Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

arkadaşlar herkese merhaba.
benim tedavimde sizler gibi temmuz da başladı.şu an transferimin 5.günü.stres yapmiiym diyorum ama elimde değil.allahım bu nasıl bir heyecanmış.yüce rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. ne güzel bereketli ay bebişler çifter çifter geliyor

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. ne güzel bereketli ay bebişler çifter çifter geliyor.

canım maşallah değerin katlanarak artmaya devam etsin inş
nik yiğenlerimin pıt pıtlarını duymanı heyecanla bekliycem bende
allah bebişlerinizi size bağışlasın

slm canım maşallah yumoşların büyümeye devam ediyorlar...
opuda beklenilenden daha çok yumurta toplanıyormuş çoğu zaman...
ki sayı önemli değil diye hep konuşuyoruz...
inş dediğin gibi yumoşlarının hepsi çok kalitelidir

merhaba canım transferin hayırlı olsun
inş test gününde güzel haberi alırsında hep beraber coşarız

canım gerçekten bekleyince gelmiyor...
ama seninki düzenliymiş inş bu gün gelir...

ya canım lucrin zaten adet gecikmesi yapıyormuş hatta hiç adet olmadan direk tedaviye başlayanlar var
eşim diyor sen bekleme adet olmayacaksın doktor öyle dedi diyor ben tabi hiç hatırlamıyorum doktor adet gecikmesi yaşayacağımı söylemiş zatende ben dinlememişim
demekki daha bekleyecek günümüz varmış ağustosa sarkcam bu gidişle

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım...
biliyorsun ben haftadr kırmızıları bekliyorum hala teşrif edemediler
inş bu hafta içi olurumda başlarım hayırlısıyla...
beklemek çok sinir bozucu çünkü...

inşallah baharcığım. bizim gibi rezerv azlığı çeken kadınlar için olanlar kaliteli olsun hamilelik oluştursun yeter diyoruz. dondurulmuş falan hayal yani. yinede buna da şükür. hiç yumurtlayamayanlar var. Allah onlarında yardımcısı olsun tez zamanda muradını versin. sen de canım başlayacaksın hayırlısı ile tedaviye.olsun bebeişler inşallah geç olsun da güç olmasın. ne yapalım imtihan dünyası

canım şükür yumurtan var inş herşey beklediğinden daha iyi olacak
hayırlısıyla başladın ya rabbim bu mübarek ayda devamınıda hayırlısıyla getirir nş
inş canım öyle bi psikolojiye girdim ki 1 senedir temmuzu beklerken temmuz geldide geçiyor bile bende tık yok...
allah korusun sanki hiç tedaviye başlayamayacakmışım gibi geliyor bazen sonra hemen kovuyorum o kötü düşünceleri
hakkımda hayırlısı olur inş...

sakın öyle düşünme vardır bir zamanı. ben geçen seneden beridir uğraşıyorum. tedavide olur olmaz sonca bakmadan olumlu düşüneceksin. bunun çok zararını çektim. sakın olumsuzlıuğa yer yok. bir gün kavuşacağız bebişlere. benim bugün adetin 9. günü önce leke leke olan adetim şimdi foşur foşur. önce olamıyorum diye sıkılıyordum şimdide coştu diye sıklıyordum dedim ki ne halin varsa gör ben iğnelere devam. özgür bırakmak gerek beyni. o zaman vücut normale dönüyor

merhaba kızlar,,nasılsınız...bizim kontrol iyi geçti.. bir sorum olacak iğne kullananlara ...bu puregon iğnelerini akşam mı vuruyorsunuz yoksa 2-3 gibi mmi?????

merhaba kızlar,,nasılsınız...bizim kontrol iyi geçti.. bir sorum olacak iğne kullananlara ...bu puregon iğnelerini akşam mı vuruyorsunuz yoksa 2-3 gibi mmi?????

ben akşamları vuruyorum saat 8 gibi yumurtalar en çok gece büyürmüş diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. hemşirede bana akşam yap demişti.aynı saatinde yap. sakın aksatma demişti.

mrb bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bugün transferimin 2.günü heyeanla bekliyorum aynı durmda olanlar varsa cevap beklyrm.

merhaba kızlar...ben bügün euro fertile gittim. cuma günü iğnelerle başlayacağız. bu günün kan verdim. doktor 20-25 günlük süre içinde kaliteli yumurta olursa taransfer yaparız dedi. ben şimdiden heyecanlandım... Dualarınıdan eksik etmey in. Allah şı mübarek günler hürmetine yardımcımız olsun, muradımızı kavuşuırsun inşallah...

ben akşamları vuruyorum saat 8 gibi yumurtalar en çok gece büyürmüş diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. hemşirede bana akşam yap demişti.aynı saatinde yap. sakın aksatma demişti.

doktor benim kağıdıma akşam yazan yere yazmıştı bende 7 de vurdum 2gün..bugün de hemşire 2-3 gibi vur dedi doktor başka demediyse dedi.kağıdı da gördü halbuki.kararsız kaldım.sorayım dedim bir de ..teşekkürler cvbn için...

beklemek kötü tatil gidiyor daha başlayamadım bile neyse artık geç olsun da güç olmasın zaten geç olacak

arkadaşlar pinpoldan haberiniz varmı onun bugun test gunuydu ne oldu acaba cevap yazdımıydı bugun

canim beniiim tebriklerr degerin ne guzel artmis masaallah,insallah ikizlerin olacak rabbim pit pit kalp atislarini da duymayi nasip etsin tatlim

Baharcim sen de haklisin temmuza odaklanmistin ama insallah gec de olsa guzel bi tedavi sureci gecireceksin
canim bebisler nazli ne yapalim,hem tedaviye daha bir motive olmussundur simdi dualarimdasin canim

ruveydacim benim de 6 tedavimdede hic dondurma asamasina gelemedik hatta ilk kez embriyolarim
4.gune gelebildi ne yapalim 2.kaliteyle yada 2.gun transferiyle hamile kalan arkadaslarimiz var biz de umut edelim moralimizi bozmayalim canim.insallah embriyolarin cok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…