Arkadaslar,
Bu gun bhcg kan testi için hastaneye gittigimde, benden 1 önceki kişi kanser tedavisi goruyordu, kemoterapisinin devamı için karar vermek üzere doktor kan tahlili istemiş....
benden kan alınırken , ben ona dua ettim. Allah en kısa zamanda şifalar versin. Diyeceğim o ki; sonucunuz pozitif de cıksa negatif de.... şu an başka biryerlerde başka birileri canının derdine düşmüş hayat mücadelesi veriyor. Üzülmeyin... Herşeyin zamanı var. Sabırla bekleyeceğiz....
canim benim cumartesi test tarihim adet tarihimde bugun yada yarin. simdi hem adet sancim var hemde yok gibi ara ara artiyor sanki sonrada eser kalmiyor. normalde benim belimde cok agrir bu sefer hic bel agrim yok. goguslerim cok aciyor ama adet olmadan oncede oyle oluyor benim. ne dusunecegimi sasirdimsenin yanlis hatirlamiyorsam adet sancin vardi hatta test yaptirmaya giderken bile adet oldum olacagim gibi hissettim diye yazmistin.
simdi benim merak ettigim adet sancisiyla ayni sanciyimi hissettim yoksa daha farklimiydi? tamam yine sancin ola bilir ama bu sefer daha farkli olmustur belki?
selamm pinpol benimde cumartesi günü test günüm ama ben cumadan yapıcam daha fazla dayanamayacağım sanırsam :)belirtilere gelince benim de dün regli günümdü ve adet sancıları çektim bugün benimde bi geliyo bi gidiyo anlamadım valla ama akıntım falanda yok hiç sadece jelden sonra su gibi ıslaklık oluyor normal olarak göğüs hassasiyetim var feci şekilde ama benim hep olur adet zamanımda da olur yani benim için belirti değil bunlar o f.bir de kasıklarımda doluluk var sanki bir ağırlık var gibi ..sende var mı başka bişiler :)
bana kalsa ben bugunden itibaren her sabah idrer testi yapardim :) ama esim bana izin vermiyor ve acikcasi ben gunler yaklastikca daha fazla korkmaya basladim simdi en azindan icimde kocaman bir umut var.....
belirtiye gelince iki gun once camur gibi bir leke geldi ic camasirima bir kere ertesi gunde onun yarisi kadar bisey geldi ve kesildi. insallah yerlesme kanamasidir diye kendimi avutuyorum.
birde arkadaslar ben baska bir topikde okumustum, adetinize yakin parmaginizi vajinaniza soktugunuzda parmaginiz bosluga gelirse hamilesiniz ama eger duvar gibi birseye degerse parmaginiz adet olacaksiniz demekmis diye yazmisti bir arkadas onada baska biri soylemis eskiden o sekilde muayene ederek anlasilirmis hamilelik olup olmadigi.
bende daha once normal bir sekilde hamile olmak icin ugrasirken bir kac kere denedim her seferindede cok net bir sekilde parmagim bir seye deydigini hissettim. simdide fitil kullanmam gerekiyor fitili yerlestirirken bosluk hissediyorum parmagima daha onceki gibi bir seye deymiyor
ama acaba bunlarin hepsi pisikolojik midir kendimi bunlarlami oyaliyorum bilmiyorum. biraz sanci hissetmeye baslayinca hemen moralim bozuluyor ve umutsuzluga kapiliyorum......
rabbim sana siginiyorum sen her seyin en iyisini bilirsin.... en kisa zamanda bizleri hayirli saglikli evlatlar nasib eder insallah.....
canim benim cumartesi test tarihim adet tarihimde bugun yada yarin. simdi hem adet sancim var hemde yok gibi ara ara artiyor sanki sonrada eser kalmiyor. normalde benim belimde cok agrir bu sefer hic bel agrim yok. goguslerim cok aciyor ama adet olmadan oncede oyle oluyor benim. ne dusunecegimi sasirdimsenin yanlis hatirlamiyorsam adet sancin vardi hatta test yaptirmaya giderken bile adet oldum olacagim gibi hissettim diye yazmistin.
simdi benim merak ettigim adet sancisiyla ayni sanciyimi hissettim yoksa daha farklimiydi? tamam yine sancin ola bilir ama bu sefer daha farkli olmustur belki?
