Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bende ilk tüp bebek denememi yaptım.yumurtalarımda ii gelişti 4 tane de dondurulmuşlarımm var.tek korkum rahimde kistten dolayı yapışıklık falan vardır da tutmaz.hoca bişi demedi ama bilmiyorum artık.beklioruz sonucu:))

bende endometriozis var.hemsağda hem solda((

cnm transferin hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah yumoşların sana.sen içini ferah tut allah ol dediği an olucak tabiyki bol bol dua et cnm meryem,fetih ve alak suresini bol bol oku dediler banada başladım yavaş yavaş .
cnm bide arkadaşımın yumurtaları toplanırken dru çikolata kistinide boşaltmış temizlemiş o sırada büyük ihtimalle seninkinide temizlemiştir drun yapışıklık olmasın diye.güzel hbaerini alıcaz inşallah buradan.

kistlerime kesinlikle dokunmadı.onlar farklı bi cerrahiyle yapılıo.özellikle onlara dokunmamak için özen gösterdi.yumurtalıklarında yapışıklık var demişti ama rahim için bişi demedi.ben tüplerime de baktırmıştım.gayet ii demişlerdi.bilmiyorum artık:))

endometriyoz rahim dokusunun yumurtalıklarda olması
endometriyal hiperplazi ile aynı değil

günaydın benimde yumöurtalıklarda ameliyat odum ama tekrarladı çocuk istiyoruz dr tüp bebek ile olabilir dedi allahtan umut kesilmez reabbim ol derse olacak inşallah bizde denemeye karar verdik ben ignelere başladım bu gün 3. günüm olacak inşallah yarın kontrol var dualarınızı eksik etmeyin inşallah yumurtalar gelişiyordur allah isteyen herkese bebekler nasip etsin amin

arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum. her gün 313 tane fatiha ve 707 defa da ya varis okuyacağım. tabi tek tek rumuzunuzu sayamasam da diyorum ki Allah'ım topikteki bütün arkadaşlarımı tez zamanda anne yap inşallah

Allah razı olsun rabbim dularını kabul etsin bende adetim bitince okuyacağım inşallah

günaydın güzel anne adayları ben yine erkenciyim mesaim başladı :) bu gün güzel hamile haberleri alırız inşallah dua edelim birbirimize rabbim kabul etsin aminn :))

Ben araştırdıkta esim kızıyor doktorum Ankara tup bebekte Kubilay Vicdan, merkez sakın ve temiz. Perşembe kontrolum var. Esime göre olumsuzluklara hazirliyorlarmis.

canim benim ankarada gorusmeye gittigim merkezlerden bir taneside ankara tup bebekdi. gercekden sakin temiz bir yer. doktorla gorustugumuzde kendinden emin cok bilgili bir izlenim birakdi bizde. ama doktor kendisine soru sorulmasina pek tahammul etmiyor soyle bir yentem varmis siz uyguluyormusunuz dedim nerdeyse beni dovecekdi...baska konulardada sadece bilgi amacli bir seyler sordum beni azarladi gerek gorseydim ben sana anlatirdim dedi.
bence doktorun bilgili olmasi cok onemli ama ben sormadan birsey anlamadan gidip gidip eve merak icinde donemem dedim esime ve sirf bu yuzden baska bir merkezde yaptirma karari aldik. ama gorustugum merkezler arasinda bana isinin ahli oldugu izlenimini birakan doktorlardan biriydi hatta tekdi diye bilirim. o yuzden icini ferah tut doktora guven ama yinede o ne derse desin sen merak ettigin herseyi sor. insallah en kisa zamanda rabbim senide bizleride saglikli imanli evlatlar sahibi eder....

niye utaniyuorsun canim ne guzel iste hem bana kendine hamile muamelesi yap diyorsun kendine gelince utaniyorsun :)
ne guzel yapmis esin.
hamile sanma hayatim biz allahin izni ile hamileyiz bebeklerimiz bizimle hizla buyuyuorlar....

veeee mutlu haberi almama son 3 gun kaldi......... :)

Gunaydin dostlaaaaar,
umutlu mutlu endisesiz bir gun diliyorum hepimizeee,
sabahtan beri umutegenin bahsettigi cizelgeyi yapmaya ugrasiyorum bakalim olmus muuu????

Yupppiiii sonunda olmus gordum ucuzlerimiiii
Tesekkurler umutege moral veriyor bu cizelgeee

günaydın canlarrrrrrr
umarım güzel bi gün geçiririz hep beraber

canım hayırlı sonuçlar al inşallah kucağın bebeklerle dolsun artık çifte bayram yaparız :))

amin canım teşekkür ederim inşaallah bayram hediyemiz olsun bebişlerimiz mutlu bir şekilde bayram geçirelim....inş hamiş oluruzda şu bayram gezmelerinde üstüne vazife olmayan insanların daha yokmu bebek demelerinden kurtarsın rabbim bizi

amin canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…