evlatlarımıza kavuşmayı nasib eder hayırlısıyla..amin...

merhaba;
uzun zamandır tüp bebekle ilgili her yazıyı okudum neredeyse
ama yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum.
kısaca hikayemden bahsedeyim.
lisedeyken endo hastası olduğum farkedildi ve 20 yaşında laporoskopi oldum. 2 yıl önce evlendim ve hiç korunmadım.
6 ay sonra 3 kez aşılama yaptırdım ancak 3 üde kimyasal gebelik. 1 yıl önce 2. laporoskopiyi oldum. 3 ay lucrin depot kullandım
sonra folikül kisti oldu. neyse sonunda nisan ayında 1. tüp denemesi oldu o da kimyasal gebelik. genetik tahliller falan yapıldı. normal çıktı. MTHFR homozigot pozitif ancak
bu mutasyon direkt olarak etkilemiyormuş.
bugün 2. demememin ilk iğnesini yapacam . hayırlısı olsun diyorum. bazen olmayacak gibi, bazen olacak gibi geliyor.
bal-tarçın-keten tohumu- çörek otu kürünü kullanıyorum ama düzenli değil. bitkisellere sardım artık.....

hayırlı olsun canım? nerede başladın tedaviye

canım şimdiden hayırlısı olsun transferın ne zaman yapıldı

arkadaşlar ilk defa yorum yazıyorum, bu siteyi de yeni fark ettim. tecrübe ve bilgilerinizle bana yardımcı olursanız, en azından yol gösterirseniz sevinirim.
1 yıldır bebek istememize rağmen, gebelik oluşmadı. bu ay içerisinde eşim de ben de gerekli testleri yaptırdık, her şey normal çıkıyor, ama sebepsiz bir şekilde gebelik yok! doktorumuz tüp bebeğe şu anda cevap verme açısından çok verimli bir çift olduğumuzu söyledi, ancak 3 yol var demiş, birincisi rahmi canlandırmak için hap kullanmak, ikincisi iğne, üçüncüsü tüp bebek.. önce hapla başlamayı önerdi, forumdaki terimlere o kadar yabancıyım ki.. aşılamak denilen nedir? benimle aynı durumda olan kimse var mı? varsa ne yapmalı? kısacası imdat! :)

hayırlı olsun canım tedavinnn inşş her şey yolunda giderr

rüveydacım erken tahlil falan düşünüyomusun ben psikopat gibi transefrin 7. günü başlardım:))

o aşamaya bir geleyim sanırım yaparım ama benim genelde adetler hep erken olur. oyüzden tutmazsa tahlile gerek kalmadan adet olurum. bir defa doğal denemede bile ilişkinin 3. günü kan test yaptırmıştım. hem de 3 adet döneminde.

yaş kaç amh testi yaptırdın mı bunlar önemli. birde benden tavsiye yapacaksan direk tüp dene. hiç aşılama ile zaman kaybetme. zaten sorun yokmuş. olsa olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…