selam kızlar bugün iğnelere başladım. purogen ve menagon. 2 tane sağ tarafta 2 tane de sol tarafta büyümeye hazır yumurtam varmış. tabi yumu sayısı benim yaşıma göre az dedi hemşire. bakalım opuya kadar kaç tane sağlıklı yumi olcak. hayırlısı hepimiz için. inşallah şu listede olan bütün arkadaşlarımız hamile olurlar
bende yeşilyurtta buca da tahir beyi duymuşsundur ozman tahir özgüder ilk onun hastasıydım ben canım doktorum benimm
ewett haklısınn ama sabırr az kaldı tam bir hafta sonra listeye baharım bir gebe daha ekliycek
selam kızlar bugün iğnelere başladım. purogen ve menagon. 2 tane sağ tarafta 2 tane de sol tarafta büyümeye hazır yumurtam varmış. tabi yumu sayısı benim yaşıma göre az dedi hemşire. bakalım opuya kadar kaç tane sağlıklı yumi olcak. hayırlısı hepimiz için. inşallah şu listede olan bütün arkadaşlarımız hamile olurlar
tatlı muhabbetinizin arasına girmek gibi olmasınbir kaç sorum var.teke indireyim..
ben şu an 35 yaşındayım. nikah tarihimiz 21/3/2011 yani 34 yaşında nikah.
tüp raporu için...
"Bayansanız ve 35 yaş ve sonrasında evlenmiş iseniz; evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 (bir) yıl olması yeterli bulunmaktadır"
diye bir satır var. şimdi ben bu hakka sahip miyim değil miyim? yardımcı olurmusunuz? 35 yaşında evlilik şartı mı,, yoksa 35 de olan 1 yıllık evli içinde rapor olur anlamı mı çıkıyor kafam almadı bir türlü...
hayırlısı olsun bende dün başladım ignelere yumurta sayısını söylemedi dr perşembe günü sabah gel dedi bakalım inşallah bol bol yumurtalarımız olur sağlıklı :))
Son 3 günama neyse tamam olumsuz bişe demicem yine kızacaksınız bana..sustummm...biliyorummm kuzucuklarım benimle hiiiçççç bırakmıcaklar beniii ..dicem söz
Bu arada yeni gelen tümmm arkadaşlar hoşgeldinizDilerim Rabbim hepimize bu mubarek günlerde evlatlarımıza kavuşmayı nasib eder hayırlısıyla..amin...
hayırlı olsun canım? nerede başladın tedaviye
rüveydacım erken tahlil falan düşünüyomusun ben psikopat gibi transefrin 7. günü başlardım:))
arkadaşlar ilk defa yorum yazıyorum, bu siteyi de yeni fark ettim. tecrübe ve bilgilerinizle bana yardımcı olursanız, en azından yol gösterirseniz sevinirim.
1 yıldır bebek istememize rağmen, gebelik oluşmadı. bu ay içerisinde eşim de ben de gerekli testleri yaptırdık, her şey normal çıkıyor, ama sebepsiz bir şekilde gebelik yok! doktorumuz tüp bebeğe şu anda cevap verme açısından çok verimli bir çift olduğumuzu söyledi, ancak 3 yol var demiş, birincisi rahmi canlandırmak için hap kullanmak, ikincisi iğne, üçüncüsü tüp bebek.. önce hapla başlamayı önerdi, forumdaki terimlere o kadar yabancıyım ki.. aşılamak denilen nedir? benimle aynı durumda olan kimse var mı? varsa ne yapmalı? kısacası imdat! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?