slm tatlım allah dualarını kabul etsin
bende sne gideli çok oldu diye transferi gerçekleşti diye ekledim tabloya
allah sağlıcakla hamiş olduğun günleride göstersin inş...
benim solda 4mm sağda 2mm ve pankreasla ince bağırsak arasında biri 2 biri 3 olmak üzere 4 tane kistim var.:))bağırsakta olanların bana zararı yok zaten drlar müdahalede etmicekler kireçlenmeye başlamış.yumurtalıklarda da büyümü falan yok.hamile kalmaya çalışıorum.:))2 kere yumurta çatlatma yaptık olmadı. dedik tüplere bakalım.onlar da da sorun yok.sonra 2 kere doğaldan denedik olmadı dedik aşılama yaptıralım.onlarda olmayınca tüp bebeğe karar verdik.şimdi tüp denememizi yaptık.18 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi.10 tanesi 3.güne 5 tanesi de 5.güne kadar dayandı.2 tanesi çok mükemmel 2 tanesi mükemmel 1 tanesi orta olmak üzere 5 embriyom vardı.embriyolog 2 tanesi transfer edilebilir dedi ama biz istemedik.çümkü yumurta çok toplandığı için karnımda su birikti ve beni çok rahatsız etti.mide bulantıları nefes alama gibi.canım çok acizdi yani.bizde 2 tane iyi embriyomuzu riske atmayalım dedi.hocada sen daha gençsin şimdiik 1 tane ii dedi.çoğul gebelikler sonuçta riskli bu riski şimdi almayalım dedi.neyse benim hikayem bu.şimdi bekleme aşamasındayım herşeyin hayırlısı.kendimi iyi hissediyorum çok relaxım.aşılama ve çatlatma da çok stresliydim bunda hiç değil.arada karnım ağrıyo.bişey olamaz deyip geçiorum işte:)Bende de endometriyoz var. Simdi 2,tup bebek denemesindeyim . Bugun 2.gun ignelerimi oluyorum.senin hikayen nasil
allah yüzünüzü güdürssün inşalalah salı günüü herşey çok güzel olsun....
inş haftaya müjdenialırsın canım
slm kızlarrr
ben daha gitmedim 16:30 olacakmış transferim 15:45 de burda olun dediler
bende banyo yapıp dularımı okudum allah kabul ederse
canlar biliyorsunuz ben hala adet olamadım bugün 36. gün...
ulun hocaya mail atmıştım "hocam ne yapmalıyım adet olmayı mı beklemeliyim yoksa adet söktürücü falan mı önerirsiniz" diye...
ulun hocada tarlusal tablet önermiş 4 gün kullandıktan sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım...
sevindim bu duruma yaaa çok canım sıkılıyordu iyi ki bekleyelim demedi çünkü benim kırmızılar aşırı nazlı çıktılar
inş hayırlısıyla haftaya bende başlarım tedavime
benim solda 4mm sağda 2mm ve pankreasla ince bağırsak arasında biri 2 biri 3 olmak üzere 4 tane kistim var.:))bağırsakta olanların bana zararı yok zaten drlar müdahalede etmicekler kireçlenmeye başlamış.yumurtalıklarda da büyümü falan yok.hamile kalmaya çalışıorum.:))2 kere yumurta çatlatma yaptık olmadı. dedik tüplere bakalım.onlar da da sorun yok.sonra 2 kere doğaldan denedik olmadı dedik aşılama yaptıralım.onlarda olmayınca tüp bebeğe karar verdik.şimdi tüp denememizi yaptık.18 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi.10 tanesi 3.güne 5 tanesi de 5.güne kadar dayandı.2 tanesi çok mükemmel 2 tanesi mükemmel 1 tanesi orta olmak üzere 5 embriyom vardı.embriyolog 2 tanesi transfer edilebilir dedi ama biz istemedik.çümkü yumurta çok toplandığı için karnımda su birikti ve beni çok rahatsız etti.mide bulantıları nefes alama gibi.canım çok acizdi yani.bizde 2 tane iyi embriyomuzu riske atmayalım dedi.hocada sen daha gençsin şimdiik 1 tane ii dedi.çoğul gebelikler sonuçta riskli bu riski şimdi almayalım dedi.neyse benim hikayem bu.şimdi bekleme aşamasındayım herşeyin hayırlısı.kendimi iyi hissediyorum çok relaxım.aşılama ve çatlatma da çok stresliydim bunda hiç değil.arada karnım ağrıyo.bişey olamaz deyip geçiorum işte:)
canlar biliyorsunuz ben hala adet olamadım bugün 36. gün...
