canım encan arkadaşımızın bugün transferi olacakmış diğer topiğe yazmış orda görüm neti olmadığı için giremiyormuş
maşallah canımmmdeğerin çok güzel artıyor 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin allah
kanamadan dolayımı sabak akşam vurunuyorsun pregestoran iğnesini
bende seninle aynı durumdayım canımmm totommmmm çokkk kötüüüama bebiş için herşeye katlanırım bendeee yeterki benimle olsunnn
maşallah kuzucuğuna Yüce Mevlam kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh sağlıkla hayırlısıyla...
günaydın kızlar nasılsınız?
syf baya ilerlemiş dünden beri çok fazla okuyamadım.ama okucam geriye dogru dönüp .
kızlar benim kırmızılar dün akşam gelmeye başladı bugünde sökülüyor.yarın allahın izniyle tedavime başlıyorum inşallah.
allah hakkımızda hayırlı olanını versin bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün.
günaydın kızlar nasılsınız?
syf baya ilerlemiş dünden beri çok fazla okuyamadım.ama okucam geriye dogru dönüp .
kızlar benim kırmızılar dün akşam gelmeye başladı bugünde sökülüyor.yarın allahın izniyle tedavime başlıyorum inşallah.
allah hakkımızda hayırlı olanını versin bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün.
günaydın canım şükür iyiyim...
ooo süper demek kırmızılar gelmeye başladı yarın ramazanın başlangıcıyla başlarsın artık sende iğnelere
hayrlı olsun tedavin canım
sagol, cnm benim valla kırmızılar şakır şakır geliyor dün akşam başladı darısı senin başına baharcım.yarın 14:30 da randevum var.
allah hepimizin yardımcısı olsun adetim elince bi heyecan başladı dün hiçbişeyim yoktu:):):)
günaydın canım şükür iyiyim...
ooo süper demek kırmızılar gelmeye başladı yarın ramazanın başlangıcıyla başlarsın artık sende iğnelere
hayrlı olsun tedavin canım
maşallah maşallah darısı benimkilerin başına
canım heyecanlanmamak mümkün mü
ama hayırrlı bigünde tedaviye başlayıp sonucunu alacaksın bu çok güzel
bakalım ben nezaan başlıycam artık kasmıyorum kendimi...
drumda izindeymiş bu hafta dün öğrendim pazartesiye kadar zamanım var...
benim kırmızılar ulun hocayı bekliyorlar galiba
kızlar merhaba..ben işe başladım bugün.dua edin allahyardımcım olsun.aslında kimze gel demedi ama pazar günü negatif olursa sonucum zaten haftaya moralim bozuk olucak insanların beni iadere etmesindende yoruldum.bebişlerle uzun uzun konuştum işe gidicez sıkı tutunun dedim umarım söz dinlerler..baya hızlı yazıyorsunuz evden giremedim ancak okuyorum yazılanları..son üç gün pazar günü test yaptırıcamm hiç heyecanlı değilimm hayırdır inşallah.
amin cnm inşallah.cnm hayırlısıyla başla hayırlı sonuçlar al inşallah.benim drum şahin zeteroğlu cnm bazen dr şehir dışına filan çıkıyor tedaviye başlamadan önce soruyorum sürekli şahin bey bu ay burdasınız dimi? bi yere gitmiceksiniz dimi filan diye?adamcagızda bi acayip oluyor.geçen tedavilerimde ben hep tedaviye şahin beyle başlıyodum yumurta takibine jinekologuma gidiyodum onlar birbirlerden sürekli haberdarlardı ama biğün şahin beye diğer gün faruk beye aynı cadde üzerindeler aslında ama faruk bey senelerdir aile drumuz diye onada gidiyodum.bu defa tek drla devam edicem şahin beyle git gel ikisi de aynı şehi söylüyolar genelde ama sürekli iki drlada diyaloga girmek ortalıgı karıştırıyo biraz benim acımdan kafam karışıyo.bide böyle deniyeyim :)
selam kızlar tedaviye yeni başlayanlar test gününü bekleyenler Allah tez zamanda muradınızı versin inşallah. ben iğnelere başlayalı 2 gün oldu. purogen 300 ünite ve menegon 2 toz 1 su şeklinde. nedendir bilmem ama bu iğneleri yapıtıktan sonra sürekli uyku hali var. kronik uykuya bağlanacağım heralde sizde de böyle etkileri oldu mu
kızlar ben gidiyorum transferedualrınız eksik etmeyin 2-3 gün yazamayabilrim merak etmeyinnn
hepiniz dualarımdasınızzzz
kızlar ben gidiyorum transferedualrınız eksik etmeyin 2-3 gün yazamayabilrim merak etmeyinnn
hepiniz dualarımdasınızzzz
cnm tedavin hayırlı olsun.inşallah olumlu sonuçlar alırsın.cnm ben 7:30 gibi vururum genelde ignelerimi 9:00-9:30 gibi öyle bir uykuya dalarım ki sonra top atsalar duymam.eşim turizimci oldugu için eve geç geliyor genelde gece 12 yi buluyo gelmesi.eşi yanında anahtar taşımadıgı için benim bu tedavi sürecimde kapı çalmaktan helak oluyo adam.ama artık akıllanmıştır herahlade taşır artık anahtarını yanında.hemşireye sormuştum herkeste oluyomu ben çok uyuyorum diye bazı hastalarda oluyo ama çok fazla değil demişti.bünyeye göre değişiyo herhalde.ama ilaçlrla çok rahat uyuyorum ben.
Akşam doktoru aradık ilaçlarını bırakma dedi test günü testini yap dedi ben negatife hazırladım kendimi şuanda hala sızıntı şeklinde kanamam var adet günümdü adet oldum benim umudum yok artık bitti
dualarım sizlerle kızlar hiç merak etmeyin sizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?