Az sonra kan vermeye gidiyorum..ayaklarım geri geri gidiyor...dualarınızda unutmayın benide...Dilerim herkes için çok güzel bi gün olur...inşallah benim içinde:18:
Az sonra kan vermeye gidiyorum..ayaklarım geri geri gidiyor...dualarınızda unutmayın benide...Dilerim herkes için çok güzel bi gün olur...inşallah benim içinde:18:
Akşam doktoru aradık ilaçlarını bırakma dedi test günü testini yap dedi ben negatife hazırladım kendimi şuanda hala sızıntı şeklinde kanamam var adet günümdü adet oldum benim umudum yok artık bitti
dualarım sizlerle kızlar hiç merak etmeyin sizi çok seviyorum
Akşam doktoru aradık ilaçlarını bırakma dedi test günü testini yap dedi ben negatife hazırladım kendimi şuanda hala sızıntı şeklinde kanamam var adet günümdü adet oldum benim umudum yok artık bitti
günaydın şekerllerrr...nasılsınız bakalımmm..güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah..
ben dün testimi tekrarladım 12.gün 148 di 14.gün 326 çıktı çok şükür
iğneleri sabah aksam yaptırıyorum iki gündür çok kötüyüm totoşumun üzerine oturamıyorumama razıyım bunlara ne iğnelere katlandım bu zamana kadar...
günaydın canlarrrrrrr
topiğimizden güzel haberler hamişlerbebişler eksik olmasın inş
arkadaşlar birşey sorucam, benim haftaya adetim gelicek tedaviye Allah izin verirse başlıycam.tedavi öncesi ne yediniz ne içtiniz hiç kür falan birşey yaptınızmı bildiklerinizi söylerseniz sevinirim .hiç ballı karışım bile denedinizmi........:26:
Arkadaslar,
Bu gun bhcg kan testi için hastaneye gittigimde, benden 1 önceki kişi kanser tedavisi goruyordu, kemoterapisinin devamı için karar vermek üzere doktor kan tahlili istemiş....
benden kan alınırken , ben ona dua ettim. Allah en kısa zamanda şifalar versin. Diyeceğim o ki; sonucunuz pozitif de cıksa negatif de.... şu an başka biryerlerde başka birileri canının derdine düşmüş hayat mücadelesi veriyor. Üzülmeyin... Herşeyin zamanı var. Sabırla bekleyeceğiz....
kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk
kanma var bende kızlar napıcam bilmiyorum nefes alamadığımı hissediyorum
Selam kizlar..2 gun yoktum valla 50 sayfa yazmissiniz el insaf..oku oku bitiremedim :)
Bugun ucuncu puregon ignemi de yaptim. Kaldi bir tane,yarin son..
Bu arada hatirlarsaniz igneleri ucaga aliyorlar mi diye sormustum. Hic problem cikmadi hatta cantamda guvenlikten gecerken farkeden de olmadi. Sanirim kalem seklinde diye anlasilmiyor. Sadece hostese rica edip buz koydurdum yanina, dolapta sakladilar benim icin..
Ignelerin hicbir yan etkisini gormedim. Sadece yaptiktan 10 dk sora yumurtaligimda bir ufak agri oluyor..onun disinda hicbir problem yok. Cuma kontrolum var. dr baska ilaclar verecek mi meraktayim. Aranizda cok fazla ilac kullanan var. bana tek puregon verilmis olmasini anlamadim. Bakalim cuma ne diyecek.
günaydın kızlar bu sabah erkenciyimmm
bu iğnelerr beni çok kötü yapıyo uyayamıyorum dönemiyorum yatamıyorum oturamıyorum çok ağrıyo ve acıya :18::18: 9 aylık hamile gibi hareket ediyorum
inşallah bu ağrıları boşuna çekmiş olmam
inşallah bebeğime kavuşurum
sizlerde aynı şey varmı acaba yoksa bu iğne bana mı yan etkimi yapıyo:44::44:
süper. canım güzel haberlerle gel. pozitifi duyunca bizi unutma. bekliyoruz haberleriniAz sonra kan vermeye gidiyorum..ayaklarım geri geri gidiyor...dualarınızda unutmayın benide...Dilerim herkes için çok güzel bi gün olur...inşallah benim içinde:18:
günaydın canımmmm...aminnnnn inşallahhh dolsun taşsın hamişlerimiz
günaydın şekerllerrr...nasılsınız bakalımmm..güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah..
iğneleri sabah aksam yaptırıyorum iki gündür çok kötüyüm totoşumun üzerine oturamıyorumama razıyım bunlara ne iğnelere katlandım bu zamana kadar...
inşallah öyle olurr canımm doktorumda öyle dedii daha çıkanlar olabilirr 4 diye odaklanma dedii ama benn geçen aya falan hep baktırdığımda 8 civarıydı bu ayda acaba biraz kpss falan stress vardı ondanmı böyle olduu ertelesemmi bi ay diye düşündümm ama ne olacağı belli değill şimdilik başlayımm pazartesii inşallah iyi olurlarda devam ederizz
yumurtalık rezervimde azalma varmışş doktorumm öyle dedii
canım bazen kesenin etrafında kanama olabiliyormuş belki öyle birşeydir inşallah test de güzel sonuçlar çıkar ümidini kaybetme canım allah büyükAkşam doktoru aradık ilaçlarını bırakma dedi test günü testini yap dedi ben negatife hazırladım kendimi şuanda hala sızıntı şeklinde kanamam var adet günümdü adet oldum benim umudum yok artık bitti
dualrımız seninle canım inşallah güzel haberlerle elirsinnnnAz sonra kan vermeye gidiyorum..ayaklarım geri geri gidiyor...dualarınızda unutmayın benide...Dilerim herkes için çok güzel bi gün olur...inşallah benim içinde:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?