canım ne kusuru olurmu öle şey.bizimde sperm sayımız az 2.denememiz olcak.inşallh son olur.ilkini cinnah cad.anatoliada hakan yaralıda yapmıştık.olmadı.şimdi gürgan kliniğin ssk ile anlaşması yokmuş 4.500 e yapıo.ilaçlar için rapor çıkartıom.soracağın şey olursa çekinme
merhaba raporu nerede çıkartıyorsun ben cerrah paşaya gittim rapor verilmiyor biz kendi bünyemizde tüp bebek yapıyoruz dediler..
kizlar cevaplariniz icin tesekkurler paylasmak ii gldi bir de tup bebek yaptiran arkadaslar cevaplarsalar bisey sormak istiyorum yani tutmaz yada okullarin acilmasina den gelir die bu yumurta toplama transfer islemleri belirli saatlerde mi yapiliyor yoksa ogleden sonra mesela okul cikis gidebilirmiyiz ??
kizlar cevaplariniz icin tesekkurler paylasmak ii gldi bir de tup bebek yaptiran arkadaslar cevaplarsalar bisey sormak istiyorum yani tutmaz yada okullarin acilmasina den gelir die bu yumurta toplama transfer islemleri belirli saatlerde mi yapiliyor yoksa ogleden sonra mesela okul cikis gidebilirmiyiz ??
canim arastirma hastaneleri ve universite hastanelerinden aliniyor. merkezin sana bu konuda yardimci olur.
merhaba arkadaşım ben 1 sefer yaptırdım bu yumurta toplama işleminin saati var. Önce yumurtalarını ilaçla büyütüyorlar daha sonra gece 12 de çatlatma iğnen yapılıyor ve ondan tam 48 saat diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam tam zamanında toplanması lazım yani çatlatma iğnen hangi saate yapılırsa o saate uygun toplanıyor.
Meraba arkadaslar Ben de ayni seyleri yasayan biri olarak sizinle paylasmak istedim ,temmuzda evleneli 2 yil olacak.evlendikten 6 ay sonra korunmayi biraktik 8-9 ay olmayinca doktor tahlil yapalim dedi esimde 1.derece varikosel varmis.aralikta varikosel ameliyatioldu ileri hizli 0 di ama sayi iyiydi 200 milyon.martta asilama denedik dis gebelik oldu allahtan cok buyumedi de igneyle dusurduler ama oignenin acisini hic unutamayacagim,2 gun kaldim hastanede.sonra Dr hsg istedi ondada bir problem cikmadi tupler acikmis.o ay hamile kaldim hsgden sonra ama kimyasal gebelikmis dustubu arada esimin testini tekrarladi Dr ibu ay ileri hizli %50 olmus bende butun kis tup bebek icin bekledim lisede ogretmenim okuldan kimseye soylemedim daha once bir arkadasim tup bebek yapacagini soylemisti cok sordular kiz bunalima girdi tutmadi falan .simdi dr bir kere daha asilama yapalim diyor ama Ben yine dis gebelik olur diye korkuyorum. Tup bebek istiyorum temmuzda Istanbul tup bebekte com kararsiz kaldim kizlar ya bu akil verin size ne yapayim????
cerrah paşada üniversite hastanesi ama ben bugün gittim daha önce tahliller istediler onların sonuçlarınıda götürdüm fakat biz rapor vermiyoruz. Burada tüp bebek yapılıyor dediler. Offff ya çok uğraştırıyorlar. Kısmetse temmuz ya da ağustos da cerrah paşada yapılacak.
Sagol canim kismet artik oralara kadar gekebilsek bu ay kaldi zaten kimysal gebelikten sonra kist olmus dogum kontrol hapi Verdi on iciyorum simdi bitmesini bekliyorum hayirlisiyla..
bnde ankarada bir hastaneye gittim rapor veriyormusunuz diye sordum bana acik acik bizde yaptirirsan veririz disarida yaptiracaksan veremeyiz dedi.
bende halkla iliskilere gittim ne demek oluyor bu bana aciklayin yoksa gider sizi sikayet ederim saglik bakanligina dedim.
sonra bana yanlis anlasilma olmus veriyoruz dediler :)
benim merkezimin calistigi hastane varmis oradan rapor aldiriyorlarmis sanirim oradan alacagiz. ugrasmassiniz dosyanizi yollariz 1 hafta sonra rapor elinizde dedi doktorum. tabii bunun icin hastaneye 400 milyon bagis yapacagiz. merkezin bir alakasi yok oradaki malum prof.larin herkese uyguladigi islemmis. ya para vermez 1-2 ay ugrasirsiniz yada parayi verir 1 haftada alirsiniz dediler.
yani anlayacaginiz bu ulkede zihniyet degismedikce yasalarin degismesi bir ise yaramiyor, rabbim hepimizi allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin.
merhaba arkadaşım ben 1 sefer yaptırdım bu yumurta toplama işleminin saati var. Önce yumurtalarını ilaçla büyütüyorlar daha sonra gece 12 de çatlatma iğnen yapılıyor ve ondan tam 48 saat diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam tam zamanında toplanması lazım yani çatlatma iğnen hangi saate yapılırsa o saate uygun toplanıyor.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu gece yapılan iğneyi kendimiz mi yapıyoruz ?[/Q
Yoo özel bir hastende yapıtırdım.
Bunu diyen üniversite hastanesimi hiç şaşırmadım bu ülkede herşey olur. Tahlil falan yaptırmadan mı raporu alabiliyorsun.
Sagol canim kismet artik oralara kadar gekebilsek bu ay kaldi zaten kimysal gebelikten sonra kist olmus dogum kontrol hapi Verdi on iciyorum simdi bitmesini bekliyorum hayirlisiyla..
bnde ankarada bir hastaneye gittim rapor veriyormusunuz diye sordum bana acik acik bizde yaptirirsan veririz disarida yaptiracaksan veremeyiz dedi.
bende halkla iliskilere gittim ne demek oluyor bu bana aciklayin yoksa gider sizi sikayet ederim saglik bakanligina dedim.
sonra bana yanlis anlasilma olmus veriyoruz dediler :)
benim merkezimin calistigi hastane varmis oradan rapor aldiriyorlarmis sanirim oradan alacagiz. ugrasmassiniz dosyanizi yollariz 1 hafta sonra rapor elinizde dedi doktorum. tabii bunun icin hastaneye 400 milyon bagis yapacagiz. merkezin bir alakasi yok oradaki malum prof.larin herkese uyguladigi islemmis. ya para vermez 1-2 ay ugrasirsiniz yada parayi verir 1 haftada alirsiniz dediler.
yani anlayacaginiz bu ulkede zihniyet degismedikce yasalarin degismesi bir ise yaramiyor, rabbim hepimizi allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?