bu akıla gelen bişi değil .ben şuna bağlıyorum.zaten dışarıdan bi östrojen takviyesi alıoruz.vücutta bunu salgılama başlayınca hormon seviyesi tavan yapıo.bu işler bilirsiniz hormonal şeyler. zaten anlık bişeydi.belki bu şekilde hisiseden vardır die paylaştım.bide sürekli ateşim var.elim ayağım yanıyor resmen sizde de var mı böle şeyler?
bebeklerim aslında bende biliyorum sizin dediğiniz gibi son gün baktıracağım fakat ya son gün negatifi görürsem 10. günü bakayım cumartesi belki azcıkın yükseklir banada umut olur bide makina yan odamda çıldırmamak eldemi ben hastanede çalışıyorum laboratuvar elimin altında
cumartesi baksam olmaz mı
siz den izin istiyorum neolurrrr
bebeklerim aslında bende biliyorum sizin dediğiniz gibi son gün baktıracağım fakat ya son gün negatifi görürsem 10. günü bakayım cumartesi belki azcıkın yükseklir banada umut olur bide makina yan odamda çıldırmamak eldemi ben hastanede çalışıyorum laboratuvar elimin altında
canımmm yapan çok var 8.gününden sonra aslında tuttuysa ki tututu bebişlerin senle çıkar canım ama yinde sen bilirsin........
bende istiyorum, misafir kabul edermisin cuma gunu gelsem? sana saat basi test yaptirir sonrada sonuc ne diye basinin etini yerdim herhalde :) :)
yabancı bi kanalda görmüştüm. transferin 10. günü gebe olu olmadığı anlaşılacak test yapıcaz diyodu. bence 10. günü anlaşılır bende sabredemez yaptırırdım. ne olcak bi günden bence yaptır:)
Başımın üstünde yerin var nezaman istersen gel her saat başı kan vercen ama
bişiy daha sora bilirmiyim ben şimdi nekadarlık hamileyim :O
yani neye göre hesaplıyoz hamileliği embriyo transferinemi? adet kanamasınamı?
kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk
kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk
transferden sonra ilişkiye gireniniz var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?