ve bakarsın onlara gerek bile kalmadan sen en doğal yoldan hamilişişkoş olmuşsunnnnn
Canım 12 tane yumurtam toplantı.Bugün hastaneden aradılar,8'i işleme alınmış,5 adedi de döllenmiş.
İnşallah böyle gider 5'i de döllenmeye devam eder..Çok kaliteli embriyolarım olur inşallah...
Sonra dondurulup çözülünce yine en az 5'i de transfer edilmeye uygun kaliteli embriyolar olurlar ....
Transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
Durum bu canım..
Allah'a kalmış ,inşallah olumlu olurla...
Hepinİze binlerce kere tesekkurler,allaha sukresiyorum.ama sunu anladim belirti diye bisi yok.regl oluyorum diyr sabah aglayarak bekledim.hic umidim kalmamisti.sadece kan tahlili kesin sonuc,belirti aramayin sakin
Doğal yoldan olması bizim için hayal canım benim,doktorum Erbil Bey elinden geleni yapıyor,benim kadar istiyor anne-baba olmamızı bunu hissediyorum...(yaş 40'lı)
Rabbim bizim ve doktorumuzun çabalarını inşallah bebeğimizle taçlandırır...
bANA ADET SÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERDİ,TRANSFERİM VE SONUCU 15 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜME DENK GELİYOR BU DURUMDA..
İNŞALLAH HAYATIMIN EN GÜZEL HEDİYESİ BEBEĞİMİN HABERİNİ ALIRIM..
maşallah maşallah arkadaşım ne güzel 5 tane birden olmuşş.allah bundan sonrasınıda sorunsuz geçirmeyi nasip etsin inşallah.
amin inşallah gönlünden geçen gibi olur kanbar
önce göbişimizsonra kucaklarımız boş kalmasın
Canım güzel hamile annemiz çok teşekkürler...
İnşallah şu an bankadayım,bir yandan çalışıyor,bir yandan da Allah'ıma du ediyorum..
Allah'ım n'olur 5'i de güzelce döllensin,kaliteli embriyolar olsunlar....
Adet söktürücü ilaç ve antibiyotiğe başladım bugün,C.tesi dahil yutup ,sonra adetin 2.günü doktora gideceğim..
Ama herşeyden önce 5'i de çok kaliteli döllensin,adet olana kadar dondurulup,çözülüp,transfer edilince hamile kalaım İnşallah..
Duanı esirgeme canım benim.
Allah'ım ben ve eşime de bir evlat nasip etsin ...
ah canım benim amin...hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah...ben yolun sonuna doğru hızla yaklaşıyorum ,az kaldı..
Sen ne durumdasın canım?Sonucu mu bekliyorsun?
Yanlış anlamadıysam senin transferin dondurulmuş tranferi gibi adetten sonra yapılacak değilmi?bu arada kaç gün izin alıcan.bankada hangi birimdesin?
ben daha yolun başını uzaktan görüyorumhani koşucular yere eğilip start beklerler ya o pozisyondayım, adetimi bekliyorum, sonrası daha çabuk geçecek tahminim ama her ay göz açıp kapayana kadar gelen adet tarihi bu ay sanki ağırdan alıyor hooofff beklemedeyiz bakalım canım
Canım tekrar tebrikler,bana da dua et n'olur ..
Benimde dün 12 tane yumurta topladılar...
Bugün merkezden aradılar , 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş...
Dilerim güzelce bölünür kaliteli embriyo olular 5'i de...
Sonra dondurup-çözülüp transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
Dua et ba da lütfen, hamilelerin duası tutar derler...
bu aksam dualarımı senın ıcınde edıcem...benım son transfer gunu bır tane kalmıstı blast dıgerlerını dondurmadık yanı ıkıncı kalıteydı..bır tane bırıncı kalıte ıle tuttu.o yuzden ıcını ferah tut..benımde 12 yumurtam toplanmıstı
Canım duaların için şimdiden çok ama çok teşekkürler...
Demek senin de 12 tane toplanmıştı,yani aynıyız,yaşasın...
Umarım 5'i de 1.kalite olur benim için,ilkinde hiçbiri 1.kalite olmamıştı,2 tane 2.kalite transfer edilmiş,tutmamıştı,diğerleri de dondurulamamıştı...
Neyse olumsuz düşünmüyoruz..
İnşallah 5'i de 1 kalite olur da elimde şansım olur bu kez ,Allah'ım bana bu mutluluğu e sonrasında hamileliği tattırır inşallah...
bana dondurulucak yumurtanız yok dedıklerınde tamam bu ıs olmayacak sanırım demıstım..ama demekkı benım dememle olmuyormus..
Tabii 1.kalite 1 tane de olsa şükretmek lazım.Benim yaş dolayısıyla 2 tane transfer edecekler...
O yüzden en azından 2'si birinci kalite olursa çok iyi olur...
5'i de 1.kalite olursa süpper olur...
En azından dondurulmuşlarla tekar deneme şansım olur....
Feray inşallah dua edeceksin,ben de ediyorum,dualarımız tutar da hamile kalır,2012 bahar anneleri oluruz...
Canım benim Türkiye ve dünyadaki istatistikler gösteriyormuş ki ,bunu hastaneden söylediler yumurtalar toplanıp,dondurulursa hamilelik başarı yüzde oranı minimum %10-15 artıyormuş...
Anne bir kez adet olup , hormonlardan temizlenince vücudun embriyoyu kabul etme oranı artıyormuş..
Dondurulup çözünen embriyo da rahim duvarına daha yüksek oranda tutunuyormuş..
Bu kez olacak inşallah ben inanıyorum..
Bahçecide 1 şube müdürüm,3 arkadaşım da 2.denemelerinde dondurulmuşlarla bebek s/ikizler sahibi oldular...
Ben bankada İstanbul 3.Bölge Bireysel Pazarlama Bölüm yöneticisim..
1 hafta rapor alacağım,1 hafat da izin alacağım canım,toplam 2 hafta....
Sen nasıl yapmıştın canım...
Transferden sonra neler yaptın,belirtilerin nelerdi?
Günaydınn arkadaşlarrrrrrrr
Hergün böyle hamiş haberi almakkkkk çokk güzellll hep böyle devam eder inş.
Ferayyyy Gözün aydın arkadaşımmmmmm
Allahhım tamamına erdirsinnnnnnnnn..
9 ay sonunda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?