Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin senin rahim kalınlaşmış demek erkenden ..benim transfer 20.günümde oldu çünkü anca o zman istenilen seviyeye geldi ..aslında sağlıklı emriyo ne olursa olsun tutunur diyor doktorlar ama ben anlamış değilim açıkçası ilk 2 tüpte neden tutunamadığını yahu.nisnda dondurulmuş tedavimde 11.günde 2.0 çıktı bazen diyorum tuttunmaya çalıştıda bişler mi oldu diye:)

canim transferle alakasi varmiki bence yumurtlamayla alakali. benim bildigim kadariyla kadinlarim 90% inda yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur. hem iki doktorda gebelik var demis sen umidini yitirme sakin bak o bekledigin belirtiler belkide simdi gelmeye baslamistir.

olmassada dunyanin sonu degil rabbim can sagligi, maddi manevi guc versin. yeterki dermansiz dert vermesin.... en azindan bir umudumuz var bizim elimizden bir seyler geliyor cabalaya biliyoruz. rahmi olmayanlar var hic sperm bulunamayanlar var......bir kere dahi tup beneme imkani olmayanlar var
rabbime binlerce kez sukurler olsun bize imkan verdi..... bilmiyorum sonuc olumsuz olursada boyle soguk kanli dusune bilecekmiyim rabbim isyan edenlerden eylemesin bizi...

bu akıla gelen bişi değil .ben şuna bağlıyorum.zaten dışarıdan bi östrojen takviyesi alıoruz.vücutta bunu salgılama başlayınca hormon seviyesi tavan yapıo.bu işler bilirsiniz hormonal şeyler. zaten anlık bişeydi.belki bu şekilde hisiseden vardır die paylaştım.bide sürekli ateşim var.elim ayağım yanıyor resmen sizde de var mı böle şeyler?

çoookkk sevindim darısı hepimize
ne zamandır tedavı görüyordun

canım aynı yumurta aynı kalitede ilkim tuttu donmuşlarım olmadı..öle deil Rabbim istesin yeterki ne olmaz ki.....vakti saati gelmemiş yavruma kavuşmaya başka bahara inşallah

ben tedaviye yeni başladım.Bende yumurta olusumu sorunu var. Geçen ay başladım tedavı ye 1 tane oldu kucuk dedıler bu ay cokk buyuk dedıler bunu normal ebatı ney bılıyor musunuz.teşekkürler :)))

canım senin kaç bilmiyorum ama sayısı ve 18mm çapında olmalı yanlış bi bilgi vermek istemem aslında hayırlısı canım demekki çok fazla hormon vermiş yumuşta almış başını gitmiş tedavini erteledi heralde

Dayaaaannnaaaamıyyyyooorrrrruuuummmmmm valah dayanamıycam bakıcam negatifi görcem sonra hönkütü hönkütü ağlıycam 23 temmuz çok var

senin gunun bir yaklassin ben seni ozaman gorcem :)
bende gunler gecmiyor diye sitem ediyordum ama simdi 3 gunum kaldi ve ben simdi korkuyorum hadi negatif cikarsa diye, simdi en azindan icimde kocaman bir umut var....

Son düzenleme:
ben tedaviye yeni başladım.Bende yumurta olusumu sorunu var. Geçen ay başladım tedavı ye 1 tane oldu kucuk dedıler bu ay cokk buyuk dedıler bunu normal ebatı ney bılıyor musunuz.teşekkürler :)))

Canım benim hep 20 nin üzerine oluyorlar toplamak içinde 3 tanesinin yirmi olmasını beklediler.....

canim bende 18mm-22mm arasi olmasi lazim diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…