selamlar
ben bugün iğnelerin 3. günündeyim transferden sonra izin alacam ama kaç gün izin istesem diye düşünüyorum. benim iş yeri biraz uzak git-gel 100 km araba kullanıyorum
ne yapsam acaba??? siz nasıl yapıyosunuz bu yatma işini
kızlar ben gidiyorum transferedualrınız eksik etmeyin 2-3 gün yazamayabilrim merak etmeyinnn
hepiniz dualarımdasınızzzz
Canlarr nasılsınızz bakalımm
ben dün doktoruma gitti mm herşey yolunda tedavi için bir problem yok uzun protokol yapmak istediğini söledi yaşımdan dolayı yani bu ayın 26 da d.kont. Hapına başlıyorum çok aydınlattı benii saatlerce adım adım ne yapıcagımızı anlattı test istemişti sabah yaptırdım şölekiii
serbest t3 (ft3) 3,37
serbest t4 (ft4) 1,31
tsh 1,67
lüteinleştiren hormon 12.26
fsh 6,03
e2 36.34
prolaktin 15.85
nasıll sizce sonuçlar
Canlarr nasılsınızz bakalımm
ben dün doktoruma gitti mm herşey yolunda tedavi için bir problem yok uzun protokol yapmak istediğini söledi yaşımdan dolayı yani bu ayın 26 da d.kont. Hapına başlıyorum çok aydınlattı benii saatlerce adım adım ne yapıcagımızı anlattı test istemişti sabah yaptırdım şölekiii
serbest t3 (ft3) 3,37
serbest t4 (ft4) 1,31
tsh 1,67
lüteinleştiren hormon 12.26
fsh 6,03
e2 36.34
prolaktin 15.85
nasıll sizce sonuçlar
tsh, prolaktin, e2 bunlar çok iyi. Diğerlerinin referans aralığını bilmiyorum ama sanırım onlarda iyi. Herşey yolunda alalh yardımcın olsun
casmyn cevabın için teşekkür ederim, yani transfer sonrası 10 gün izin alsam yeterli olur inş.
Cici 35 ben bu konuda biraz tecrübeliyim, fsh yumurta rezervi için 10 'un altına çok iyi diyorlar. E2 de folikül kisti falan varmı yani e2 salgılayan bişey var mı diye bakılıyo. 50'nin altı normal.
Bence testlerin gayet iyi
inş. Herşey yolunda gider...
Kızlar artvinimden ses varmı ????
Merak ettimmm de
bi de bugün autmn test yapıracak tı ?
Ne oldu acaba sonuç???
Demekki neymisss,bosuna stres yapmiyoruz ...
Valla cumayi iple cekiyorum,neyse baslasak artik... Bu arada benim annemin halen haberi yok bu durumlardan,soylesem de bana transfer sonrasi bakmaya gelse diyorum ama nasil soyleyecegimi de bilMiyorum..problemimiz oldgunu bile bilmiyor.
allaha emanet olun kızlarrrrrr
selam kızlar tedaviye yeni başlayanlar test gününü bekleyenler Allah tez zamanda muradınızı versin inşallah. ben iğnelere başlayalı 2 gün oldu. purogen 300 ünite ve menegon 2 toz 1 su şeklinde. nedendir bilmem ama bu iğneleri yapıtıktan sonra sürekli uyku hali var. kronik uykuya bağlanacağım heralde sizde de böyle etkileri oldu mu
kızlar ben gidiyorum transferedualrınız eksik etmeyin 2-3 gün yazamayabilrim merak etmeyinnn
hepiniz dualarımdasınızzzz[/QUOR
Ramazan ayının bereketiyle inşaallah güzel haberlerini alırız.
selam kızlarrrr ..trasnferi olan ve sonuç alacaklara hayırlı ve güzel sonuçlar diliyorumm..ben yarın test yaptırıcam ama moralim çok bozuk sanırım bu da olmadı aynen regli olacağım ya kasıklarım öyle gergin diğer denemelerimde olduğu gibi resmen aynısını yaşıyorumm..tüm heyecanım bitti...3.denemem bu ya hiç mi tutunmaz anlamadım gitti..nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum artık..
benimde annem uzakta bilmiyor, aslında aşılama falan uğraşıyoruz diyorum, eylülde deniyecez diyorum falan, eşimin annesi yakın ama o hiç bişey bilmiyor.
aklıma bişey de takılıyor. ramazanda yaptırıyoruz oruç eksik kalacak, benim gibi tutan ve tutamayacağı için üzülen var mı?
sen bu ismi çok iyi seçmişin haa:) ne kadar pimpiriklisin sakin ol biii:) allahın izniyle oruçlarını tammalarsın ilerde neticede bu ay hamiş olsaydın tutamıycaktınkii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?