:) bence de yerleşme kanaması olabilir ..benim hiçbir tedavimde öyle birşey olmadı ama progesteron kullanıldığı için kanam olmaı biraz zor zaten ...hakkımızda hayırlısı olsun inşşallah güzel haberler alıcaz ...
canım kişiye göre değişiyo gebelik belirtileri inşallah Rabbim kavuşturur meleğine son olsun bidaha ki tedavin yavrunun kardeşi için olsun dilerim...ben ilk tedavimde transferden 2,3 gün sonra sürekli belim ağırdı göğüslerim patlayacak bomba gibiydi dokunmak imkansız öle acıyolardı uçları çok sızlıyodu ağzımda acımsı tuhaf bi tat vardı çukolatayı çok seven birisi olarak tadı çok acı gelmişti ve yiyemedim hatta son kullanma tarihine bile baktık ama normaldi ağzım kötüydü su gibi akıntım vardı birden ateş basıyo birden çok üşüyodum.yürüdüğüm zaman bacağımdan popoma doğru bi değişik ağrı vuruyodu bıçak değer gibi inceden sızlıyodu...son 2 güne girdim test için iyce arttı adet sancılarım gibi habire tuvalete gidip kontrol ettim yok hiçbirşey test günüm geldi eşime dedim sen gelme işinden geri kalma adet olacağım dedim ve ben gittim kan verdim bayağı bi dolaştım çarşılarda eve geldim 2,3 saat sonra aradılar ve hamile olduğumu söledi hemşire ve ben şaşkınlıktan eminmisin nasıl olur ben adet olacağım öle ağrılarım var demiştim o zamana kadar bütün o yaşadıklarımın hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyodum şimdi de o belirtileri aradım durdum hep 1 gün 2 gün 3 gün yok olmuyo olmadığını daha 3 gün anladım...canım aslında yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım eğerki yaşamıyosa bu belirtileri diye kafana takıp üzülür dedim ama belirsizlik daha çok üzer seni diye düşündüm..inşallah Allahın izni ile kavuşacaksın canım bunun için dua ediyorum hepinize kendime olmuş gibi mutlu olacağım...Yüce Mevlam bu mübarek günlerin hürmetine inşallah mutlu haberler almayı nasip etsin cümlenize
transferden sonra ilişkiye gireniniz var mı aranızda?
Cok sevindim canim insallah yarinda iyi olduklari haberini alirsin.olmuş canım hemde çokkk güzel olmuşşş
haber aldım kızlar yumoşlarımdan ve çok mutluyum 4 dü çok iyiymişşşş yarın belli olacak tıransferin ne zaman olacağı
biri çok daha iyiymiş diğer üçüde onu takip ediyomuşş ama onların içinde iyi dedi embriyolag
Arkadasim hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin,degerin kac cikti kacinci gun?Arkadaslar,
Bu gun bhcg kan testi için hastaneye gittigimde, benden 1 önceki kişi kanser tedavisi goruyordu, kemoterapisinin devamı için karar vermek üzere doktor kan tahlili istemiş....
benden kan alınırken , ben ona dua ettim. Allah en kısa zamanda şifalar versin. Diyeceğim o ki; sonucunuz pozitif de cıksa negatif de.... şu an başka biryerlerde başka birileri canının derdine düşmüş hayat mücadelesi veriyor. Üzülmeyin... Herşeyin zamanı var. Sabırla bekleyeceğiz....
Kızlar
Şimdi asm den aradılar 12 tane embriyom olmuş, çok duygulandım yine :2:
Bundan öncekilerdede 11 ve 16 tane olmuştu hepsini teker teker kaybetmiştim.
Her gün aradıklarına azalıyorlardı.
