Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

madem erkekten sperm alıyorlar o zaman neden sayı sınırı var ? morfoloji haraketlilik vs vs falan var ya onlar yüzünden heralde :44:

canım tüp de önemli deil sayı sınırı morfoloji içlerinden en kalitelerini seçiyorlar çünkü ve direk yumurtayla döllüyolar tüpün şansı o yüzden çok yüksek normal gebelik öle deil ama milyonlarca spermmin içinden 1 tanesini içine alıyo ve kendini kapatıyo yumurta kendi kendine seçemiyo kaliteliyi bilemiyo o kadar:)))sorunu olmayan kişiler için her ay hamilemiyim korkusu yaşasın bizde tohumuna para sayalım en kalitelisi olsun diye hayat işte......

merhaba ben aranıza yeni katıldım.bu ay ilk defa bende aşılama yaptırdım ama olmadı

nasip işte ya kısmetimizde henüz çocuk yokmuş ilk evlendiğimiz zaman hemen çocuk sorarlar ya aman Allah korusun ne çocuğu daha bismillah falan diyordum şimdi öyle diyen olduğunda öyle deme nasip de diyorum :)

gide gele doktorlardan daha iyi anlamaya başladık valla bi merkez de biz açalım hemide beleşşş:)))))

ben baya tecrübesizim bu konuda :) daha ben tüp bebeğin benle bu kadar alakalı olduğunu bile bilmiyordum insanın başına gelmeyince dinlemiyor bile anlatılanları algıda seçicilik işte

merhaba ben aranıza yeni katıldım.bu ay ilk defa bende aşılama yaptırdım ama olmadı

hoşgeldin canım,üzüldüm adına ama hayırlısı böyleymiş demek lazım her şerde bi hayır vardır belki kendiliğinden gelir meleğin ne yapmayı düşünüyosun peki yine aşılamamı yaptırma bidaha aşılama hem zaman kaybı hem maddi açıdan

aşılma yapılırken de ilaç kullanılıyor mu bide maddi olarak ne kadar oluyor

aşılma yapılırken de ilaç kullanılıyor mu bide maddi olarak ne kadar oluyor

evet yine ilaç kullanılıyor.ben özel hastanede yaptırdım 500 tl

eşimin spermlerinde şekil bozukluğu varmış.maliyeti yüksek değil sadece 500 tl ödedim

evet uygunmuş ama 1.de 500 olmadı yine 500 sonra olmuyo diye tüp en az 5000tl diyelim o zaman çok maliyetli oluyo işte normal gebelik şansıyla aynı olduğundan hiç düşünmeyeceğim bi uygulama ama inşallah sen bu sefer kavuşursun canım tüpe gerek kalmaz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…