Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kizlar cevaplariniz icin tesekkurler paylasmak ii gldi bir de tup bebek yaptiran arkadaslar cevaplarsalar bisey sormak istiyorum yani tutmaz yada okullarin acilmasina den gelir die bu yumurta toplama transfer islemleri belirli saatlerde mi yapiliyor yoksa ogleden sonra mesela okul cikis gidebilirmiyiz ??

merhaba raporu nerede çıkartıyorsun ben cerrah paşaya gittim rapor verilmiyor biz kendi bünyemizde tüp bebek yapıyoruz dediler..

merhaba arkadaşım ben 1 sefer yaptırdım bu yumurta toplama işleminin saati var. Önce yumurtalarını ilaçla büyütüyorlar daha sonra gece 12 de çatlatma iğnen yapılıyor ve ondan tam 48 saat diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam tam zamanında toplanması lazım yani çatlatma iğnen hangi saate yapılırsa o saate uygun toplanıyor.

Son düzenleme:

yumurta toplama islemi catlama ignesindenden belirli bir saat sonra yapilmasi gerekiyor ama doktorunla konusursan onceden senin uygun oldugun saatlere ayarlaya bilirsiniz sanirim.

ben de bu ay Istanbul tup bebk ile gorustum 4000+2500 fiyat verdiler raporum da yok o yuzden ssk bu use yaramayacak raporu sordum cikmasi 6 ayi bulur dediler zaten bir asilama yaptirdim rap or icin daha 2 tane yaptirmak gerekiyormus..

canim arastirma hastaneleri ve universite hastanelerinden aliniyor. merkezin sana bu konuda yardimci olur.

cerrah paşada üniversite hastanesi ama ben bugün gittim daha önce tahliller istediler onların sonuçlarınıda götürdüm fakat biz rapor vermiyoruz. Burada tüp bebek yapılıyor dediler. Offff ya çok uğraştırıyorlar. Kısmetse temmuz ya da ağustos da cerrah paşada yapılacak.

Sagol canim kismet artik oralara kadar gekebilsek bu ay kaldi zaten kimysal gebelikten sonra kist olmus dogum kontrol hapi Verdi on iciyorum simdi bitmesini bekliyorum hayirlisiyla..

merhaba canım arkadaşlaırn dediği gibi bende tüp bebek yaptırmanızı öneririm...
aşılama hem zaman hem para kaybı...
üstelik boş yere okadar hormonu almış oluyo vücudun...
inş sizin içinde hayırlısı olur

bnde ankarada bir hastaneye gittim rapor veriyormusunuz diye sordum bana acik acik bizde yaptirirsan veririz disarida yaptiracaksan veremeyiz dedi.
bende halkla iliskilere gittim ne demek oluyor bu bana aciklayin yoksa gider sizi sikayet ederim saglik bakanligina dedim.
sonra bana yanlis anlasilma olmus veriyoruz dediler :)

benim merkezimin calistigi hastane varmis oradan rapor aldiriyorlarmis sanirim oradan alacagiz. ugrasmassiniz dosyanizi yollariz 1 hafta sonra rapor elinizde dedi doktorum. tabii bunun icin hastaneye 400 milyon bagis yapacagiz. merkezin bir alakasi yok oradaki malum prof.larin herkese uyguladigi islemmis. ya para vermez 1-2 ay ugrasirsiniz yada parayi verir 1 haftada alirsiniz dediler.

yani anlayacaginiz bu ulkede zihniyet degismedikce yasalarin degismesi bir ise yaramiyor, rabbim hepimizi allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin.

Sagol canim kismet artik oralara kadar gekebilsek bu ay kaldi zaten kimysal gebelikten sonra kist olmus dogum kontrol hapi Verdi on iciyorum simdi bitmesini bekliyorum hayirlisiyla..

Allah hepimizn yardımcısı olsun bunu yaşayan anlar çok zor bir dönemde geçiyoruz. Dilerim ki allah hepimizin yüzünü güldürsün. Sen moralini yüksek tut kafanı çok takma inşallah hayırlısıyla üstesinden gelirsin.

Bunu diyen üniversite hastanesimi hiç şaşırmadım bu ülkede herşey olur. Tahlil falan yaptırmadan mı raporu alabiliyorsun.

merhaba canım bende ilk tüp bebek denememi nisanda yaptırdım transferi göremedim yumurta toplamadan sonra iptal edildi yumurta bulamadılar ama saat veriyor merkez o saatte orda oluyosun yani bize bağlı birşey değil..

bu gece yapılan iğneyi kendimiz mi yapıyoruz ?

Bunu diyen üniversite hastanesimi hiç şaşırmadım bu ülkede herşey olur. Tahlil falan yaptırmadan mı raporu alabiliyorsun.

evet canim universite hastanesi.

dosyani hazirliyorsun icinde gerekli tum evraklarin olmasi lazim.
rahim filmi ve ya histeroskopi.
hormon testleri senden ve esinden
3 adet spermiogram,,,

geçmiş olsun canım inş herşey istediin gibi olur..bende yeniden başladım tedaviye temmuz ortası gibi transferim olacak tabii bu sefer yumurta bulabilirlerse hakkımızda hayırlısı bakalımm

aminnnnn canım amin Allah düşürdü bi kere ellerine bu işi sırf ticarete döken doktor dolu rahim filmine gerek yok diyen aşılamayı ısrarla deneten hep para tuzağı ne kadar daha fazla para kazanabiliriz düşüncesi öyle doktorlardan ALLAHIM korusun inşallah cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…