Bu sefer kaybetmek istemiyorum, hepsi bebeğim olsun istiyorum
canim senin yazdigin belirtilerin hepsini ben her ay adet olurken yasiyorum zaten o yuzdende simdi en ufak bir sey hissettigimde adet olacagim diye korkuyorum. ben cok zor bir adet donemi yasiyorum her ay bas agrisi, kasiklarda agri, karin agrisi, goguslerde siskinlik cok kotu bel agrisi, ayakda dursam olmuyor yatsam olmuyor migde bulantisi....en az 3-4 tane agri kesici icerek kendime gelebiliyorum.
tek umudum iki gun once camur gibi bir akinti geldi ertesi gin biraz daha az bir sey geldi. insallah yerlesme kanamasidir diyorum. kendimi oyle teselli ediyorum.
canim rabbim kimseyi evlatla terbiye etmesin isteyen herkeside en kisa zamanda evlat sahibi etsin hemde cifter cifter...:)
canim senin yazdigin belirtilerin hepsini ben her ay adet olurken yasiyorum zaten o yuzdende simdi en ufak bir sey hissettigimde adet olacagim diye korkuyorum. ben cok zor bir adet donemi yasiyorum her ay bas agrisi, kasiklarda agri, karin agrisi, goguslerde siskinlik cok kotu bel agrisi, ayakda dursam olmuyor yatsam olmuyor migde bulantisi....en az 3-4 tane agri kesici icerek kendime gelebiliyorum.
tek umudum iki gun once camur gibi bir akinti geldi ertesi gin biraz daha az bir sey geldi. insallah yerlesme kanamasidir diyorum. kendimi oyle teselli ediyorum.
canim rabbim kimseyi evlatla terbiye etmesin isteyen herkeside en kisa zamanda evlat sahibi etsin hemde cifter cifter...:)
hayır ilişkiye girilmez canım bilgilendirme formu vermedilermi orda yazar okuduysan ne zaman banyo yapacağın teste ne zaman geleceğin hangi ilaçları kullanacağın gibi bilgilerin olduğu bi kağıt ve sonuç almadan ilişki kesinlikle yasak bi arkadaş girebilirsin demiş ama kesinlikle öle bişe yapma zaten aklına öle bişe yapmak gelmiyo bile
canım bende aynıyım adet dönemlerim hep acillerde geçer çok zor geçiriyorum dediğim gibi hamilelik belirtisiyle adet aynı dedim ya eşime gelmemesini söledim aynıydı çünkü mecbur olduğumu düşündüğüm için teste gittim..doktorunu aradınmı canım benimde öle çamur gibi kanamam olmuştu ama testen sonra valla yerleşme kanamasımıdır bilmem ama benim düşük riskim oldu hep yatmam gerektiğini 10 dk dan fazla ayakta kalmamamı sölemişti ayaklarının altına yastık koy başın çok yüksek olmasın dinlen teste kadar sadece tuvalet ve yemek yemeye kalk o kadar..canım sen hamilesin şimdiden tebrik ederim...
hayır ilişkiye girilmez canım bilgilendirme formu vermedilermi orda yazar okuduysan ne zaman banyo yapacağın teste ne zaman geleceğin hangi ilaçları kullanacağın gibi bilgilerin olduğu bi kağıt ve sonuç almadan ilişki kesinlikle yasak bi arkadaş girebilirsin demiş ama kesinlikle öle bişe yapma zaten aklına öle bişe yapmak gelmiyo bile
Pinpol, sen gebesin,demedi deme :)
bana verilen kitapçıkta da çatlatma iğnesinden sonra ilişki önerilmiyor. ama daha sonrası içib bişi yazdığını hatırlamıyrm. biz daha o aşamaya gelemedik ama bu aşamada bile insanın aklına gelmiyo:) yada n azından benim aklıma gelmiyo:))
insallah canim. bu arada sen testi tekrarlayacakdin ne oldu canim tekrarladinmi?
vallaha doktoru aramadim bu yuzden ama yani kan gibi degildi kahve rengi avucumun 3/1 i kadar bisey geldi bir kere ertesi gunde onun yarisi kadar bir daha da birsey gelmedi.
canim yatiyorum zaten hep esimde sagolsun bu konuda bana yardimci oluyor sabah kahvaltimi sadece kendim haizliyorum onun disinda bir is yapmiyorum esime devrettim herseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?