Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

haklısın canım akla hormonlar sayesinde geliyo. ama ben normalde de hiç düşünmediğim için tedavi süreci işime geliyor:)
doktorun uyarması gerekirdi canım sakıncalı bi durum olsaydı. tabi yinede dikkat etmek gerekir.
bn 2 gündür çok halsizim ama daha yumurtalarım toplanmadı bile benim. daha iğne kullanıyrm. cuma kontrolüm var. sanırım pazartsi toplanacak.

bebeklerim aslında bende biliyorum sizin dediğiniz gibi son gün baktıracağım fakat ya son gün negatifi görürsem 10. günü bakayım cumartesi belki azcıkın yükseklir banada umut olur bide makina yan odamda çıldırmamak eldemi ben hastanede çalışıyorum laboratuvar elimin altında
cumartesi baksam olmaz mı

siz den izin istiyorum neolurrrr

canımmm yapan çok var 8.gününden sonra aslında tuttuysa ki tututu bebişlerin senle çıkar canım ama yinde sen bilirsin........

bende istiyorum, misafir kabul edermisin cuma gunu gelsem? sana saat basi test yaptirir sonrada sonuc ne diye basinin etini yerdim herhalde :) :)

yabancı bi kanalda görmüştüm. transferin 10. günü gebe olu olmadığı anlaşılacak test yapıcaz diyodu. bence 10. günü anlaşılır bende sabredemez yaptırırdım. ne olcak bi günden bence yaptır:)

Ayyyyyyy bayılıcam heyecandan ya çıkmassa boş mu versem adama inme iner heeeee

Merhaba arkadaşlar,
pazartesıde benım trransferım oldu
heyecanla beklıyorum..

ablam 9. gun ıdrar testı yapmıstı pozıtıf cıkmıstı
ertesı gun kan vermıstıkı suan 2.5 yasında bebeklerı.

ben ılk tup bebegımde 10. gun ıdrar yaptım negatıf cıktı
12.gun kan verdım pozıtıfdı amadüşük yaptım

sabırsızız ıste ..
umutlarımız sonmez ısallah hepımız pozıtıf sonuclar alırız hayırlısıyla..[/I]

bişiy daha sora bilirmiyim ben şimdi nekadarlık hamileyim :O

yani neye göre hesaplıyoz hamileliği embriyo transferinemi? adet kanamasınamı?

Son düzenleme:
kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk

kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk

canim cok uzuldum rabbim sabir versin.
evet dunyanin sonu degil bir daha denersin yeterki rabbim sana ve esine saglik ve imkan versin.

daha oncekı mesajlarından okudugum kadarıyla senın hcg degerın dusuktu sanırım
benımde ılk 25 dı ve dusmustu

umudunu hıc yıtırme arkadasım
dedıgın gıbı hayat devam edıyor..

bişiy daha sora bilirmiyim ben şimdi nekadarlık hamileyim :O

yani neye göre hesaplıyoz hamileliği embriyo transferinemi? adet kanamasınamı?

canım adet gününden hesaplıyosun, transfer edilen embriyo 2. haftada oluyo, benim cevabımın altında link var ordan bilgi alabilirsin

canm çok geçmiş olsun bizimde kaderimiz bunu tekrar tekrar yaşamak, dediğin gibi üzülmek yok yola devam, herşey bize biz istersek allahın izniyle olur, bir dahaki deneme ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…