ay cnm valla hepimizinki endoyla başlıyoda sonu başka bitiyo çikolata kisti dimi endometrioziste ?
allah yardımcımız olsun cnm.bi arkadaşımda çikolata kistiydi ,facebookta çikolata kisti çözüm grubu diye yaz orada bi grup çıkıyor orada ugur bey diye bi adam macun hazırrlıyor özellikle çikolata kisti olanları alıyor mesela telde konuştum ama beni almadı:) tüp bebek tedaviyle birlikte macun filan hazırlıyomuş yumurtalara ii geliyomuş faceden bi göz at cnm istersen fikrin olur. he bu arada o arkadaşım allaha şükür hamile şuanda ilk denemesiydi yarın kese görcek inşallah.
bende endometriozis var.hemsağda hem solda((
bende ilk tüp bebek denememi yaptım.yumurtalarımda ii gelişti 4 tane de dondurulmuşlarımm var.tek korkum rahimde kistten dolayı yapışıklık falan vardır da tutmaz.hoca bişi demedi ama bilmiyorum artık.beklioruz sonucu:))
cnm transferin hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah yumoşların sana.sen içini ferah tut allah ol dediği an olucak tabiyki bol bol dua et cnm meryem,fetih ve alak suresini bol bol oku dediler banada başladım yavaş yavaş .
cnm bide arkadaşımın yumurtaları toplanırken dru çikolata kistinide boşaltmış temizlemiş o sırada büyük ihtimalle seninkinide temizlemiştir drun yapışıklık olmasın diye.güzel hbaerini alıcaz inşallah buradan.
endometriyoz rahim dokusunun yumurtalıklarda olması
endometriyal hiperplazi ile aynı değil
arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum. her gün 313 tane fatiha ve 707 defa da ya varis okuyacağım. tabi tek tek rumuzunuzu sayamasam da diyorum ki Allah'ım topikteki bütün arkadaşlarımı tez zamanda anne yap inşallah
merak etme canım normal iğnelerden oluyor benimde adetim 6 gün sürüyor iğnelere başladım ay 4 günde bitti
Ben araştırdıkta esim kızıyor doktorum Ankara tup bebekte Kubilay Vicdan, merkez sakın ve temiz. Perşembe kontrolum var. Esime göre olumsuzluklara hazirliyorlarmis.
sonucunu alana kadadar kendine hamile muamelesi yap.bu süreci güzel değerlendir.benimde transferimin bugün 5.günü arada adet sancıları gibi ağrılar vuruo.moralimi bozmuyorum.ohh ohh bebişim yerleşio die seviniorum.bugün uçağa bindik memlekete gelmek için x-ray lardan geçirmedi eşim beni görevlilere hamile dedi.o kadar utandım ki anlatamam.:))sonoç olumsuz olsa bile o ana kadar bile hamile olduğunu sanmak bile güzel:))
sağol canım içimi rahatlattın bende sadece bende mi böyle diye düşündüm senin transfer oldu muu
Gunaydin dostlaaaaar,
umutlu mutlu endisesiz bir gun diliyorum hepimizeee,
sabahtan beri umutegenin bahsettigi cizelgeyi yapmaya ugrasiyorum bakalim olmus muuu????
evet canım benim transfer oldu pazartesiyi bekliyorum sonuç için
canım hayırlı sonuçlar al inşallah kucağın bebeklerle dolsun artık çifte bayram yaparız :))
günaydın canlarrrrrrr
umarım güzel bi gün geçiririz hep beraber
Yupppiiii sonunda olmus gordum ucuzlerimiiii
Tesekkurler umutege moral veriyor bu cizelgeee
amin canım teşekkür ederim inşaallah bayram hediyemiz olsun bebişlerimiz mutlu bir şekilde bayram geçirelim....inş hamiş oluruzda şu bayram gezmelerinde üstüne vazife olmayan insanların daha yokmu bebek demelerinden kurtarsın rabbim bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?