Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Öncelikle herkeslere GÜNAYDIN
En geç ben kalkmışım herhalde
Canım en az 3 gün izin alman lazım ben şu an yıllık iznimi kullanıyorum ama haftaya bitiyor,
Transferim hesapladığımdan biraz gecikti oyüzden transferden sonra bir hafta daha kımıldamayı düşünmüyorum. Koşuşturmak istemiyorum hiç. Rapor alıyorum canım ben. İşleminizi yapan kurum SSK ile anlaşmalıysa DR unuzun yazdığı geçerli olacaktır. Anlaşması yoksa devlet hastanesi yada üniversite hastanesine transferinize dair evrağı yada dr unuzun yazdığı raporu gönderip sizin adınıza rapor alınmasını sağlayabilrsiniz. Sizin gitmenize bile gerek yok. Ben ilaç mümessiliyim, daha önce üniversite hastanesinden tüp bebek raporu almıştım. Onlar yardımcı oluyolar sağolsunlar...

Canlarr nasılsınızz bakalımm

ben dün doktoruma gitti mm herşey yolunda tedavi için bir problem yok uzun protokol yapmak istediğini söledi yaşımdan dolayı yani bu ayın 26 da d.kont. Hapına başlıyorum çok aydınlattı benii saatlerce adım adım ne yapıcagımızı anlattı test istemişti sabah yaptırdım şölekiii

serbest t3 (ft3) 3,37
serbest t4 (ft4) 1,31
tsh 1,67
lüteinleştiren hormon 12.26
fsh 6,03
e2 36.34
prolaktin 15.85

nasıll sizce sonuçlar

kızlar ben gidiyorum transfere dualrınız eksik etmeyin 2-3 gün yazamayabilrim merak etmeyinnn
hepiniz dualarımdasınızzzz

Canım benim çıktın galiba lütfen transfer sırasında bebeklerini düşün oldumu, onları emzirdiğini, öpüp kokladığını, onların kahkahalarını düşün, umarım herşey yolun da gider

tsh, prolaktin, e2 bunlar çok iyi. diğerlerinin referans aralığını bilmiyorum ama sanırım onlarda iyi. herşey yolunda Alalh yardımcın olsun

casmyn cevabın için teşekkür ederim, yani transfer sonrası 10 gün izin alsam yeterli olur inş.

cici 35 ben bu konuda biraz tecrübeliyim, fsh yumurta rezervi için 10 'un altına çok iyi diyorlar. e2 de folikül kisti falan varmı yani e2 salgılayan bişey var mı diye bakılıyo. 50'nin altı normal.
bence testlerin gayet iyi
inş. herşey yolunda gider...

tsh, prolaktin, e2 bunlar çok iyi. Diğerlerinin referans aralığını bilmiyorum ama sanırım onlarda iyi. Herşey yolunda alalh yardımcın olsun

teşekkür ederimm kızlarr inşallahh allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bende ilk denememde kimseye söylememiştim, zor olmuştu benden normal davranmam bekleniyordu, ikinci denememde söyledik daha rahat geçti, ama psikolojik olarak biraz zor oldu. Çünkü annem ben hastaymışım gibi davranıp beni çok sıktı, ister istemez üzülüyo napsın oda. Buda beni negatif etkiledi. Şimdi kardeşimdeyim çalışıyor. Akşamdan yemeklerimi hazırlıyor. Çok soruda sormuyor. Çok huzurluyum şimdi. Annen çok duygusalsa bir daha değerlendir, derim

benimde annem uzakta bilmiyor, aslında aşılama falan uğraşıyoruz diyorum, eylülde deniyecez diyorum falan, eşimin annesi yakın ama o hiç bişey bilmiyor.
aklıma bişey de takılıyor. ramazanda yaptırıyoruz oruç eksik kalacak, benim gibi tutan ve tutamayacağı için üzülen var mı?

selam kızlarrrr ..trasnferi olan ve sonuç alacaklara hayırlı ve güzel sonuçlar diliyorumm..ben yarın test yaptırıcam ama moralim çok bozuk sanırım bu da olmadı aynen regli olacağım ya kasıklarım öyle gergin diğer denemelerimde olduğu gibi resmen aynısını yaşıyorumm..tüm heyecanım bitti...3.denemem bu ya hiç mi tutunmaz anlamadım gitti..nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum artık..

Ben de gonal f kullanıyorum ve çok uykum geliyor. Gözlerimi açamıyorum. Yan etkilerde yazmıyor ama.

canım hiç merak etme inş iyi sonuçlanacak, sebep neydi bi de kimyasal falan oldu mu hiç?

sen bu ismi çok iyi seçmişin haa:) ne kadar pimpiriklisin sakin ol biii:) allahın izniyle oruçlarını tammalarsın ilerde neticede bu ay hamiş olsaydın tutamıycaktınkii:)

kendim için değil ama artvinim ve autumn için acayip heyecanlandım..hayırlı haberlerle gelseler bi artık...

sen bu ismi çok iyi seçmişin haa:) ne kadar pimpiriklisin sakin ol biii:) allahın izniyle oruçlarını tammalarsın ilerde neticede bu ay hamiş olsaydın tutamıycaktınkii:)

bu ismi eşim seçti:))) gerçekten öyleyim . hamile olsam tutmayacaktım doğru diyosun:))) belkide gerçekten olurum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…