ulun hocaya mail atmıştım "hocam ne yapmalıyım adet olmayı mı beklemeliyim yoksa adet söktürücü falan mı önerirsiniz" diye...
ulun hocada tarlusal tablet önermiş 4 gün kullandıktan sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım...
sevindim bu duruma yaaa çok canım sıkılıyordu iyi ki bekleyelim demedi çünkü benim kırmızılar aşırı nazlı çıktılar
inş hayırlısıyla haftaya bende başlarım tedavime
İnşaallah bugün güzel haberler gelir.
Bana fikir verirseniz çok sevinirim. 6. iğneden sonra 6 folikül göründü. Biri oldukça küçük. Doktorum yaşıma göre istediği sonucu alamadığını söyledi. Geçirdiğim iki dış gebelik ameliyatı yumurtalıklarda kanlanma yapmış olabilirmiş. tedaviyi bırakalım dersem 2-3 ay sonra tekrar başlarız ama sonuç yine böyle olabilir dedi. Kendisi devam etmeyi önerdi. Bu şartlarda foliküller boş çıkabilir ve dondurma işlemini de yapamayabiliriz dedi. aklım karıştı. Siz ne dersiniz? Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bu ilk denemem olacak.
mefercim senin yumurta kaliten iyiymiş maşallah. benim ilk tüp denemde 7 yumurtadan 1. kalite 1 tane çıktı oda kimyasal oldu. endometriyoz salgıladığı maddelerle yumurta kalitesini ve tutunmasını engelliyormuş. bu yüzden A,C,E vitamini gibi antioxidanlar öneriliyor. ben şimdi yumurta kalitesinin peşine düştüm:) inş. bu sefer kimyasal deilde doğru dürüst gebe olurum:)))
hadi gozun aydin canim.guzel bir baslangic olsun inss..
kizlarrrr pek takip edemiyorum yarin yada bu gun test yaptircak arkadasimiz varmi???
bak tatilden bile maillerine cevap vermiş. helal olsun.
zamanın belirsizliğinin bitmesine çok sevindim. bak flzask ile yine denk geliyorsunuz.
ohhh, büyüsün göbecikler
saol canım inş dediğin gibi güzel bi başlangıç olur
rabbim bu uğurda yolumuzu açık etsin hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inş...
çok güzel bi heyecan var içimde bian evvel başlamak istiyorum bebişlerim beni bekliyor biliyorummmmmmm
canım bugün autumn onucu belli olacaktı...
artvinimdeon testini tekrarlayacaktı...
bende merakla bekliyorum arkadaşlardan gelecek haberleri
inşallah herşey gönlünce olur.tabi ben bu olasılıkları düşünmüo değilim.neler olabileceğini neden olmayacağını falan filan.herşeyi araştırıorum.her zaman insan kendini en kötüsüne alıştırmalı da.en kötüsü de insanın moralini bozuo.ben hep olumlu düşünmeye çalışıorum.çok büyük bi psikolojik savaş verioruz.bu savaşı biz yeneceğiz:)beden bizim ruh bizim sorun bizim bebek bizim bunların üstesinden de tabiki biz gelebiliriz.bize kendimizden başka kimse yardım edemez di mi atlım:)
denizfenerim sana bişey sorcam bi belirtin varmı...benim ağrım var kasıklarımda doktorum test yaptır kanda baktır ona göre haberleşelimdedi ama yaptımırmıycam hazır değilim..aynı gün olduk transefri sen geldin aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?