madem erkekten sperm alıyorlar o zaman neden sayı sınırı var ? morfoloji haraketlilik vs vs falan var ya onlar yüzünden heralde :44:
canım aşılama da yine yumurtaların ilaçla geliştirilip aynı anda eşinden siperm alınıp rahme bırakılıp kendi kendine döllenmesi bekleniyor yani yumurta ve sipermi birleştiriyorlar aynen normal ilişkideki gibi ama tüpde dışarda döllüyorlar daha mantıklı bence
canım tüp de önemli deil sayı sınırı morfoloji içlerinden en kalitelerini seçiyorlar çünkü ve direk yumurtayla döllüyolar tüpün şansı o yüzden çok yüksek normal gebelik öle deil ama milyonlarca spermmin içinden 1 tanesini içine alıyo ve kendini kapatıyo yumurta kendi kendine seçemiyo kaliteliyi bilemiyo o kadar:)))sorunu olmayan kişiler için her ay hamilemiyim korkusu yaşasın bizde tohumuna para sayalım en kalitelisi olsun diye hayat işte......
canım işte daha salıklı siperm elde etmek için önemli daha salıklı ve haraketli olanı seçiliyor
gide gele doktorlardan daha iyi anlamaya başladık valla bi merkez de biz açalım hemide beleşşş:)))))
valla albendende okadar merkezler çok para alıyorlar bence ilaçlardan bile pahalı merkezlergide gele doktorlardan daha iyi anlamaya başladık valla bi merkez de biz açalım hemide beleşşş:)))))
merhaba ben aranıza yeni katıldım.bu ay ilk defa bende aşılama yaptırdım ama olmadı
merhaba ben aranıza yeni katıldım.bu ay ilk defa bende aşılama yaptırdım ama olmadı
hoşgeldin canım,üzüldüm adına ama hayırlısı böyleymiş demek lazım her şerde bi hayır vardır belki kendiliğinden gelir meleğin ne yapmayı düşünüyosun peki yine aşılamamı yaptırma bidaha aşılama hem zaman kaybı hem maddi açıdan
hoşgeldin canım,üzüldüm adına ama hayırlısı böyleymiş demek lazım her şerde bi hayır vardır belki kendiliğinden gelir meleğin ne yapmayı düşünüyosun peki yine aşılamamı yaptırma bidaha aşılama hem zaman kaybı hem maddi açıdan
evet bu ay birkere daha deniycem olmazsa tüp bebek deneriz
ilaçta alıyosun iğnede oluyo göbekten ben ocak ayında sormuştum ne kadar diye 1500tl demişlerdi merkeze yere göre değişir muhakkak ama aşağı yukarı heryer aynıdır
aşılma yapılırken de ilaç kullanılıyor mu bide maddi olarak ne kadar oluyor
aşılma yapılırken de ilaç kullanılıyor mu bide maddi olarak ne kadar oluyor
canım sorununuz ne neden aşılama yaptırıyosun bide maliyetli aşılama direk tüpü denesen daha iyi ama yinede sen bilirsin
eşimin spermlerinde şekil bozukluğu varmış.maliyeti yüksek değil sadece 500 tl ödedim
eşimin spermlerinde şekil bozukluğu varmış.maliyeti yüksek değil sadece 500 tl ödedim
evet yine ilaç kullanılıyor.ben özel hastanede yaptırdım 500 tl
evet yine ilaç kullanılıyor.ben özel hastanede yaptırdım 500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?