günaydınnnnn bu temmuz sıcağında tedavi görüpte güzel bahar aylarında bebeşini dünyaya getirecek anne adaylarıı...
1 haftacık yoktum altı üstü anacım 200 sayfaya yakın yazmışsınızay oku oku içinden çıkamadım bende attım kendimi son sayfaya, tablomuza baktımm ve 7 hamilişişkoş gördümmmm...
çok sevindirik oldum ve darısı listede arta kalanlarımızın başına diyelim aminn...
yalnız listemize bakarken ben zorlanıyorum, tam sayfadan büyük sağ sol yapmak lazım öyle olunca takip edemedim vs. kısacası bildiğim tek şey 7 hamilişişkomuzun olduğu ama onların kim olduğu benim için bir sır perdesibaharcım o tablo küçültülebiliyor mu? kolonları biraz daraltmak mümkün mü ki?
bu arada senin 1 hafta gecikmiş adetin gördüğüm kadarı ile, az daha sıksaydın dişini birlikte mayıs annesi adayı olurduk :)
hepinizi özledim ve aklım burdaydı
güzel olsun gününüz...
narkoz denen mucizeyi şey (gaz mı ne ki o :44:) varken ne korkuyosun poliple yat polipsiz kalk, sonraki ayda bebeksiz yat bebekle kalk inşallahhhhh amin...
Cok uzuldum, herşeyin normal gitmesinden kıllanmıştım zaten.. Kesin beni bulur böyle şeyler çünkü..
Mayıs olsun haziran olsun önemli değil..Ama bu tip işlemlerden korkuyorum. Bir de bu kadar kurcalatmak da ne kadar iyi onu da bilmiyorum.. Belki polipleri alıcaz derken daha çok zarar verecekler, ne biliyim, hep kötü şeyler geliyor aklımaa.. :18:
Ama bir yandan da iyi ki gördük, şimdi işlemi yaptırmasam transferden sonra düşük yapsam, kendimi suçlayacağım...
Arkadaşlar günaydın tedavim iptal oldu yumurta gelişmedi bana kısmet etmedi tabbim daha zaman var demek ki ymurta gelişmesi için bikisel bir şeyler tavsiye edebilecekmisiniz ben kayseideyim fsh yüksek endo var bu durumda olup tedavi olan hamilelik elde eden arkadaşlar bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var bir dr ismi olursa şimdiden tşk ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin
Arkadaşlar günaydın tedavim iptal oldu yumurta gelişmedi bana kısmet etmedi tabbim daha zaman var demek ki ymurta gelişmesi için bikisel bir şeyler tavsiye edebilecekmisiniz ben kayseideyim fsh yüksek endo var bu durumda olup tedavi olan hamilelik elde eden arkadaşlar bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var bir dr ismi olursa şimdiden tşk ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin
Kızlar şimdi doktordan geldim, yumurtalarıma baktık.. Herşey yolunda gidiyordu, yumurtalarım 14-15mm olmuşlar.
Ancak rahimde polipler çıktı. Alınan ilaçlar yüzünden bu polipler bazen büyüyebiliyormuş. Dr. normalden büyük gördü. Bu da tedaviyi etkilermiş. Embriyoyu yerleştirdiklerinde tutunabilmesi için bu poliplerin temizlenmesi gerekiyormuş. Tedaviye devam edicez, yumurtaları topliycaz dondurup saklıycaz, sonra histeroskopi ile polipleri temizleyip, sonra embriyo yerleştiricez, bu da 1 ay sonra transfer anlamına geliyor dedi doktorum..
Çok moralim bozuk, şimdi bu da nereden çıktı.. Histeroskopi de neyin nesi, neden bunlar hep benim başıma geliyor yaa.. Cidden ağlaya ağlaya eve zor geldim.. Çok üzgünüm ve çok korkuyorum..
makaycım senle aynı durumda olan ben varım.bende ağustosta başlayacağım kayseri sevgi de.bende de var endo ameliyat olmuştum tekrarkadı bu durum da fsh mı yükseltti.daha yaşım da küçük ama(allah yardımcımız olsun inş.bihtere gidiyorum adettle başlayacaz bakalım çok heycanlıyım be de korkuyorum açıkçası bu endonun orda da rahat vermemesinden (
selam arkadaşlar, benim bugün transferimin 4. günü. hiç ağrım sızım olmuyor, aranızda ağrısız olanlar var mı benim gibi??
Masalımız SON buldu 12. beta hcg testinde de negatifi gördük artık
9 embriyodan bir tane mucize yaratamadık
günaydın cnm ,
cnm üzme kendini bu ay böyle olmuştur belki dr ne dedi?
Cnm bitkisel degilde drunla konuş bi deha veriyolar sanırım fsh ta ama drunun tahlil yapması gerekiyor diye biliyorum .bitkisel olarak ben arı sütü bal,polen arısütü ginseg karışımı kullanıyorum.bana ii geliyo cnm.ama drunla konuşmadan bişey yapma bence.
selam canım transferin hayırlı olsun...
negüzel ağrın sızın yokmuş keyfini çıkar
mehaba bende bihter hanımda tedavi oldum yaşım 32 fsh yüksek bende ama yumurta gelişmedi canım inşallah sende her şey yolunda gider rabbim hepimize kısmet eder inşallah
canım senin adına çok üzüldüm eylülde inş olur.bihtere karar kıldım ama acıbademle biraz arasında kaldım sonra bihtere bi kanım ısındı doğru bi karar mi verdim bilmiyorum.uzun mı kkısa mı protokol uygulaıyordu canım sana.benim yaşım 24. Bir yıllık evliyim ama bu endo beni bir yılda yedi bitirdi.çok illet pis bir hastalık çok üzülüyorum.senin fsh ın ne kadardı canım
gunaydin arkadaslar,mujdeli guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum
makaycim insallah birdahakine kaliteli yumurtalarin olur arkadaslarin tavsiye ettigi besinlerden alirsin.
Sonrasinda negatif olmasindansa boyle dusun lutfen
pembetavsanim sen de oyle histeroskopi kolay bir islem banada yapildi.hem bir dahaki ay
temiz bir rahimle ilacsiz keyifli bir transfer gecirirsin.
Ela2010 testi erken yaptirmissin bence de gununu bekle tekrar yaptir canim
ozne hayat cok uzuldum tatlim,ne desem bos biliyorum ben de 5 kez ayni aciyi yasadim
gercekten cok zor rabbim cabucak toparlanmani en kisa zamanda evlatlarina kavusmani nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?