zaten pembe ve kırmızı deilse kan korkulacak bişe olmadığını söler öle bi durumda merkeze çağırıyolar sen hamilesin canım...yarın yaptıracağım testimin tekrarını 12 gün boyunca ağırmayan belim şimdi ağırmaya başladı adet olacağım ya aslında 24 de olacağım adet ama erken olacağım heralde benim transferim dondurulmuş olduğu içadetimin 13.gününde oldu rahim kalınlığım istenilen kalınlığa ulaşınca erkenden transferim oldu bakıyorum herkesin 19.günden sonra başlamış kafam da şüpe oluşmadı deil neden bu kadar erken diye kimse 19.günden erken transfer olmamış ondan az tutunmuş olabilirmi acaba ???????
arkadaşlar nıye kımse cevap vermıyor
zaten pembe ve kırmızı deilse kan korkulacak bişe olmadığını söler öle bi durumda merkeze çağırıyolar sen hamilesin canım...yarın yaptıracağım testimin tekrarını 12 gün boyunca ağırmayan belim şimdi ağırmaya başladı adet olacağım ya aslında 24 de olacağım adet ama erken olacağım heralde benim transferim dondurulmuş olduğu içadetimin 13.gününde oldu rahim kalınlığım istenilen kalınlığa ulaşınca erkenden transferim oldu bakıyorum herkesin 19.günden sonra başlamış kafam da şüpe oluşmadı deil neden bu kadar erken diye kimse 19.günden erken transfer olmamış ondan az tutunmuş olabilirmi acaba ???????
en erken hamile olduğum ne zaman çıkar
bana verilen kitapçıkta da çatlatma iğnesinden sonra ilişki önerilmiyor. ama daha sonrası içib bişi yazdığını hatırlamıyrm. biz daha o aşamaya gelemedik ama bu aşamada bile insanın aklına gelmiyo:) yada n azından benim aklıma gelmiyo:))
olmuş canım hemde çokkk güzel olmuşşş
haber aldım kızlar yumoşlarımdan ve çok mutluyum 4 dü çok iyiymişşşş yarın belli olacak tıransferin ne zaman olacağı
biri çok daha iyiymiş diğer üçüde onu takip ediyomuşş ama onların içinde iyi dedi embriyolag
en erken hamile olduğum ne zaman çıkar
arkadaşlar nıye kımse cevap vermıyor
ne sordun canım görmedim ben
canımmmmmmmm gününde çıkar lütfen gününü bekle hem sen de hamişsin güzel annecik
canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin senin rahim kalınlaşmış demek erkenden ..benim transfer 20.günümde oldu çünkü anca o zman istenilen seviyeye geldi ..aslında sağlıklı emriyo ne olursa olsun tutunur diyor doktorlar ama ben anlamış değilim açıkçası ilk 2 tüpte neden tutunamadığını yahu.nisnda dondurulmuş tedavimde 11.günde 2.0 çıktı bazen diyorum tuttunmaya çalıştıda bişler mi oldu diye:)
ben tedaviye yeni başladım.Bende yumurta olusumu sorunu var. Geçen ay başladım tedavı ye 1 tane oldu kucuk dedıler bu ay cokk buyuk dedıler bunu normal ebatı ney bılıyor musunuz.teşekkürler :)))
Dayaaaannnaaaamıyyyyooorrrrruuuummmmmm valah dayanamıycam bakıcam negatifi görcem sonra hönkütü hönkütü ağlıycam 23 temmuz çok var
Dayaaaannnaaaamıyyyyooorrrrruuuummmmmm valah dayanamıycam bakıcam negatifi görcem sonra hönkütü hönkütü ağlıycam 23 temmuz çok var
ben tedaviye yeni başladım.Bende yumurta olusumu sorunu var. Geçen ay başladım tedavı ye 1 tane oldu kucuk dedıler bu ay cokk buyuk dedıler bunu normal ebatı ney bılıyor musunuz.teşekkürler :)))
bence bakma yanıltıcı sonuç çıkabilir ve bos yere canını sıkmış olrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?