RAmazanınızın 2. günü mübarek ve bol bebişli olsunnnnn....yeni hamileleri tebrik ederim Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..aminn..
Hamile kalmak için sırada bekleyenleride çok bekletme Ya Rabbim tez vakitte ver bebelerini..aminnn
Kuzucuklarımın 12.gün tahlilinide yaptırdım az önce 305 çıktı
10 gün sonra inşallah minik meleklerimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz....
ama ... benim siyah siyah lekelrim oldu bu sabah nokta şeklinde...karnımda çok ağrıdı birden geçti sonra..korkuyorum hala...Rabbim sen ayırma bizi..aminn..
Herşey hepimizin gönlüne göre olsun ,Ramazanda burası bebişten geçilmez olsun...öpüyorum siziiiii
Baharcim sen de haklisin temmuza odaklanmistin ama insallah gec de olsa guzel bi tedavi sureci gecireceksin
canim bebisler nazli ne yapalim,hem tedaviye daha bir motive olmussundur simdi dualarimdasin canim
merhaba kızlar...ben bügün euro fertile gittim. cuma günü iğnelerle başlayacağız. bu günün kan verdim. doktor 20-25 günlük süre içinde kaliteli yumurta olursa taransfer yaparız dedi. ben şimdiden heyecanlandım... Dualarınıdan eksik etmey in. Allah şı mübarek günler hürmetine yardımcımız olsun, muradımızı kavuşuırsun inşallah...
merhaba kızlar,,nasılsınız...bizim kontrol iyi geçti.. bir sorum olacak iğne kullananlara ...bu puregon iğnelerini akşam mı vuruyorsunuz yoksa 2-3 gibi mmi?????
uzun protokol mü oluyor bu? benim adetim 1 hafta önce bitti cuma yumurtalıkları baskılamak için iğne olacakmışım adetten sonra yumurta geliştirici hap vs. işler yolunda giderse inşallah bayramda falan transfer yapacaklarmış...tedavin hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun sendemi uzun protokolmü yaptırıyorsun??
kızlar ben geldim doktorumu sabah aradım durumumu anlattım gece siyah birşeyler gelmişti kanama değilmiş o jelin oksitlenme yapmıştır merak etme dedi karın ağrımı da sordum karın ağrısı normal bunları kendinize sıkıntı yapmayın diyor pazartesi günü bende olun şimdi gelsem dedim gününde yapalım testi gelme dedi...eşimede acile gidelim dedim ama doktor öyle dediği için olmaz gidemeyiz dedi birazda kızdı ne kaldı test gününe niye aceleci davranıyorsun dedi..ne yapaym artık test günümü bekliycm[/QUOTEb
Bak ne güzel doktor birşey yok demiş...İnşallah pazartesi güzel haberini alacağız...
Evet canım doktor sakinleştirdi biraz sabaha kadar uyumadım çok gergindim adetim geliyor zannettim...kan zannettiğim şeyler jelden kaynaklı olmuş..
kizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
rabbim cocuk ozlemi ceken herkese bu duyguyu tattirsin. cok heycanlanirim kesin aglarim diyordum ama cok rahattim sanirim henuz soku atlatamadim uzerimden.
kizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
rabbim cocuk ozlemi ceken herkese bu duyguyu tattirsin. cok heycanlanirim kesin aglarim diyordum ama cok rahattim sanirim henuz soku atlatamadim uzerimden.
hayırlı olsun cnm çok sevindim bizde senin mujde vermeni bekliyorduk allah tamamına erdirsinkizlar az once ardilar merkezden. hamileyim degerimin cok iyi oldugunu soyledi hemsire hanim bende heycandan ne kadar oldugunu sormayi unuttum.
hayırlı olsun cnm çok sevindim bizde senin mujde vermeni bekliyorduk allah tamamına erdirsin
slmm kızlarr nasılsınızzz ben oruç olduğum için pek giremiyorumm sıcak ve açlıktan iğnelerimide akşam yaptırıyorumm iftardan sonra eşimde bende doktorumuza sorduk tutabilisiniz dedi tutuyoz bizde..
baharcımm seninde inşalahh biran önce gelir kırmızılar.
ben menogon kullanıyorumm daha iki kez yaptırdım iğnelrin yeri çok fena acıyor..
canımmm gözün aydın Rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhh....maşallah hep böle güzel gitsin inşallahh sevincinizi yaşıyorum kendime olnuş gibi seviniyorum ve bütün kalbimle dua ediyorum Allahım sen kuzucukları annelerinden ömür boyu ayırma sağlıklı mutlu bebişler olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?