RAmazanınızın 2. günü mübarek ve bol bebişli olsunnnnn....yeni hamileleri tebrik ederim Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..aminn..
Hamile kalmak için sırada bekleyenleride çok bekletme Ya Rabbim tez vakitte ver bebelerini..aminnn
Kuzucuklarımın 12.gün tahlilinide yaptırdım az önce 305 çıktı
10 gün sonra inşallah minik meleklerimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz....
ama ... benim siyah siyah lekelrim oldu bu sabah nokta şeklinde...karnımda çok ağrıdı birden geçti sonra..korkuyorum hala...Rabbim sen ayırma bizi..aminn..
Herşey hepimizin gönlüne göre olsun ,Ramazanda burası bebişten geçilmez olsun...öpüyorum siziiiii
RAmazanınızın 2. günü mübarek ve bol bebişli olsunnnnn....yeni hamileleri tebrik ederim Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..aminn..
Hamile kalmak için sırada bekleyenleride çok bekletme Ya Rabbim tez vakitte ver bebelerini..aminnn
ama ... benim siyah siyah lekelrim oldu bu sabah nokta şeklinde...karnımda çok ağrıdı birden geçti sonra..korkuyorum hala...Rabbim sen ayırma bizi..aminn..
Herşey hepimizin gönlüne göre olsun ,Ramazanda burası bebişten geçilmez olsun...öpüyorum siziiiii
selam kızlar bu arada hamiş haberlerimiz almış başını gidiyor :) tam gaz devam ederde tüm liste hamişle dolar inşallah. ben bu gün kontrole gittim. 3 tane yumi 9mm imiş 3 tane de 6 mm. iğneler devam salı tekrar kontrol var. benim yumi sıkıntım var inşallah olanlar kaliteli olsun yeter.
arkadaşlar herkese merhaba.
benim tedavimde sizler gibi temmuz da başladı.şu an transferimin 5.günü.stres yapmiiym diyorum ama elimde değil.allahım bu nasıl bir heyecanmış.yüce rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım gerçekten bekleyince gelmiyor...
ama seninki düzenliymiş inş bu gün gelir...
ya canım lucrin zaten adet gecikmesi yapıyormuş hatta hiç adet olmadan direk tedaviye başlayanlar var
eşim diyor sen bekleme adet olmayacaksın doktor öyle dedi diyor ben tabi hiç hatırlamıyorum doktor adet gecikmesi yaşayacağımı söylemiş zatende ben dinlememişim
demekki daha bekleyecek günümüz varmış ağustosa sarkcam bu gidişle
slm canım maşallah yumoşların büyümeye devam ediyorlar...
opuda beklenilenden daha çok yumurta toplanıyormuş çoğu zaman...
ki sayı önemli değil diye hep konuşuyoruz...
inş dediğin gibi yumoşlarının hepsi çok kalitelidir
inşallah baharcığım. bizim gibi rezerv azlığı çeken kadınlar için olanlar kaliteli olsun hamilelik oluştursun yeter diyoruz. dondurulmuş falan hayal yani. yinede buna da şükür. hiç yumurtlayamayanlar var. Allah onlarında yardımcısı olsun tez zamanda muradını versin. sen de canım başlayacaksın hayırlısı ile tedaviye.olsun bebeişler inşallah geç olsun da güç olmasın. ne yapalım imtihan dünyası
canım şükür yumurtan var inş herşey beklediğinden daha iyi olacak
hayırlısıyla başladın ya rabbim bu mübarek ayda devamınıda hayırlısıyla getirir nş
inş canım öyle bi psikolojiye girdim ki 1 senedir temmuzu beklerken temmuz geldide geçiyor bile bende tık yok...
allah korusun sanki hiç tedaviye başlayamayacakmışım gibi geliyor bazen sonra hemen kovuyorum o kötü düşünceleri
hakkımda hayırlısı olur inş...
merhaba kızlar,,nasılsınız...bizim kontrol iyi geçti.. bir sorum olacak iğne kullananlara ...bu puregon iğnelerini akşam mı vuruyorsunuz yoksa 2-3 gibi mmi?????
ben akşamları vuruyorum saat 8 gibi yumurtalar en çok gece büyürmüş diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. hemşirede bana akşam yap demişti.aynı saatinde yap. sakın aksatma demişti.
hakkında hayırlısı olsun canım...
biliyorsun ben haftadr kırmızıları bekliyorum hala teşrif edemediler
inş bu hafta içi olurumda başlarım hayırlısıyla...
beklemek çok sinir bozucu çünkü...
kızlar ben geldim doktorumu sabah aradım durumumu anlattım gece siyah birşeyler gelmişti kanama değilmiş o jelin oksitlenme yapmıştır merak etme dedi karın ağrımı da sordum karın ağrısı normal bunları kendinize sıkıntı yapmayın diyor pazartesi günü bende olun şimdi gelsem dedim gününde yapalım testi gelme dedi...eşimede acile gidelim dedim ama doktor öyle dediği için olmaz gidemeyiz dedi birazda kızdı ne kaldı test gününe niye aceleci davranıyorsun dedi..ne yapaym artık test günümü bekliycm[/QUOTEb
Bak ne güzel doktor birşey yok demiş...İnşallah pazartesi güzel haberini alacağız...
canim beniiim tebriklerr degerin ne guzel artmis masaallah,insallah ikizlerin olacak rabbim pit pit kalp atislarini da duymayi nasip etsin tatlimRAmazanınızın 2. günü mübarek ve bol bebişli olsunnnnn....yeni hamileleri tebrik ederim Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..aminn..
canım şükür yumurtan var inş herşey beklediğinden daha iyi olacak
hayırlısıyla başladın ya rabbim bu mübarek ayda devamınıda hayırlısıyla getirir nş
inş canım öyle bi psikolojiye girdim ki 1 senedir temmuzu beklerken temmuz geldide geçiyor bile bende tık yok...
allah korusun sanki hiç tedaviye başlayamayacakmışım gibi geliyor bazen sonra hemen kovuyorum o kötü düşünceleri
hakkımda hayırlısı olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?